Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Boyle bi durumda ne yapmak lazim? Su andaki problemler, telefonu kapatiyorum kendi kendini aciyor tekrar, telefonla konusamiyorum ses gitmiyor karsidakinin sesi de baya az geliyor ama mkirofonu test ettim az once, bi sikinti yok Guncelleme: ses sorunu duzelmis, kapatinca kendi kendine Acilmasi kaldi lol garanti falan da yemez bunlara dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 pirince yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sony Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 pirince yatır 1-2gün beklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Muhtemelen şekerli olduğu için power tuşu basılı kaldı, ya da kısa devre var. Saf alkol damlat oraya kapalıylen, sonra hava tut. Saf alkol eczanede bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bi ariza daha kesfettim bi sure sonra telefon kendini sessize almis gibi davraniyo, hatta ses acma kisma tuslarina basinca ses seviyesini gostermiyor sadece simgesi cikiyor. Nalet olsun telefonu ds kapatamiyorum ki ariza cosmasin :/ bi de otobusteyim erken mudahale de yapamadik kurudu kahveler hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sehirler arasımı otobus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 pili neyi çıkarıp alkole yatırabilirsin, söker şekeri vsyi çay/kahve dökülen laptop borduna falan da yapılır bu ama plastik kısımlarına ters bi etkisi olurmu bilemedim şimdi, riske değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yes. Bi kahve ikrami en fazla ne kadar ters gidebilir emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 pipine dökülmediğine dua et. boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sırf bu yüzden alkollü kızlardan gelen kahve davetlerini geri çeviriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 iphone'ların sıvı temas sensörü var. adamlar sıvı temasıyla cihaza gelebilecek zararı nasıl engelleriz diye arge yapmak yerine sıvı temasını tespit edecek sensör yerleştirmişler. garantiye gönderirsen yemezler haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 AHAHAHAH ama epıl kullanıcı dostueee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 barbu said: pipine dökülmediğine dua et. boşver Pipime de doktum abi ama o ariza vermedi. Su anda muzik dinlemeye xalisiorum birazcalio sonra kapatiyo sesi. Kulaklii cikarip tekrar takiyorum yine biraz caliyo yine sessiz sonra. Sanki sigorta atiyo kapatiyo kendini gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 /summon Ayfon said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 güncelleme: pirince koydum ayfonu, sabaha kadar beklecem bakalım. düzeldi gibi aslında, ses sorunu sanırım geçti, kendi kendine açılmayı test etmedim. ama bu durum uzun vadede yine başımı ağrıtacak gibime geliyo ya ne yaparsam yapayım o dökülen kahve damlaları kuruyup yapıştı oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gec kaldim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 hemen pili cikarican, oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pili ççıkar birşey olma.. aa pardon gitti telefon nese 60 milyara birtane daha alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ben de prince bi kasa avakadoyu koydum , koskoca otelde olgunlaşmış avakado yok. Ya da bana vermek istemiyorlar," bizde de sert var, biz de yeni koyduk prince". Niye vermiyorsunuz olm, bi ihtiyacınız olduğunda gelmiyor musunuz, yardımcı olmuyor muyuz, vermiyor muyuz elimizde varsa. Herkes yatırmış prince, saklıyor avakadolarını. Yakışıyor mu lan size ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 avokado ne cirkin bisey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pirinc of persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bu arada nasilsa garanri disi kaldi her sekilde telefon. icini acip alkolle temizlersen cozulur sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 zaten muhtemelen garantisi bitmişti, patiden bitch_of_bat isimli şahıstan almıştım asd ama içini açarsam bi daha toplayamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar