neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 15 gün sonra yeniden açtım bugün oynayayım diye de, içim kaldırmadı kapattım. Yazık oldu verdiğim paraya. dlc'si batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 eldar said: Tropico 4'ü oynamamıştım 3'ün bi gömlek üstü diye, ona göre yorum yapamam ama Tropico 3'den daha iyi buldum oyunu. 4 ile 3 arasında hakkaten pek bir fark yok. ancak 4 te hersey biraz daha rafine ve iyi olmuştu. bir de atmosferi baya eglenceli idi 4 ün. o nedenle tavsiye ederim. summer sale de indirime girer kesin. 5 i preorderlayan bir suru adamda da bedavadan duruyor gift inventory de. fazladan olan varsa gonderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sağol, zaten 5'i alınca geldi 4 de. Ancak 5 beni tatmin etti kişisel olarak o yüzden 4'ü belki 1-2 sene sonra oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 1.04 patchiyle beraber Peynir DLCsi de geldi, bugün açılacak, "The Big Cheese" will be available for purchase on Steam later today and awarded for free for customers who prepurchased Tropico 5 on Steam before May 23rd as part of the prepurchase campaign tier reward. patch - Multiplayer: Added save/load game feature (matches are saved to all players locally and re-synced upon load) - Multiplayer: Fixed issues with determining territory ownership - Multiplayer: Fixed some asynchronous game states - Fixed issues with some task chains - Fixed food consumption modifiers when cancelling Extra Rations edict - Fixed issues with rebuilding buildings with upgrades - Fixed rare issue causing never ending fires - Budget setting is restored for rebuilt buildings - Fixed issue with "Send Army" action for protests - Fixed a bug resulting in tanks destroying critical buildings they are not attacking - Rebalanced cooldowns of Industrialization and Urban Development edicts - Disabled radio announcements between campaign missions - Democracy constitution mode no longer prevents military coups - Coups and Uprisings no longer happen during the Colonial Era - Modernization of Coffee and Cotton Plantations, Llama Ranches now restore upgrades correctly - Various tweaks and improvements to controller input - Depleted deposits display ruin piles to signify that the location is not suitable for construction - Stray llama herd spotted in subway – situation is under control! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 30 liraya düşmüş aldım. 10 kasıma kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 büyük hayranı olarak yazıyorum, oyunu kurtarabilecek yama yok. expansion falan patlatıp baştan yapmaları lazım neredeyse. tropico 5 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ben de önceki oyunlar ve dlcleri var. Bunu hekırzlayıp bir iki gün denedim. Tropico gibi duruyor, daha iyiymiş gibi gözüküyor ama nedense iki günden sonrası için hiç sarmadı. Bir şey eksik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Herkes Tropico'ya doydu sorun orda.Böyle çok farklı bir sistem getirmedikleri sürece , seriye yeni başlayanlar hariç herkesi bayar bu saaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bide oyunun diktatorluk simulasyonu kısmı minimumda, bir süre sonra sadece ticaret ve ev yapmaca simulasyonu oluyor yeni simcity gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aksine sorun çok farklı bir sistem getirmiş olmaları. sistem getirme derken varolan sistemleri oyundan eksiltmeleri ehueh. yoksa aynısının üzerine 2 yeni feature olsa en fazla tropico 4.5 diye dalga geçerdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 çok salak bir oyun olmuş. sandboxta takılırken electrify all diye bir seçeneğin olmadığını gördüm. abi ne sinir bozucu birşey dayamışım 100lerce evi fakat tek tek electrify yapmam gerekecek. silerim bu oyunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 verme zaten evlere elektrik, nadiren gerekiyor. Onun yerine modern apartman çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 oyun güzel mi ya hiç bir tropico oyunu oynamadım şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 4'ten sonra mutlu etmedi, deli gibi 4 oynarken 5'i yarisi kadar oynamadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 4 oynıyım o zaman ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hiç oynamadıysan 5'i oyna bence ama tek campaign var 15 bölüm mü ne, zorda oynarsan 30 saat oyalar. Tabi bu oyuna çok dlc çıkacak ve 1 yıl sonra asıl içeriğine kavuşacak yine de beni tatmin etti campagin. Yeni %50 indirimden çıktı steamtrades'den al çok ucuza bulursun, öte yandan tropico 4 bütün dlc'Leriyle beraber sadece 1 key yani 5,5 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 4'ten kötü değil aslında, problem 5'in 4'ten pek farkı olmamasında. 3'ü oynamış olanlarda 4'ün cilalanmış 3'den pek fazlası olmadığını kabul edeceklerdir zaten. Özellikle de modern times olmadan. http://steamcommunity.com/app/245620/discussions/0/540743212127795791/ çıkacak olan dlc'lerin içeriğinin oyun çıkmadan önce özellikleriyle, senaryolarıyla hazır olması falan baya soğuttu beni -yok efendim trend bu, sistem böyle falan demeyin, bildiğin yarısını sonraya saklayarak çıkarmuşlar işte oyunu Release hali doyurucu olsa tamam, oyun güncel kalsın diye çıkarsınlar 100 tane dlc. seneye yaza kadar içerik anca tatmin edici hale gelir tropico V için tropico 4'ün campaign de daha keyifliydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sandbox modda keyif aldım bir süre de. yavşak rebellerin saldırıları tüm fantazilerimin içine etti. electrify all yok bir de nasıl bir mantık hatasıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben 4 e dondum. 5 i pek sevemedim. 4 un esprili havasinin gitmesinin de biraz etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 tropico 4 = tropico 3.5 tropico 5 = tropico 2.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 arcane said: tropico 4 = tropico 3.5 tropico 5 = tropico 2.5 atmosfer olarak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 5 in campaign i bayaa oynadım. Güzel işte. Hepsi tropico değiştirince yine oynuyosun işte. Koyup kenara 2 sene hiç bakmasan sonra oynasan tekrar nasıl oynandığını unuttuğun için yine bir süre keyif alırsın bence yeni oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bir zahmet şu threadi 2 sene sonra uplasana. bir de o zaman deneyeyim unutmuş muyum, oyun iyi miymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 tropico 4 > all 5 de birsuru fikir getirip, ustune mevcut iyi fikirlerin hepsini harcadiklari mantik disi baska bir tycoon oyunu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar