Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bisküitin eleştirdiği trait olmaması falan konuları adanın anayasası olması ile önemsiz kalan bir olay. Şu an 4'den tek eksiği karakter görünüş opsiyonlarının çok kısılmış olması. Onun dışında her şeyi geliştirmişler. Fabrikalara değişik yöneticiler atayabilmek, işçilere verilen paralara göre daha iyi çalışmaları, trade rotaları, diplomasi binalarında falan diplomatlar hakkında nasıl tutumda bulunabileceği seçebilmek falan çok çok güzel şeyler. İnşa işi hızlanmış. Daha multiyi ve son iki era'yı görmedik bile ama benim için kesin alınacaklar listesine girdi. http://www.g2play.net/category/5915/tropico-5-steam-gift/ Bu sitelerden alan oldu mu? Güvenilir mi? edit: Ayrıca buna da bakın. Vatandaşlar için yeni rollerden falan bahsediyor: https://www.youtube.com/watch?v=ve8QBhnhAyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben izlemedim heycanı akcmasın diye iyimiydi oyunu yenı featurelar. bkamıyorum bile ben keşfedicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Oyunu ilk açtığında Tropico 4 gibi görünüyor şehirler falan. Ama çok çok sayıda irili ufaklı ek var. 4'deki gibi bir şeyin inşa olmasını boş boş beklemiyorsun. Daha fazla bina, daha fazla kontrol seçeneği, askeriyeyi kısıtlı olsa da biraz kontrol edebilme, çağa göre değişen factionlar ve görüşler, hanedanlık üyeleri falan sıkılmadan oynamamızı sağlayacak gibi görünüyor. Adanın kredi reytingi bile var =/ Başlı başına devasa bir yenilik olan multiyi görmedik bile. Sonuçta önceden tropico oynamış herkes bunu sevecek bence. Bir tek sıfırdan yeni oyun bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 sıfırdan oynayacaklar niye hayal kırılığına uğrayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Sıfırdan oynayacaklar değil. Oyunun sıfırdan tekrar inşa edilmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. Bu oyun görünüş ve oynanış açısından önceki tropicolara çok benziyor. Ama arabaya binme sisteminden iş yerlerine patron atamaya kadar bir ton gelişme var. Önceki tropicoları seven birinin bunu sevmeme ihtimali bence çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Steamde makul fiyata g2play gift disinda almak mumkun mu? gaza gelip 4-pack special edition alalim diyen bi ekip olursa beni saysin. 27 dolara geliyor o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 4-pack'e bende girerim.2 kişi daha bulursak 4-pack tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bende varım 4-pack'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 four pack'e son 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Değiştirmedilerse 4'lü alınca, preoder bonuslar sadece paketi açan kişiye gidiyordu. (tropico 4 falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Redeagle said: Sıfırdan oynayacaklar değil. Oyunun sıfırdan tekrar inşa edilmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. Bu oyun görünüş ve oynanış açısından önceki tropicolara çok benziyor. Ama arabaya binme sisteminden iş yerlerine patron atamaya kadar bir ton gelişme var. Önceki tropicoları seven birinin bunu sevmeme ihtimali bence çok düşük. zaten de lütfen sıfırdan bambaşka bir oyun yapmasınlar, tropico yapsınlar. kaç tane efsane oyun öncekilerden farklı olsun diye heba olup gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 vidyoya falan hiç bakmıyorum. featureları gördüğümde aa ne güzel yapmışlar diyeyim veya çok boktan olmuş diyeyim heyecan korunsun eheh. 4 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Koskoca tropico 5 e bir 4-pack aksiyonu olmadi mi yani kac gundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 4 olmadıysanız ben de girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Dark_Soul said: 4-pack'e bende girerim.2 kişi daha bulursak 4-pack tamamdır bombilo said: bende varım 4-pack'e Revangelis said: 4 olmadıysanız ben de girebilirim simdi olduk. Bilmeyenlere steam id: kharonotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 torrentte vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ya sen ne kadar fakir bi zengsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ausfh 30 dolar ya nerden baksan bi famous grouse parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 KHaRoN said: Dark_Soul said: 4-pack'e bende girerim.2 kişi daha bulursak 4-pack tamamdır bombilo said: bende varım 4-pack'e Revangelis said: 4 olmadıysanız ben de girebilirim simdi olduk. Bilmeyenlere steam id: kharonotic 4-packi aldım ,bana ö.m. ile ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 adam hizli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 :) 4. den ses yok halen sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 siz ilk mesjaı atmadan mhemen önce aldıydım ben kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Dark_Soul said: :) 4. den ses yok halen sdasf anca yettim :) attım pm'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 akşam 8-9 gibi çıkıyor, şurda bi sandbox gameplay serisi var: http://www.youtube.com/watch?v=G2AvQg5E8tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben çok anlamam da steam database'de bulamadım, 8-9 tahmini çıkış herhalde di mi? hep o saatte çıkıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar