skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Selam dostlar, Yakın zamanda evlendim fakat evliliğim güzel gitmiyor mutlu değilim. Eşimle büyük problemler yaşamaktayız, daha doğrusu ufacık şeyler bile büyük bir probleme dönüşmekte. Dünya görüşlerimiz örtüşmüyor ve iletişim kurmakta zorlanıyoruz. Kısaca eşimden bahsedecek olursam; -Çalışıyor fakat çalışmayı sevmiyor, sürekli yorgun, bitkin ve acısını benden çıkartıyor. İlk tanıştığımda idealist, hayalleri olan hırslı, kariyer hedefleyen, çalışkan biriydi fakat evlendikten sonra hepsinden vazgeçti ve tembellikten evde tv karşısında yatma, çocuk doğurup büyütme hayallerine geçti. -Pek hobisi ve arkadaşı yok, evde yalnızken yapacak hiçbirşey bulamıyor. Pek dizi/film kültürü yok, sporu sevmez, siyaset sevmez, teknoloji sevmez, fantastik bilim kurgu sevmez. Facebook da bakınsın, check-in yapsın, yemek yapsın, magazin seyretsin, yatsın uyusun modunda. Zorla konuşuyor benimle. -Herşeyden korkar, evde yalnız kalamaz, sudan korkar giremez, spor yapamaz, deniz aktivitelerinin hiçbirine katılmaz, iğneden doktordan korkar gidemez, sinekten arıdan kediden köpekten hertürlü hayvandan korkar, ortalığı birbirine katar. Bense adrenalin bağımlısı, maceraperest, sporcu birisiyim, birlikte aktivite yapamıyoruz. -Konuşma, tartışma kültürü hiç yok. Eleştiriye açık değil, 3 gün küser konuşmaz. Kendi dediğinin aksine birşey dediğinde sinirlenir. En ufak sorunlarımızı bile açmaya çekiniyorum küsecek diye. İnatçı mı inatçı, bir trip attımı ağzını bıcak açmaz, adamı sinirden küplere bindirir. Tartışırken yalan yanlış argümanlara sığınır, demediğim şeyleri dediğimi iddia eder, kendini haklı çıkartmak için heryolu mübah görür. Barışmaya endeksli değil, haklı yada haksız özür dilettirme derdindedir. İlişkinin geleceği vs pek umursamaz. Haftanın 1-2 günü küs geçer saçma sapan sebeplerle. Birşey söylesin, aksini söylediğimde küser konuşmaz, 2. gün sonunda çok ısrar edince, beni anlamıyorsun hiç der, halbuki tatlı tatlı bana kendini anlatmaya çalışsa, diyaloga girsek fena mı olur. Uzun fikir tartışmalarına giremiyoruz hiç. -Beni birçok konuda kandırdı, sorunlu bir aileden geliyor, gerçekleri evlendikten sonra öğrendim. Bana kendini farklı biri gibi tanıttı ama öyle olmadığı hergeçengün ortaya çıkıyor(hobiler zevkler vizyon anlamında). Kumpasa getirip istemediğim halde hamile kalıp çocuk doğurup işi bırakıp yan gelip yatma planlarında olduğunu düşündürtüyor. Benden gizlediği ufak tefek borçları olduğundan şüpheleniyorum vs. -Beni bir seviyor bir sevmiyor, arası yok, ani parlamalar ve patlamalar yaşıyor, kendini kontrol edemiyor, dur diyemiyor. -Evimize yeni birşey aldığındaki yaşadığı mutluluğu benimle alakalı hiçbir şeyde yaşadığını görmüyorum. Koltuk takımlarımızı aldığı günkü sevincini düğünümüzde görmedim. -Dışarıdaki insanlara karşı bir maske takıyor, annecim, babacım, canım arkadaşım vs ama eve gelince ve azcık mutsuzsa bambaşka biri oluyor. Çok mutluyuz portesi çiziyor insanlara ama öyle değil. -Benim için çocuk yetiştirme hayattaki en büyük projeyken, eşim o denli geniş ve kapsamlı yaklaşmıyor konuya, insan çocuğunun doktor mühendis olmasını vs ister dimi, eşim kız olsun öğretmen olsun, ohh yazları 3 ay tatili var modunda. İşin özü hayatımın en büyük hatasını yaptığımı düşünüyorum .Saçma bulacaksınız belki ama ben vefalı ve yarı yolda bırakmayı sevmeyen biriyim. Boşanmayı düşünmüyorum şu aşamada. Mücadele etmesini seviyorum. Mutlu olsa ben herşeye rağmen mutlu olabilecek biriyim. Ayrıca bir dediğini iki etmiyorum, kayınvalidem fln teşekkür üstüne teşekkür ediyor vs. Dünyadaki tek sorunlu eş benimkisi değildir herhalde, nasıl bizimkisi başkalarına örnek evlili gibi geliyorsa başkalarınınkinde de gerçekte bizimki gibi sorunlar var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Doğruları yok mu? Elbette var fazla fazla ama bazı huylar vardır ki insanı bezdirir, benimkisi de öyle. En son istifa etmek istediğini söyledi(dağ gibi borç ödediğimiz bir dönemde), bende çevremizdeki herkesden daha fazla maaşa daha güzel şartlarda çalıştığını anlattım ona ve birden sinirlendi kalktı masadan, 2 gündür konuşmuyor, bugun öğrendim ki ben onu hiç anlamıyormuşum, dinlemiyormuşum, önem vermiyormuşum, sorunlarıyla ilgilenmiyormuşum. Tartışamıyoruz, konuşamıyoruz şu durumda, suspus olcakmış bundan böyle. Kendisi iş beğenmiyor, çalışmak istemiyor, asgari ücretle hiçbirşey yapmadan çalışmak olsun diye çalışacak kadar vizyon küçültmüş durumda, rahat iş istiyormuş, ne dememi bekliyor ki, istifa et yan gel yat mı diyeyim. Pragmatik bir şekilde yaklaşmak durumundayım. Çok dertliymişim, uzun oldu çok :) Yardımcı olabilecek, yapıcı anlamda yol gösterecek, benzer sorunların başarıyla aşıldığı örnekleri anlatabilecek vs arkadaşlar, söz sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çocuk yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ben reklam alirim ki buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bosan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sakın çocuk yapma, anında boşan. ayrıca bu durumdaki kadınların korunuyorum deyip hamile kalma gibi bir özelliği vardır, çok dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 fizban said: bosan direk. Öncelikle sonuna kadar mücadele etmek istiyorum. Boşanmak kaçmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Otur düşün; beraber yaşlanabilir, çocuklarımıza iyi örnek olabilir miyiz diye... Kaç yıllık evlisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 acikca senin degerini bilmedigini dusundugun biri icin mucadele etmek gercek mallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cok uzun süredir böyle devam ediyorsa (3+ ay) boşan gitsin. hayatında zevk aldıgın hic bir aktiviteyi ve yaşamak istedigin yaşam bicimini hayat arkadasınla beraber yapamayacaksan neden evlisin? yarın öbür gün baba olursan dönüşü olmayan bir yola girersin(basıp gitmeyecek bir adam izlenimi veriyorsun). karsılıklı anlaşın boşan derim. unutma hayat senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kendini olduğundan farklı gösterip, parmağına yüzük takınca gerçek yüzünü gösteren kadından ana olmaz. şahsi düşüncemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi bu sorunsal degil ki? Turk kadiniyla evlenmissin iste perklerini traitlerini bilmeden. "Her turk kadini evlendikten sonra degisecektir, hazir olun" Eb'rullah 42/1 Kuran'da bile yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Şu threadler olmasa hayatımın kıymetini bilemicem gerçekten. Teşekkürler sefil insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cacodemon said: Otur düşün; beraber yaşlanabilir, çocuklarımıza iyi örnek olabilir miyiz diye... Kaç yıllık evlisiniz? Düşünüyorum birkaç gündür, kendimin çok iyi örnek olabileceğini fakat eşimin bir yerden sonra yetemeyeceğini düşünüyorum ve çocukların eğitimi ve gelişimi ağırlıklı olarak bana kalacak. Beraber yaşanabilir mi? Elbette ama yeniliklere açık olmayı, farkşı şeyler keşfetmeyi, korkularını yenmeyi öğrenmeli. Bunun için mücadele ediyorum, kısmen de olsa başarılı oldum. 2-3 aylık evliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 screwy said: acikca senin degerini bilmedigini dusundugun biri icin mucadele etmek gercek mallik Doğru belki malım ama değer veriyorsan herşey o kadar kolay olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 anlattiklarina gore basaridan basariya kosmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bir de "bekara kari bosamak kolay" lafini dogrular bitelikte yorumlar yapmayin. Atalarimizin mezarinda gotuyle gulmesini istemiyorum. Medeni hukuk alan adam evlenmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Şu threadler olmasa hayatımın kıymetini bilemicem gerçekten. Teşekkürler sefil insanlar. http://31.media.tumblr.com/58b8d45445367291020ca1a8d56ae3fc/tumblr_mf8ip5pZ3g1rpup28o1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 screwy said: anlattiklarina gore basaridan basariya kosmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Robert_Poche said: cok uzun süredir böyle devam ediyorsa (3+ ay) boşan gitsin. hayatında zevk aldıgın hic bir aktiviteyi ve yaşamak istedigin yaşam bicimini hayat arkadasınla beraber yapamayacaksan neden evlisin? yarın öbür gün baba olursan dönüşü olmayan bir yola girersin(basıp gitmeyecek bir adam izlenimi veriyorsun). karsılıklı anlaşın boşan derim. unutma hayat senin Aynen basıp gidemem, değil çocuk varken bırakmayı, şuan bile bırakıp gidemiyorum. Elbette birlikte yaptığımız aktiviteler var fakat ben çok yönlü biriyim o ise benim kadar değil. Mutluydum evlendim fakat şimdi değiştiğini görüyorum ve benim istediğim geleceği ve hayata engel olacak bir değişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bingildak said: kendini olduğundan farklı gösterip, parmağına yüzük takınca gerçek yüzünü gösteren kadından ana olmaz. şahsi düşüncemdir. Çok iyi bir anne olur ama çocuğun vizyonunu küçük tutacağı endişesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 şimarmış o "Mücadele etmesini seviyorum. Mutlu olsa ben herşeye rağmen mutlu olabilecek biriyim. Ayrıca bir dediğini iki etmiyorum, kayınvalidem fln teşekkür üstüne teşekkür ediyor vs." said: bu kadar sorun yaşayıp hala bir dediğini iki edip kakara kikiri yapıyorsan karşındaki insan bu nasılsa hep cepte moduna giriyor. ve aşağıdakine yol açıyor "-Beni bir seviyor bir sevmiyor, arası yok, ani parlamalar ve patlamalar yaşıyor, kendini kontrol edemiyor, dur diyemiyor." said: bu arada yeni evliyseniz başlangıçta bazı adaptasyon süreçleri oluyor, ilk 1-2 seneyi atlatabilirseniz karşılıklı olarak birbirinize daha fazla anlayış göstermeye başlıyorsunuz vs. çalışma olayında senin için değil kendisi için çalıştığının farkına varmalı. sonuçta çalışmazsa senin eline bakmak durumunda olacağını farketmeli... bu arada yaşlarınız kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yeni evliyim direneyim vs deme bence yavaştan kendini boşanma fikrine alıştır. Çocuk olayına arkadaşlar değinmiş aman diyeyim dikkat et. Evlendikten sonra değişen kadından korkacaksın cidden. Benim abimin başından da buna benzer bir şeyler geçti. Ha ancak o evlenmeden önce de sorunluydu ancak kendisi farkına varamamıştı. Daha doğrusu farkına vardığında nişanlılardı ve uzun da bir ilişki geçmişleri olduğundan dolayı evliliği denemeyi istedi. Sonuç olarak 1 ay beraber yaşadılar ve totalde 4 ay evli kaldıktan sonra boşandılar. Hayat senin abicim hani işte boşanınca o ne yapar filan düşüncelerine kapılırsan işin zor. Yeni evlendiğinize göre yaşınız da genç ve yeniden daha mutlu bir evlilik yapabilme şansınız var. Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme derim ben. Umarım doğru kararı verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 İnsanları, hele ki kadınları, değiştiremezsin. Öyle gelmiş öyle gider. Çevremde gördüğüm evliliklerde kadının erkeği eğittiğini, değiştirdiğini gördüm ama asla bir erkeğin bir kadını değiştirdiğini görmedim. Anca erkek ekonomik gücü elinde bulundurursa susup oturuyor kadınlar. Değiştiklerinden değil, sadece sesini kesiyor. O kadar. İşin kötü tarafı, çoğu kadın senin hanımın gibi. Pek çoğu hem çalışıp hem annelik yapmak istemiyor içten içe ama günümüzün ekonomik şartları belli olduğundan ve kadınlar da bunu çok iyi bildiğinden hayata karşı eşlerinin yanında mücadele edip evliliklerine ve çocuklarına daha çok para sağlama savaşına onlar da destek veriyor. Unutma ki her kadın kocası ona baksın ister. Bu böyle. Ama işte bazı kadınların idealleri daha ağır basıyor ya da çocuklarına daha fazlasını sağlamak istiyor kadın. Senin burada göz önüne alman gereken şey, eğer hanımın işini bırakırsa ekonomik durumunuz bundan etkilenecek mi? Eğer etkilenecekse ve hanımın da bunu biliyorsa sorumsuzluk ediyor demektir. Seninle evlenirken senin etini budunu biliyordu en nihayetinde. Evliliğimden mutsuzum, diyorsan, çocuk yapma. Çocuk, mutlu, rayında giden evliliğin bir sonucu olmalı her zaman. Bence senin hanımın seni reacher, kendisini de settler olarak görüyor. Çaktırmadan aldatmayı deneyebilirsin. Belki evdeki mutsuzluğunun yükünden kurtulursun böylece. Benim çok arkadaşım var evliliklerinin altıncı yedinci ayından sonra sevgili yapan kendilerine. Bu utanılacak bir şey değil. Yakalanmamaya bakacaksın sadece. Saçma bir tavsiye gibi gelebilir sana bu tabi. Karını çok seviyorsundur falan. Kimse karışamaz tabi. Ben evli değilim. O yüzden yukarıda yazdığım her şey hayal ürünüdür. Nişanlıyım ben daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 screwy said: anlattiklarina gore basaridan basariya kosmussun Öyle de denebilir. Ukalalık olarak anlamayın ama çok güzel bir işim var, çok güzel kazanıyorum, havuzlu lüks bir sitede yaşıyorum, çok büyük ve herbiri ayrı ayrı kariyer basamaklarında zirve yapmış bir aile / akraba / arkadaş topluluğu içerisinde yaşıyorum diyebilirim. Yok yok ama evde huzur olmayınca hiçbirinin önemi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar