fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Bende de Tropico calismayi durdurdu hatasi verip oyunu kapatiyor. 2dk da bir save aliyorum oyun cokecek diye. Nvidia kullanipta bu sorunu yasayan var mi? Win 8.1 GTX580 var. DirectX 11 ile alakali olabilir cunku forumlarinda bu konuda cok sikayet gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 alla alla bende cokmedi hiç, bitek ada secme ekranında 12893293 kez falan alt tab yaptığımda kitlendi bi kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 cok fazla yiyecek sikintisi cekiyorum, eskiden market atardik mahallelere , uretilmeyen cesitleri import ederdi otomatik olarak, simdi 3 cesit yiyeck var adada helelo diyip ayaklaniyorlar. Degistirdikleri mekanikler ruhumu yordu. Hersey iyi guzel de en cok eski almanac ve overlay i ozluyorum. Ruhumu yordu su hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 marketlerin servis limiti var artık, bol bol market atmak gerekiyo. grocery 100 supermarket 300 mü ne limitli. eğer hammalllar bosaltıyosa ciflikleri hızlı hızlı millet ac kalıyo, aynen bendede trafik sıkısıklığı yüzündedne marketlerde yiyicek gidemedi ada aclıktan kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 arcane said: bende de load ederken patladı bir save. epey buglı sanırım. benim de patlayan bir save im var boyle. oncekinin campaigni daha iyiydi sanki. bunda ayni tadi alamiyorum. bir de exploration sevmedim. ayrica kameralarda farklilik mi var, adayi tepeden goremiyorum iyi. tech ve trade hosuma gitti. ancak farm ve degisen diger dinamikleri sevmedim. bir de hafif bir dumbed down mi var? oyun zorlugu arttirilmis ancak detaylar ve mekanik sadelestirilmis gibi, ki oncekine kiyasla detay eksikligi olan her oyun uzer beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 save şeyinde sıkıntlar var evt, şu pastel tablo ekranı gelmiyor bazen o gelmeyincede save etmiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 alla alla cillop gibi bende hiç cokme gitme yok modern times üzerine tycoon campaingi zor gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bende savelerle ilgili en ufak bir sorun çıkmadı. Bana göre bütün mekanikler zenginleştirilmiş görünüyor. Olayların akmasını sağlayan en büyük etmen fabrikalarda üretimin otomatik yapılıyormuş gibi görünmesi. Önceki oyunda "adamlar fabrikaya hızlı yürümedi o yüzden üretim gemiye yetişmedi" durumu oluyordu. Bunda üretimler daha hızlı ve "sanırım" insanların fabrikaya yürümesiyle alakalı değil. Teamsterlarda hızlı çalışınca sistem daha kolay yürüyor. Zaten düşünürseniz önceki oyunda bir fabrika kurup importtan hammaddesini alıp işleyip satarak bütün oyunu döndürmek her zaman mümkündü. Bunda ilk dönemde hammaddeden geçinmeye çalışmanın zorunlu olması falan daha geniş düşünmeye itiyor. Turizm zaten ileride açılıyor. Bunun dışında bütçe ayarlarken insanlara yüksek maaş verince bütçenin hızla aşağı indiğini gözlemleyebiliyorsunuz. Ne yaptıysam karşılığını gördüm ben. Görevlerde önceki adama dönebilmek şüfer olmuş. Askeri savaş olacak dediğinde askeriyesi güçlü adama geçiyorum. Maden kazacaz dediğinde tonla maden ocağı olan yere geçiyorum. Bu arada buna yirmi milyon adet dlc gelecek. Tonla bina tab'ı var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 immigrant office where art thou? sandbox adama akın akın köylü geliyor lan durduramıyoruz, guard towerın arkasına shacks kurup yaşıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 anayasayı deistiricen, o tüür seylerin keyfe göre catır catır diestirelememesi iyi olmus, min max olayını dah aiyi dengelemişler, overall daha iyi ama daha tam olmamıs yinede hoş yine en önde kosan city builder olmus bütcedenmidir nedir,., her gfactionın kendi karakteri seslendirmesi olmamsı büyük sorun, radyo olmaması ise EN BUYUK sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben t4 e dondum. oyun daha iyi oldugundan degil, ancak atmosferi daha iyi geldiginden. bunu sadece sandbox digerini campaign oynayacagim. bitirmemistim t4 un campaignini henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 muzikler daa iyi t4te, bide işte o karakterlerin eksikliği radoysuzluk her boka yorum atan tiplerin yoksunluğu atmosferi krıyo, onlar eksik olmasa daha sağlam olur atmosferi. mizahta daha gizli tabi bu sefer, o mesjaları okurken baya kıkırdıya kıkırdya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 penultimo eski seslendirme daha iyiydi. neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ilerde yeni müzikler açılıyordur umarım, başlarda bile aynı şeyleri dinlemekten baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu askerlerin sadakatini nasıl sağlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Askerleri elde tutmak zor, eskiden deli gibi para veriyordum herseyi cozuyordu. Simdi onceden belirli butcenin ustu verilemiyor, managerla job satisfaction da arttiramiyorum palace da, rebeller falan neyse de coup olunca oyun bitiyor o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 aynen, yapıyorum bina falan hiç fayda etmiyor dur bakalım. Bu arada hard-hard camapign oynuyorum, oyunun zorluğu oldukça tatmin edici geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Yeni teknoloji hayvan çiftlikleri dışarıdan mısır istiyorlar yem olarak, mantıklı olsa da pratikte çok baltalıyorlar kar oranını. Normal tarlanın 1/4 yer kaplayan yeni teknoloji tarlalar da high school mezunu istiyor. +office binalarında çalışanlar da high school istiyor. (modern times ile eklenmişti bunlar tropico 4'e, ikisine de ilkokul yetip artıyordu) Neticede turizm'in önemi artmış, pas geçince vasıfsız işçi doluyor sonlara doğru. -Aynı işte çalıştıkça, eğitimle falan artan iş uzmanlığını kaldıran öküze, niye kimse bi dur dememiş ? -Haritada doğal kaynaklar için overlay koymamışlar, amaç ? -social security işsizleri kapsamıyor, evleri bedava yapamıyoruz, Kamer genç penultimosu gitmiş bülent arınç penultimosu gelmiş, vay arkadaş... Bu nası tropico!, bide gerçek komunizm bu değil QQ Kaldırdıkları bi sürü şeyler varda daha, wot olucak. (Metroyu falan kaç kişinin kullandıgı, tüm ürünlerin fiyat listesi, kaç kişinin tropico doğumlu oldugu falan vs...) bi sürü dlc çıkarıcaklar büyük olasılık Ama çok az emekle 9/10 olacakken 7/10 oyun çıkarmışlar, neyse hayırlısı diyelim seri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu rebel leader niye yakalanmıo lan, bi ton polis yaptım quest bitmiyor bi türlü sadfs bide jewelry baya karlı gibi 3k civarına altın alıp 9k+ dan satıyoruz temiz temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Aynen jewelry muthis cogu acidan, petrole guvendim bi ara ama eskisi gibi bir kar soz konusu degil. var mi oyle baska karli is, arbitrajla bi turlu guzel kar edemedim o isten vazgecmem uzun surmedi. Astari yuzunden pahaliya geliyor ekstra dock vs derken. bir de ne yapsam ne etsem dry dock da adam calismiyor komple bos, upgradeleri bastiktan sonra bi faaliyeti var mi dry dock un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 giysicilik fena deil, celik ve davamıda iyi ama madenler dayanmıyo o kadar göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Çelikten iyi para geliyor ama madenin tükenme durumunda import gerekecek. Bu arada fabrika hammaddeleri için import etme tuşu yok mu? İlla limandan gereken hammaddeleri elle import etmek mi gerekiyor? Faction sözcüleri olmayınca factionlar sönük olmuş. Şehri genel olarak geliştiriyorum. Hiç şu faction ne istemiş o ne yapmış bakmıyorum. Üzüldüm buna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 demir + komur > celik celik + boksit > araba mevzusuna girdikten sonra ilk gelecek 100k yi cok iyi degerlendirmek lazim yoksa ne demir ne boksit dayanmiyor. adalara devam etmek cok iyi, kendi tanidik evinizle gelismeye devam ediyor gibi oluyor ama oyunlar uzadikca dogal kaynaklar kalmiyor geriye. end game eziyet oluyor resmen. Ben hassas olmayan bir ekonomi kurmakta cok zorlandim sahsen, almanac da istedigim kadar detayli bi grafik cizemedigi icin nereden kaybettigimi anlayamadan kendimi negatifte buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 constitution-> economy structure - free market ile binaların budget'i max yapınca +50 efektif bonus geliyor, üstüne job quality mutluluğunu falan da katarsak işin içine win-win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Redeagle said: Faction sözcüleri olmayınca factionlar sönük olmuş. Şehri genel olarak geliştiriyorum. Hiç şu faction ne istemiş o ne yapmış bakmıyorum. Üzüldüm buna :/ tam olarak anlamadım factionların niye - + relation'da olduğu yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar