Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayfona kahve dokuldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boyle bi durumda ne yapmak lazim? Su andaki problemler, telefonu kapatiyorum kendi kendini aciyor tekrar, telefonla konusamiyorum ses gitmiyor karsidakinin sesi de baya az geliyor ama mkirofonu test ettim az once, bi sikinti yok

Guncelleme: ses sorunu duzelmis, kapatinca kendi kendine Acilmasi kaldi lol garanti falan da yemez bunlara dimi?
Mesaj tarihi:
Bi ariza daha kesfettim bi sure sonra telefon kendini sessize almis gibi davraniyo, hatta ses acma kisma tuslarina basinca ses seviyesini gostermiyor sadece simgesi cikiyor. Nalet olsun telefonu ds kapatamiyorum ki ariza cosmasin :/ bi de otobusteyim erken mudahale de yapamadik kurudu kahveler hep :(
Mesaj tarihi:
iphone'ların sıvı temas sensörü var.

adamlar sıvı temasıyla cihaza gelebilecek zararı nasıl engelleriz diye arge yapmak yerine sıvı temasını tespit edecek sensör yerleştirmişler.

garantiye gönderirsen yemezler haliyle.
Mesaj tarihi:
barbu said:

pipine dökülmediğine dua et. boşver

Pipime de doktum abi ama o ariza vermedi.

Su anda muzik dinlemeye xalisiorum birazcalio sonra kapatiyo sesi. Kulaklii cikarip tekrar takiyorum yine biraz caliyo yine sessiz sonra. Sanki sigorta atiyo kapatiyo kendini gibi.
Mesaj tarihi:
güncelleme: pirince koydum ayfonu, sabaha kadar beklecem bakalım. düzeldi gibi aslında, ses sorunu sanırım geçti, kendi kendine açılmayı test etmedim. ama bu durum uzun vadede yine başımı ağrıtacak gibime geliyo ya ne yaparsam yapayım o dökülen kahve damlaları kuruyup yapıştı oralara.
Mesaj tarihi:
Ben de prince bi kasa avakadoyu koydum , koskoca otelde olgunlaşmış avakado yok. Ya da bana vermek istemiyorlar," bizde de sert var, biz de yeni koyduk prince". Niye vermiyorsunuz olm, bi ihtiyacınız olduğunda gelmiyor musunuz, yardımcı olmuyor muyuz, vermiyor muyuz elimizde varsa. Herkes yatırmış prince, saklıyor avakadolarını. Yakışıyor mu lan size ha !
  • Yeni Oluştur...