Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

Alcest said:

Transfer saçmalığı devam ediyor 20m euroya bana satmıyor pc 10 a başka takıma satıyor oyuncuyu

o transfer saçmalığı değil ki. messinin gönlünde gaziantepte oynamak yatıyodur. sen 250 milyon euro veriyosun takım kabul ediyo messi kabul etmiyo. bonservis bedeli normalde atıyorum 30 milyon euro messinin. adamlar gidiyo 31 milyon euro teklif ediyolar takım kabul ediyo messide kabul ediyo ggwpnormk.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

Alcest said:

Transfer saçmalığı devam ediyor 20m euroya bana satmıyor pc 10 a başka takıma satıyor oyuncuyu

o transfer saçmalığı değil ki. messinin gönlünde gaziantepte oynamak yatıyodur. sen 250 milyon euro veriyosun takım kabul ediyo messi kabul etmiyo. bonservis bedeli normalde atıyorum 30 milyon euro messinin. adamlar gidiyo 31 milyon euro teklif ediyolar takım kabul ediyo messide kabul ediyo ggwpnormk.

Takım kabul etmiyor takım kabul etse ok ben leverkusen 10 veriyorum klup satmıyor bana 2 ye 3 e freiburga satıyor örnek verdim
Sosyal ağlarda paylaş

wonderkid değil bunların hepsi. listenin en başından sonuna kadar en üst düzey takımlardan en alt düzey takımlara yarayacak genç yetenekler listelenmiş durumda.

yani şöyle diyelim, forvetlere bakarken ilk sayfanın ilk oyuncuları en yetenekliler yani wonderkid olanlar. sonra aşağı doğru sıralandıkça yetenekler azalıyor ama yine hepsi kalburüstü oyuncular oluyor.

tunch sana gelecek olursak. kaynak belirtmediğimde dünyanın sonu gelmiyor bildiğin üzere. aynı şekilde de belirtince herhangi bir şey değişmiyor. tartışmaya değer bir konu dahi değil. türkiye'deki bütün internet sitelerinin çok nadiren yaptığı özel haberler dışında her habere kaynak belirtmesi gerekiyor çünkü hepsi yurtdışında yayın yapan sitelerden çevriliyor. kaynak belirtirsem ekstra bir şey kazanmıyor çünkü link vermeyeceğim kalkıp da adamlara zaten.

kalbin kırılmasın üzülme diye habere kaynak ekledim. çekindiğim bir konu yok, ben tek tek buldum hazırladım da demedim farkettiysen. sadece fmscout sitesinin pek umurunda olmayacağını düşünüyorum açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

yayıncılık adabında ; kendi hazırlamadığın bi haber , makale vs üzerinden alıntı yapıyor olsan bile kaynak göstermek vardır.

yazına kaynak göstermen veya link koyman tabii ki o sitenin umrunda değil , ama benim gibi sitene gelip de "çalıntı haber" yaptığının farkında olanlar için önemli olabilir.

En basitinden ; "fmscout.com sitesinin hazırladığı listeye şu linkten ulaşabilirsiniz" bile desen çok daha güzel bi blog haberi girmiş olurdun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cidden boş konuşuyorsun ha yayıncılık adabı falan. siteye girip birkaç haberi okursan, yabancı kaynaklardan aldığımız haberlerde X sitesinin haberine göre, y sitesinin yaptığı röportajda vb. ifadeler kullandığımızı görürsün.

hayatında yayıncılık ile ilgili ne yaptın bilmiyorum ama yayıncılık adabı öğrenecek değilim senden. ruh hastası gibi tek bir haber için gelip buraya yayıncılık adabı yöeaaaaaaaaa diye ağlayacağına biraz bakınsaydın keşke öncesinde.

zaten kaynak belirttim diyorum yazıda ve bunu sırf senin gibi ilginç insanlar ağlamasın diye yaptım onu da belirteyim. hala bana gelmiş boş boş adap falan öğretme peşinde koşuyorsun. şu kibirli halinizden kurtulun artık rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...