tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Myshkin said: Bunu yapmak istemiyordum ama anlaşılan size iyi bir ders vermenin zamanı gelmiş:EVDEKİ KUTULARDAN BİLE ÇIKIYORKİŞİSEL EŞYALARIMDA KALİTEYE ÖNEM VERİRİM, HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMAM epic win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://i.imgur.com/DxtYhrn.jpg O zaman bizde atalım ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 de ayrı. off nasıl tatmin ettim kendimi zengini uyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gercekten buyuk tutarda paralar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 -Crawler- said: http://i.imgur.com/DxtYhrn.jpg O zaman bizde atalım ss. lan faiz oranını niye kapadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Siz ne iş yapıyorsunuz arkadaş ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 vay arkadaş neler dönmüş yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ben de inşallah proje bursu alıcam işte bu sene master'ın ikinci senesi sequo burs bağlasana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Noyzura said: Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız. Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini . şunu yazıp yazıp durma biri yollayacak maliyeyi evine andaval gibi kalıcan elinde ninja tabinle. yaptığın şaka değil suç. foruma yazıp durma babacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo said: Kanuni said: imageshackdan sildim resmi burdan niye silinmiyor ki ? sinir oldum. Hahah senden daha zekiyim aldım resmi imgur a attım çünkü YA AHAHHAHAHHAHAHAHSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 3 insaat yapsan aslinda 4 milyon birikiyor banka hesabinda. Oyle abartilacak bir sey degil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Vingthor said: Noyzura said: Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız. Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini . şunu yazıp yazıp durma biri yollayacak maliyeyi evine andaval gibi kalıcan elinde ninja tabinle. yaptığın şaka değil suç. foruma yazıp durma babacım. aras kendine gel artık kes ağlamayı ya sürekli korku yayıyorsun. hani düşünceli biriyim falan dersen de korku dol düşüncelerini pm at broadcast etme. Cidden çıldırıyorum yazımı okudum baktım bişey var mı diyede yazımda da birşey yok ne olursun serbest bırak ve kurtul korkularından. ağzından çıkanı kulağın duysun , parmaklarının yazdığını da gözlerin görsün. ne titreşimi yaydığının farkındamısın ? Böyle osuruktan nem kaparak hayat yaşanır mı ? oyunlarda doooooommss dayyy diye ağlayan npclere dönme lütfen aras sen böyle biri değilsin kendine gel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Tabi yaaa! Korkularimizdan arinmaliyiz... Cirilciplak kumsallarda kosmali, birbirimize cornetto hediye etmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 koornettomu yermisin ? fena durmadi denemeye deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Noyzura said: Vingthor said: Noyzura said: Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız. Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini . şunu yazıp yazıp durma biri yollayacak maliyeyi evine andaval gibi kalıcan elinde ninja tabinle. yaptığın şaka değil suç. foruma yazıp durma babacım. aras kendine gel artık kes ağlamayı ya sürekli korku yayıyorsun. hani düşünceli biriyim falan dersen de korku dol düşüncelerini pm at broadcast etme. Cidden çıldırıyorum yazımı okudum baktım bişey var mı diyede yazımda da birşey yok ne olursun serbest bırak ve kurtul korkularından. ağzından çıkanı kulağın duysun , parmaklarının yazdığını da gözlerin görsün. ne titreşimi yaydığının farkındamısın ? Böyle osuruktan nem kaparak hayat yaşanır mı ? oyunlarda doooooommss dayyy diye ağlayan npclere dönme lütfen aras sen böyle biri değilsin kendine gel . iki makarna kır haşla bi pattis yemeği yap da üretkenliğin olsun be evladım. sen şimdi gelip sadece enerji üretiyorum dersen insanlar elbetteki sinirlenir. bi de buldum buldum süper zengin olcam harikayım çözdüm diyip insanları iyice bi geriyosun. ona buna cevap yetiştireceğine zengin olma planlarına dön ve ol. hem bak sana da eziyet çocuğum çok enerji yakıyosun astral seyahat edicem diye yazık gencecik adamsın. hem zengin olursan sahici seyahat edersin içimdeki teyze oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Birakin olsun cocuk zengin. Kirmayin hevesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Pingu said: sattın mı la arsayı helel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Sequo said: benle kıyasladı adam kendini olaya bak ne pis bir adam çıktın sen ya herife bak. kütüğümü değiştiricem yeminle sırf senle aynı yazmasın diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 adama gel taunt at, sonrada bana vurdu diye ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 patide de ne çok zengin varmış la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Lyv said: Noyzura said: Vingthor said: Noyzura said: Sequo ile şahsen görüştüm ve tanıştım kahve çay içtik sohbet ettik. Hani forumdaki tavrı tuhaf olabilir ama bende kendi çapımda insan sarrafayım benim 10 numara diyebileceğim bir adam. O adama bakadar zengin olmanın nasıl birşey olduğunu kakashi copy ninja gibi özümsedim ve şu an hayatıma bolluk bereket inanılmaz akıyor. Bu şekilde doğru adımları atarak da çok kısa sürede çok daha fazla bolluk içinde kendimi bulacağımın farkındayım. Bu konuda Sequo'ya teşekkür ederim çünkü zengin arkadaşlarım çok var ama tanıdığım onca zengin arasında parasıyla ve insaniyeti ile en barışık adam. Forumda sadece makara yapıyor normal şartlar altında kimseye küstahlık edebilecek biri değil. Forumdaki şakalarına bakıp gereksiz yargılamayın çünkü adama dair asıl olayı kaçırırsınız. Ninjayı da çok severim. Bütün forumla büyük makara yaptı troll karakteriyle. Başka bir konuda dediğim gibi bana attığı bir emailde fazla bilgi gönedermesinden dolayı onun aslında forumda kendini gösterdiği gibi biri olmadığının farkındaydım ama taklit ettiği şeye zamanla dönüşeceğini bildiğim için gerçekten öyleymiş gibi davrandım ve herşeyden çok memnunum. Severim sayarım kendisini . şunu yazıp yazıp durma biri yollayacak maliyeyi evine andaval gibi kalıcan elinde ninja tabinle. yaptığın şaka değil suç. foruma yazıp durma babacım. aras kendine gel artık kes ağlamayı ya sürekli korku yayıyorsun. hani düşünceli biriyim falan dersen de korku dol düşüncelerini pm at broadcast etme. Cidden çıldırıyorum yazımı okudum baktım bişey var mı diyede yazımda da birşey yok ne olursun serbest bırak ve kurtul korkularından. ağzından çıkanı kulağın duysun , parmaklarının yazdığını da gözlerin görsün. ne titreşimi yaydığının farkındamısın ? Böyle osuruktan nem kaparak hayat yaşanır mı ? oyunlarda doooooommss dayyy diye ağlayan npclere dönme lütfen aras sen böyle biri değilsin kendine gel . iki makarna kır haşla bi pattis yemeği yap da üretkenliğin olsun be evladım. sen şimdi gelip sadece enerji üretiyorum dersen insanlar elbetteki sinirlenir. bi de buldum buldum süper zengin olcam harikayım çözdüm diyip insanları iyice bi geriyosun. ona buna cevap yetiştireceğine zengin olma planlarına dön ve ol. hem bak sana da eziyet çocuğum çok enerji yakıyosun astral seyahat edicem diye yazık gencecik adamsın. hem zengin olursan sahici seyahat edersin içimdeki teyze oley tamam tatlım Xin Zhao'nun dediği gibi "only actions speak the truth" kimse gerilmesin.. içindeki teyzenin ellerinden öperim olgun kadınlara bayılırım oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Riverwind said: patide de ne çok zengin varmış la herkes zengin ve mutlu olsun istiyorum. sequo'yu örnek alın adım bize canlı kanıt herkes zengin ve mutlu olabilir. çoğu kişi adamı görgüsüz gibi görüyor ama adam bence ki yanılıyor olabilirim herkese zengin olmanın güzel ve mümkün birşey olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar