Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpekleri kim saldı?


Ren

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amanda Bearse aka Bağıran Karı

Married with children filminden yapılan bir ekran görüntüsü ile ortaya çıkmıştır.

Bio:
Tıkladığınız resim veya video içinde aninden yüksek bir sesle beliren korkunç, yaratığımsı kadın fotoğrafı aslında. İnci sözlük jargonunda zamanla yerini bağıran karı olarak almıştır.

2000'li yılların başlarında sanal ortamda hızlıca yayılan "zoeken" diye bilinen SWF dir. İlk başlarda komik ve eğlenceli gibi gözüksede kısa bir süreç içersinde bir çok farklı versionu ile kişinin korkulu rüyası olmuştur. O yılların fenomen iletişim aracı ICQ'da eşinizin, dostunuzun, iş arkadaşınızın yolladığı linklere tıklarken hoparlörü kapatma - kulaklığı çıkartma gereği duyardınız. Bağıran karıyı unutmayın / unutturmayın.

Saygılar,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...