Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gençler demo çıktı mı nereden oynuyonuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Yama geldi dün, bazı bişiler değişmiş baya. Tottıhımla oynarım hep, yamadan önce Adebayoru 9m euro yani normal fiyatından satıyordum Liverpoola, şimdi bedavaya öneriyorum bakan bile yok elimde patladı 6m küsür kontratlan asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi o klasiktir, gene transfer dengesini tutturamamışlar demek. Gerçi gerçekçi olmuş, adebayor o maaşıyla bedava versen de bir yere gidemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Alcest said: Transfer saçmalığı devam ediyor 20m euroya bana satmıyor pc 10 a başka takıma satıyor oyuncuyu o transfer saçmalığı değil ki. messinin gönlünde gaziantepte oynamak yatıyodur. sen 250 milyon euro veriyosun takım kabul ediyo messi kabul etmiyo. bonservis bedeli normalde atıyorum 30 milyon euro messinin. adamlar gidiyo 31 milyon euro teklif ediyolar takım kabul ediyo messide kabul ediyo ggwpnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ulgio said: Abi o klasiktir, gene transfer dengesini tutturamamışlar demek. Gerçi gerçekçi olmuş, adebayor o maaşıyla bedava versen de bir yere gidemez... Elimde patladı valla, bedava alan yok hatta kiralayın lan maaşının yarısını ben verecem diyom yine alan yok vebalı sanki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fransuxa said: Alcest said: Transfer saçmalığı devam ediyor 20m euroya bana satmıyor pc 10 a başka takıma satıyor oyuncuyu o transfer saçmalığı değil ki. messinin gönlünde gaziantepte oynamak yatıyodur. sen 250 milyon euro veriyosun takım kabul ediyo messi kabul etmiyo. bonservis bedeli normalde atıyorum 30 milyon euro messinin. adamlar gidiyo 31 milyon euro teklif ediyolar takım kabul ediyo messide kabul ediyo ggwpnormk. Takım kabul etmiyor takım kabul etse ok ben leverkusen 10 veriyorum klup satmıyor bana 2 ye 3 e freiburga satıyor örnek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 menajer iliskileri cok farkettiriyo gibi sanki; enes unal i ben bursadan daum varken almaya calistim 20 kusur istiyordu. sonra abdullah avci geldi yerine 7 ye verdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 wonderkid listesi de yayımlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 mascio said: wonderkid listesi de yayımlandı. bari fmscout.com dan alıntı yaptığınızı falan yazsaydınız , code'u bile aynı şekilde listenizin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kod yok ki jpg o listeler alıntı olduğu doğru da çok bir manası yok kaynak belirtmenin. fmscout'un bize bozulacağını pek sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hile yapmayın yahu daha ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 full release oldu galiba artik beta yazisi kalkmiş köşeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 mascio said: kod yok ki jpg o listeler alıntı olduğu doğru da çok bir manası yok kaynak belirtmenin. fmscout'un bize bozulacağını pek sanmıyorum yani. muhteşem bir site mantalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 mascio said: wonderkid listesi de yayımlandı. Yuh 26 sayfa wonderkid listesi mi olur :) Her sayfada 30 dan fazla adam var. 750+ wonderkid çok değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 wonderkid değil bunların hepsi. listenin en başından sonuna kadar en üst düzey takımlardan en alt düzey takımlara yarayacak genç yetenekler listelenmiş durumda. yani şöyle diyelim, forvetlere bakarken ilk sayfanın ilk oyuncuları en yetenekliler yani wonderkid olanlar. sonra aşağı doğru sıralandıkça yetenekler azalıyor ama yine hepsi kalburüstü oyuncular oluyor. tunch sana gelecek olursak. kaynak belirtmediğimde dünyanın sonu gelmiyor bildiğin üzere. aynı şekilde de belirtince herhangi bir şey değişmiyor. tartışmaya değer bir konu dahi değil. türkiye'deki bütün internet sitelerinin çok nadiren yaptığı özel haberler dışında her habere kaynak belirtmesi gerekiyor çünkü hepsi yurtdışında yayın yapan sitelerden çevriliyor. kaynak belirtirsem ekstra bir şey kazanmıyor çünkü link vermeyeceğim kalkıp da adamlara zaten. kalbin kırılmasın üzülme diye habere kaynak ekledim. çekindiğim bir konu yok, ben tek tek buldum hazırladım da demedim farkettiysen. sadece fmscout sitesinin pek umurunda olmayacağını düşünüyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yayıncılık adabında ; kendi hazırlamadığın bi haber , makale vs üzerinden alıntı yapıyor olsan bile kaynak göstermek vardır. yazına kaynak göstermen veya link koyman tabii ki o sitenin umrunda değil , ama benim gibi sitene gelip de "çalıntı haber" yaptığının farkında olanlar için önemli olabilir. En basitinden ; "fmscout.com sitesinin hazırladığı listeye şu linkten ulaşabilirsiniz" bile desen çok daha güzel bi blog haberi girmiş olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abi cidden boş konuşuyorsun ha yayıncılık adabı falan. siteye girip birkaç haberi okursan, yabancı kaynaklardan aldığımız haberlerde X sitesinin haberine göre, y sitesinin yaptığı röportajda vb. ifadeler kullandığımızı görürsün. hayatında yayıncılık ile ilgili ne yaptın bilmiyorum ama yayıncılık adabı öğrenecek değilim senden. ruh hastası gibi tek bir haber için gelip buraya yayıncılık adabı yöeaaaaaaaaa diye ağlayacağına biraz bakınsaydın keşke öncesinde. zaten kaynak belirttim diyorum yazıda ve bunu sırf senin gibi ilginç insanlar ağlamasın diye yaptım onu da belirteyim. hala bana gelmiş boş boş adap falan öğretme peşinde koşuyorsun. şu kibirli halinizden kurtulun artık rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Vaat? SI games törörist sevicisi çıktı. Ronaldoya 17 dripling vermek nedir ya? Bi de türkçe fm çok kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ronaldo her versiyonda nerf yiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 her yıl alıp alıp oynamıyorum. yine aldım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Türkçe FM bence de kötü de, Ronaldo'yu özellik olarak öyle yaptılarsa hakkaten kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ulan FM bile bu vergi hırsızı sütoğlanı kayırıyor, Fifa başkanı da saçmalamış geçende Ronaldoyla uğraşmış, cidden yılana diken insana silken lazım diye boşuna dememişler kötü olacan it olacan kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yılın futbolcusu ronaldo oluyo ama her sene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Beta mı hala ? Steam hesabında beta falan yazmıyor oyunun yanında şuan. Dün de epey büyük bir güncelleme yaptı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar