eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 norak hangi zorluk seviyesinde oynadığını da yazarsan daha yardımcı olur verdiğin bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 nufusu özellikle arttırmıyorsun sanırım göçmenleri eğitimli seçmeme rağmen birth rate arttıran edict ve hastaneler sağolsun, hard/hard'da milenyuma girmeden ~2k nüfus oldu benim o da cap zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 default sandbox abi işte zorluk, değiştirmedim ayarları falan hiç açarkene, zaten oyunun savelerde steamde durmuyor pcde duruyor nedense, *.sav dosyasını editleyip hard yapabiliyormuyuz acep hmm valla özellikle nüfus artsın diye bişi yapmıyorum ne lazımsa arada bir yapıyorum işte evsiz işsiz vb varsa gidip çalışıyor, arada bi zoom yapıp işte bahçe falan ekliyorum yolu düzeltiyorum falan, research ve görev şeyinden de sürekli free bina geliyor. zaten speed açıp bıraktım oyunu dün şöle baya bi kendikendine gidiyor herşey sorunsuz on yıllarca, arada bi konuşan kafa çıkıp pause etmezse oyunu bide oyun çok az ram kullanıyor launch options ile -heapsize xxx yaptımdı ama pek bi etkisi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 oyunun dosyalarının içinde bulmuşlar: lua files. DLC 1 Inquisition DLC 2 The Big Cheese DLC 3 T-Day DLC 4 Madness DLC 5 The Supercomputer DLC 6 Surfs Up! DLC 7 Generalissimo DLC 8 Gone Green DLC 9 McTropico DLC 10 Supervillain http://static.fjcdn.com/gifs/It+s+time.+Steam+sale+Prepare+your+wallet_4d4553_4904583.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Tropico 3 den sonra olayin buna geldigi cok belli yalniz, bu sefer multiplay ve era lari tanittilar, dlc lerle tropico3 deki cesitliligi saglayacaklar. tropico 6 ile birlikte de hepsinin harmanlanmis ve detaylanmis halini yine crippled bi sekilde sunucaklar, orn. tropico 4 modern times. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Pek şaşırtıcı veya beklenmedik bir şey değil. Tropico 4'e 11 tane dlc çıkardılar. Bunda 4 farklı çağ var. Kat kat fazla bile çıkartabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Norak said: oyunun dosyalarının içinde bulmuşlar: lua files. DLC 1 Inquisition DLC 2 The Big Cheese DLC 3 T-Day DLC 4 Madness DLC 5 The Supercomputer DLC 6 Surfs Up! DLC 7 Generalissimo DLC 8 Gone Green DLC 9 McTropico DLC 10 Supervillain http://static.fjcdn.com/gifs/It+s+time.+Steam+sale+Prepare+your+wallet_4d4553_4904583.gif Normal oyununu çıkarırsın, zamanla yeni fikirler bulup eklersin bişiler, görüp duyanlar da aa bu oyun güzeldi diye alıp oynarlar Ama bunlar gibi hazırda olan/çok az emekle olabilecek şeyleri (bkz:eğlence binaları) çıkarıp bunları ilerde dlc diye satmaya çalışırsan fan kitlen dahi sövmeye başlar zamanla Umarım yanılıyorumdur tabi de, bir bina + bir sıradan görev bir de kostüm ekleyip dlc diye satmaya devam edecekler gibime geliyor. Ekipleri kaç kişilik acaba ki madenler için falan overlay dahi eklemeden çıkarmışlar şu oyunu. Vay arkadaş... Mod desteği olsa yüzlerce bina gelirdi, unique mission chainler hazırlanırdı of paranın gözü kör olsun... dlc satıcaz diye bırak mod desteğini map editor dahi eklemiyor deyyuslar. görevler tamam, 1 de sandbox oynadım 2040'a kadar yetti. Seriye yabancı olanları oyalar bi süre de, eski oyunları oynamış olanlar için ııh çabuk baydı. vh deneyeyim son kez, sonra major bişiler gelene kadar daha da oynamam büyük olasılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Şu oyun endüstrisinin geldiği nokta beni hiç memnun etmiyor. Bayağı heves edip almıştım şu oyunu ama bu kadar eksiğini görünce soğudum biraz. Hayvan herif oyunun dosyalarının içine dlc listesi koymak nedir ya. Sen önce oyununu bi doğru düzgün tamamla, güzelleştir, verdiğin vaatleri yerine getir ondan sonra dlc'yi düşün. Tropico 3'ten itibaren tropico serisinin üzerine hiçbir şey koymadılar neredeyse, götürdüğü şeyler daha fazla hatta. Tropico 3 o kadar eksikti ki zaten, gelen her yenilik neredeyse zorunlu iyileştirmeydi. Şimdi elimizde tropico 5 var. Serinin ilk oyunundan beri takip ediyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki bu oyunla birlikte tropico ruhu ölmüş. Adada yaşayan tropicolularla aranızda çok fazla mesafe var, tropico 1 karakterleri bile şuradaki seslendirmeli tiplerden daha yakındı. Gereksiz bir sürü bina var; uçak gemisi, nükleer reaktör, uzay programı vs vs hepsi 2k nüfuslu adanın üzerinde... Abv şu binaları oyuna ekleyen ergen herifin ya. Maden stoğunu göremediğim adada nükleer program başlatıyorum bu ne saçmalık lan. Doğru düzgün ne bi chart var ne bi list var adanın genel durumunu, insanların eğilimlerini görmek için ne de almanac okumak eskisi gibi eğlenceli. Almanac bildiğin zoraki olmuş, eskiden önüne geldiğinde cidden adanın yıllık raporunu okur gibi hissettirirdi. Şimdi anayasa kitapçığı gibi önlerine fırlatasım geliyor sinirden. Era yaptık era yaptık, iyi halt ettiniz, yaptıkları tek şey belli binaların zamanla görev yapa yapa unlock olması işte, bu mu devrim? Adanın tamamını zoom out yapıp bilgisayar ekranımda göremiyorum, kamera açıları yeterince ayarlanamıyor, zoom berbat ötesi, ai yine yerlerde sürünüyor. Tarlaların, üretim binalarının vs. gerçeklik hissi tamamen kaybolmuş zaten, kafasına göre mevsimden zamandan işçiden bağımsız üretim yapıyor. Matematik formülüne göre bi katsayıyı başkasıyla çarpıp sonuç verdiği o kadar belli ki midem bulanıyor. İşgal güçlerinin davranışı, dış ilişkilerdeki bayağılık, saçmasapan trade sistemi, askeri sistemin yeni ve olmamış hali.. Ne saysam negatif. Gidip tropico1 paradise island oynarım daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 e oyna zaten, eski oyun oynamanın garip bir yanı yok ki. Hala daha railroad tycoon 2, pharaoh oynarım kaçıncıya. Bu oyun da öyle tatava yapacak kadar kötü değil, Tropico 4'ü oynamamıştım 3'ün bi gömlek üstü diye, ona göre yorum yapamam ama Tropico 3'den daha iyi buldum oyunu. Şu dlc olayına da şaşırmış gibi yapmayalım artık, artık stratejisi bu şirketlerin. Oyunlar çıkış tarihinden çok önce bitiyor, önceden planlanmış bir şekilde dlc'ler üzerinde çalışmaya başlıyorlar. Mümkün olduğunca geç alacaksın oyunları o yüzden aslında. Hem indirimli, hem bitmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 dlclerin bazısının içeriğini de bulmuşlar: "Espionage" Expansion Buildings DroneCommand Dungeon MechanizedGarrison MinistryOfInformation PoliceBlimp RangerCorps SecurityCheckpoint SpyAcademy Accessories "Waterborne" Expansion Buildings Bathysphere FishingTrawler FloatingApartment GlassBottomRestaurant NuclearSubmarine OffshoreOffice OysterFarm SmugglersDock TidalPowerPlant Accessories "Uncle Pedro" Hat "Napoleon" Hat DLC 1 "Inquisition" Building: Inquisition - "Allows the persecution of factions. Discovers the hidden roles of citizens." Accessories: "Inquisitor's Hat" DLC 2 "The Big Cheese" Building: Creamery - Produces Cheese from Milk. Accessories: "Chef's Toque" DLC 3 "T-Day" Building: Fortress - Engages enemy soldiers in its vicinity. Accessories: "Great War Helmet" DLC 4 "Madness" Building: Asylum - Provides Healthcare. The "Discredit" citizen action has no negative effects. Accessories: "Funnel" hat DLC 5 "The Supercomputer" Building: Supercomputer - Generates Research Points Accessories: "Headphones" DLC 6 "Surfs Up!" Building: Dolphinarium - Provides Entertainment for richer citizens and tourists in the vicinity. Accessories: "Diving Mask" DLC 7 "Generalissimo" Building: DefenseHQ - Provides a squad of Commandos. Accessories "General's Peak Cap" DLC 8 "Gone Green" Building WindFarm - Provides Electricity. Better Effectiveness on higher ground and near shores Accessories "Hippie" hair DLC 9 "McTropico" Building FastFoodJoint Accessories "McWig" hair DLC 10 "Supervillain" Building GiantLaser - Allows remote disintegration of enemy squads and building personnel. Accessories "Avatar_Moustache_05" Also there are allot more skills in "SkillInfo.lua" compared to the options in create a Dynasty. Other findings from "MissNet": I wonder what are these files for: SupermaxPrison.lua Cannery.lua Inquisition.lua MinistryOfInformation.lua SpyAcademy.lua WindFarm.lua bide 4,604 In-Game lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Şu tek bina ekledikleri dlcleri hiç sevmiyorum. 4'de de bir ton vardı onlardan. İndirimde 10 cente düşünce almıştım. Zaten bakınca çoğu mantıksız. Vanilla oyunda kale yapılabiliyor zaten. Adam tek bina olarak fortress vericem diyor. Sonra başka bir dlc'de de defenceHQ var diyor. Aaa bu faydalı olur diye alınabilecek hiçbir şey yok. 10 cente belki. Lazer komik duruyor ama onu alırım herhalde :/ İki büyük expansion yanında yeni campaign falan varsa alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 kesinlikle bu tür dlc'ler aslında oyunun fanlarını yolmak için. Oyuna bayılmayıp oynayanlar da toplu olarak indirimde alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dlc binaların çoğu zaten önceki oyundan direk c/p lakin keşke aynı işlevi olan 15 ordu binası yerine mevcut binaları flan geliştirseler mesela evlere,ofislere 3-4 farklı skin yada her binaya 1-2 tane daha farklı upgrage böylece aynı binayı farklı şekilde kullanabilelim falan, sonracıma tepe düzleştirme vb şeyler gelse, adaların yarısı kullanılamayan dev kayalar asd nükleer denizaltı koymuşun şu çok mu :p hatta malları kamyon yerine parrot dronelar taşısın docktan binalara. park bahçe süs heykel vb sayısını arttırsalar vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bu oyunda doğal felaketler nasıl 4'de bazen bıktırıyodu tornado'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dlclere bakaya deymez cok tırı vırı hepsi, i modenr times kıcamı expensiıon gelirse tekrar dönülür oyuna yokksa belki vh'da bi kez dah aoynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bir yığın evim olmasına rağmen eve geçmiyorlar 100tane homeless var ama daha fazla sayıda evim boşta duruyor ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bu fazla kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 işsizdirler veya evler pahalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 evler bi uçta işler bi uçta olmayacak, içiçe olcak hepsi yoksa adam gidip çalıştığı yerin yanına shack kuruyor. bunu yapın 1 tane eviniz boş kalmaz fiyatıda yakındaki işyerindeki adama denkse. misal şehir merkezinin ilersine de kurdum dün 3-5, evlerin hepsi full, iş ve hizmet cart curt var çünkü dibinde :p 2 adım öteside central park zaten http://i.imgur.com/SJO4GCt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 adam yapmış valla =) benim evler bir yerde toplandı işleriyle alakası yok demekki ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Trade gemileri istilaya geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Redeagle said: Trade gemileri istilaya geldi :/ sdfsdf bildiğin rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 upcoming update 1.02. - Multiplayer: Number of players in each chat room now displayed - Multiplayer: Fixed several UI issues - Multiplayer: Added game speed setting when creating multiplayer games - Multiplayer: Chat room names are now displayed properly - Multiplayer: Fixed an issue with Aircraft Carriers not working properly - Multiplayer: Proper handling of players with identical names - Added option to rebind camera keys - Added a repair/rebuild all option for damaged/destroyed buildings - Beauty and pollution now properly affect housing quality of residential buildings - Rebalanced upgrades: Research Projects (College), Small Hadron Collider (Research Lab), Totally Natural (Pharmaceutical Company) - Rebalanced number of workers in Uranium Automated Mines - Census edict now properly applies its effect on activation - Fixed rare endless black screen freeze related to disasters - Fixed rare freeze during combat - Fixed some task chain issues - Fixed missing buildings in Almanac list - Fixed freezing construction office trucks - Thoughts now respect gender of the citizen - Improved OS version check at startup - Improved GPU autodetection on startup - Fixed campaign freeze on loading screen Note all of the above is TENTATIVE until release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 patch gelmiş 400mb: Tropico 5 Update 1.02 Changelog (10-06-2014) It's finally here! The 1.02 update is now available: - Multiplayer: Number of players in each chat room now displayed - Multiplayer: Fixed several asynchronous game states - Multiplayer: Fixed several UI issues - Multiplayer: Added game speed setting when creating multiplayer games - Multiplayer: Chat room names are now displayed properly - Multiplayer: Fixed an issue with Aircraft Carriers not working properly - Multiplayer: Fixed handling of Steam players with identical names - Multiplayer: Fixed issue when exploring a deposit with a mine of another player - Added option to rebind camera keys - Added a repair/rebuild all option for damaged/destroyed buildings - Added option to set budget for all building types (hold CTRL while setting budget) - Beauty and pollution now properly affect housing quality - Rebalanced upgrades: Research Projects (College), Small Hadron Collider (Research Lab), Totally Natural (Pharmaceutical Company) - Upgrades now working with listed values: Chemical Extractor (Bauxite Mine and Automated Mine), Gas Turbines (Power Plant) - Rebalanced number of workers in Uranium Automated Mines - Census edict now properly applies its effect on activation - Edicts can now be cancelled when money is below -$10000 - Fixed sandbox win conditions not restoring after loading a save - Fixed crashes and eliminated stuttering on the main menu - Fixed menus losing focus after a cutscene is triggered - Fixed achievements (Barrels of Monkeys, History will Absolve Me) - Fixed citizens not retiring or passing away properly - Fixed rare endless black screen freeze related to disasters - Fixed several freezes during combat - Fixed some task chain issues - Fixed missing buildings in Almanac list - Fixed rare instance where dynasty could have more than 7 members - Fixed volcano overlay on maps without volcanoes - Fixed Dynasty UI errors when switching presidential candidate - Fixed construction office and teamster trucks getting stuck - Fixed rare issue with squads doing a coup - Fixed "Jump to Livecam" hotkey - Fixed guards patrolling without weapons - Fixed an issue with saving dynasties during the campaign - Demolished National Park no longer blocks construction in the area - Autodestruction of buildings with depleted resources can no longer be cancelled - Thoughts now properly reflect citizen's gender - Improved OS version check at startup - Improved GPU autodetection on startup - Fixed campaign freeze on loading screen - Fixed several typos, Miss Pineapple will be busy for the next few days IMPORTANT NOTICE! While using 1.01 savegames in the 1.02 version should generally work fine and has been tested extensively with no negative side effects, we can not guarantee that your experience will be the same, especially when picking up from an old campaign savegame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tldr, neye derman olmuşlar gözle görülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar