Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 İngiltere 5. lig takımındayım ya, bırak gece hayatını bakkaldan sigara alamayıp benden otlanıyo oyuncular, bara gitseler zaten kapıdan güvenlik geri yolluyo, antrenman sahasına tuborgları çekirdekleri kapıp geliyorlar gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 sen hala oynuyo musun? "beni bitirdiniz gençliğimin baharında!" diye ilk uçakla ingiltere'den kaçtım. biraz rehabilite olup tekrar başlıyacam ya da üst liglerden takım alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Benim kuponun suresi patlamis. Gitti arsene Wenger jr Gitti yeni morinyo Kaybeden dunya futbolu oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 İlk sezonu yarıladım sayılır, ligde 2.yim, 1.liğe oynuyorum, 3.yle aram açıldı. FA Cup'ta elendim sayılır, ikinci maçı formalite oynayacam :) Fena gitmiyor takım yine de şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 benden alcağın kuponu da son anda almıştın zaten. keşke seni dürtseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 oha, mükemmel. ben hep media prediction'ı 15'in altında takımları alıyorum, "efsane olacağım!!!" diye ama hep sıçtım. ama yine de çok zevkli. ama çok boş bi zamanımda başlayacağım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bende karlsruhe ile oynuyorum 2.ligde media prediction 13 dü zorlada olsa çıktık bundesliga ilk senede 2. sene 13 oldum sonra 4. şimdide şampiyonluğa oynuyorum scout ekibini iyi kurduktan sonra 2. seneden sonra oyun kolaylaşıyor bulduğunuz regenlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Oyun üçtür memory yetmiyor diye hata verip kapanıyor. Yuh yahu, 4 gb ram var, tamam arka planda firefox açık, çok browser takılıyorum da, bi fm + firefoxu da kaldırsın 4 gb ram yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 şöyle bir durumla karşılaştım şimdi yeni aldım oyunu da, ilk sezonun açılış antremanı babında yedek kadro ile maç yapacağız ama totoş yedek takım yöneticisi ben kaptım ben kaptım modunda bütün as oyuncularımı alıyor, eh tabii normal olarak yeniliyorsun yedek takıma sonra direk vay daha ilk maçında rezil oldu lol falan diye yazıyor. sinir bi durum bu yardımcı antrenör'ün benden önce seçim yapmasını nasıl engellerim yada seçtiklerini geri değiştirmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Antrenör sorumluluklarını değiştirebiliyorsun ekibinin, üstteki menüden. Ayrıca göreve başlarken, yedek takımla maç istemiyorum seç, gereksiz en başta, önce 2 hafta kondisyon bas falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 meh, ilk deneyimimi amatör küme futbolcusu kariyerimle boston utd'den başlayarak yaptım. rezil olursak mahalleye rezil oluruz anca bi sıkıntı yok. skrill north 6.lig takımı sdfs http://i.imgur.com/fcHYYuf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bunun iphone/ipad versiyonu handheld nasıl deneyen var mı? Grafikleri sorun değil de oyun işleyişi başarılı mı yani, aptalca şeyler oluyor mu yoksa, ben şu anki PC versiyondan çok memnunum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 scorch oynuyordu galiba ipad versiyonu. O kıyaslama yapabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bunun iphone/ipad versiyonu handheld nasıl deneyen var mı? Grafikleri sorun değil de oyun işleyişi başarılı mı yani, aptalca şeyler oluyor mu yoksa, ben şu anki PC versiyondan çok memnunum mesela. pc versiyonu dağlar kadar fark var handheld versiyonu direk şey gibi düşün CM 96/97'den hallice menü içerikleri vs. olarak. çok fazla özellik eksik. bayaa bir hafifletilmiş versiyonu yani şuan ki FM'nin. çok tembelliğe kaçıyorlar ne yazıkki. ha şu var eksiklerini görmezden gelince dediğim gibi cm 96/97 seviyesinde bir oyun yeter diyorsan yolculuklarda vs. gayette oynattırıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ya transfer işlerinde sözleşmelerde böyle pcdeki gibi detaylıysa sorun yok benim için, bu detay son yıllarda geldi o yüzden yoktur sanırım handheldde, eski cmlerde yoktu zira. en sevdiğim kısmı transfer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yok hiç yok eski usül yukarda bütçen , oyuncunun bonservisi yazıyor alt menüde tutar, extra clause vs. negotiate seçeneklerinden ibaret. arada işte başarılarında gazete manşeti veriyor giant killer! vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 nscorp said: scorch oynuyordu galiba ipad versiyonu. O kıyaslama yapabilir gibi. Ipad versiyonu bok gibi resmen uzak durun aman diyim.O maç motorunun acizliği, menülerde gezme olayı,transfer işlerinin dandikliği,scoutların bir halta yaramaması vs baya kötü.Bundan çok daha iyi free managerlik oyunları var Ipadde.Verdiğim 20 liraya acıdım sdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Skrill South'ta hala ilk sezondayım ben, yarıyı geçirdik, bu sezon muhtemelen bir üst ligdeyim, ama oyuncular çok şımardı, sözleşme yenilemiyor, gidecem diyor falan... Bakalım nolecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Altınorduyu 3. sezon sonunda 1. lige cıkardım. 1. ligde 4 macta 6 gol yedim hepsi duran top. daha paslasarak gol atan cıkmadı. oyunu kırmıslar. takım 3 senedir sadece defensive ve defensive set piece calısıyor bi de ayıptır. 5 mac 7 duran top golu oldu(3 penaltı(hepsi frikikten orta acılırken dusen oyuncular) 2 korner 2 orta sahadan frikik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 football manager indirim kuponu olan var mı ? şuan 10 dolar diyor bir de code verirseniz bana bayağı iner ^^ http://store.steampowered.com/app/231670/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 var bende steamden ekle http://steamcommunity.com/profiles/76561198090272989/ vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kod olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 he bendeki zaten %75 10$ şeysiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kodların terihi geçmişti de yeni tarihliler çıktı mı onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 enee 10 dolares diyor alsam mı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar