Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Hani bize hani bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: Cons said: noyan astral seyahate ciktiginda gotu nasil koruyorsun buraya yazdığım yazıda uzun uzun hepsini özetledim zaten. ama kısaca özetlersem pratik çözüm olarak astral yaptığın yerin etrafına tuz dök bir daire şeklinde beyaz mumlar yak ve pala sento agacı yak tütsu olarak. pala sento agacının dumanı koruyucu ruhların yanına geçmesini sağlayan bir boyut açıyor ve güvende kalıyorsun. ama güvenliğini sağlamaz isen bedene girebiln varlıklar senin bedenini vessel olarak kullamabiliyor hatta seni öldürmeye bile çalışabiliyorlar. şah damarımın yanında 1cmlik bir kesik var ayna ile yapılmış olan. zar zor kurtardım kendimi yoksa gg oluyordum. aman dikkat . yattığın ve astral seyehat yaptğın yerlerde aynaların üstünü siyah bir örtü ile kapat ya da odanın dışına koy. kadim dostum selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Marty said: Noyzura said: Adnan Hocanın neden kızları topladığına gelirsek 21 kadınla boşalmadan hepsini boşaltırsan ölümsüz oluyorsun diye bir mit var. O da boşaltabileceği 21 kadını kovalıyor olmalı eğer hala ölümsüz olmadıysa. WAT taoculuk ya, meniyi saklamanın erkek için en önemli şeylerden biri olduğuna filan inanıyorlar, önemini anlatmak için de öyle abartılı bir şekilde bahsetmişler işte, ona bakarsan taoculuğa göre kışın hiç boşalmamak da gerekiyor yani sdf. ayrıca gizemli şeylere inanma isteğinize sıçayım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sizin gibi degerli bir enerji ile tanismak mutluluk verici her ne kadar siz insanlarin gelismesi lazim olsada ruh en onemli parcamizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Hindistana bende gitmek istiyom lan ama ben daha alçakgönüllüyüm yoga öğrenmek istiyorum sadece belki iyi öğrenirsem millete de öğretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Soris said: Hindistana bende gitmek istiyom lan ama ben daha alçakgönüllüyüm yoga öğrenmek istiyorum sadece belki iyi öğrenirsem millete de öğretirim. isiga odaklan kadim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: Cons said: noyan astral seyahate ciktiginda gotu nasil koruyorsun buraya yazdığım yazıda uzun uzun hepsini özetledim zaten. ama kısaca özetlersem pratik çözüm olarak astral yaptığın yerin etrafına tuz dök bir daire şeklinde beyaz mumlar yak ve pala sento agacı yak tütsu olarak. pala sento agacının dumanı koruyucu ruhların yanına geçmesini sağlayan bir boyut açıyor ve güvende kalıyorsun. ama güvenliğini sağlamaz isen bedene girebiln varlıklar senin bedenini vessel olarak kullamabiliyor hatta seni öldürmeye bile çalışabiliyorlar. şah damarımın yanında 1cmlik bir kesik var ayna ile yapılmış olan. zar zor kurtardım kendimi yoksa gg oluyordum. aman dikkat . yattığın ve astral seyehat yaptğın yerlerde aynaların üstünü siyah bir örtü ile kapat ya da odanın dışına koy. Supernatural'a da bağladın, tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 incdarkness said: Noyzura said: Cons said: noyan astral seyahate ciktiginda gotu nasil koruyorsun buraya yazdığım yazıda uzun uzun hepsini özetledim zaten. ama kısaca özetlersem pratik çözüm olarak astral yaptığın yerin etrafına tuz dök bir daire şeklinde beyaz mumlar yak ve pala sento agacı yak tütsu olarak. pala sento agacının dumanı koruyucu ruhların yanına geçmesini sağlayan bir boyut açıyor ve güvende kalıyorsun. ama güvenliğini sağlamaz isen bedene girebiln varlıklar senin bedenini vessel olarak kullamabiliyor hatta seni öldürmeye bile çalışabiliyorlar. şah damarımın yanında 1cmlik bir kesik var ayna ile yapılmış olan. zar zor kurtardım kendimi yoksa gg oluyordum. aman dikkat . yattığın ve astral seyehat yaptğın yerlerde aynaların üstünü siyah bir örtü ile kapat ya da odanın dışına koy. abi yeter saka dimi bu? egitim seviyesi yuksek patinin haline bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bir anlik icine girdigim insan zihninin etkisine kapilip oyle seyler yazmis olabilirim takdir ederseniz ki ruhum bu bedene girmek icin zorluklar yasadi sadece siz insanlara daha yardimci olmak icindir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 e uzaylıydın sen bedene mi girdin şimdi ön/arka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: Cons said: noyan astral seyahate ciktiginda gotu nasil koruyorsun buraya yazdığım yazıda uzun uzun hepsini özetledim zaten. ama kısaca özetlersem pratik çözüm olarak astral yaptığın yerin etrafına tuz dök bir daire şeklinde beyaz mumlar yak ve pala sento agacı yak tütsu olarak. pala sento agacının dumanı koruyucu ruhların yanına geçmesini sağlayan bir boyut açıyor ve güvende kalıyorsun. ama güvenliğini sağlamaz isen bedene girebiln varlıklar senin bedenini vessel olarak kullamabiliyor hatta seni öldürmeye bile çalışabiliyorlar. şah damarımın yanında 1cmlik bir kesik var ayna ile yapılmış olan. zar zor kurtardım kendimi yoksa gg oluyordum. aman dikkat . yattığın ve astral seyehat yaptğın yerlerde aynaların üstünü siyah bir örtü ile kapat ya da odanın dışına koy. Adam canını nasıl koruyosun dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Pingu said: e uzaylıydın sen bedene mi girdin şimdi ön/arka? ben kendi bedenimden bahsetmistim uzayli derken sizin dunyanizdan degilim ruhani olarak bu olu insan vucuduna girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 4 kol 4 ayak yalan mı oldu, 4 elle de ne osbire çekerdin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Pingu said: 4 kol 4 ayak yalan mı oldu, 4 elle de ne osbire çekerdin ha bedenime geri dondugumde eski halime geri donecegim elbette ancak dunya kosullari a7do dan farkli oldugu icin bedenim icinde bu dunyada gezemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 incdarkness said: Noyzura said: Cons said: noyan astral seyahate ciktiginda gotu nasil koruyorsun buraya yazdığım yazıda uzun uzun hepsini özetledim zaten. ama kısaca özetlersem pratik çözüm olarak astral yaptığın yerin etrafına tuz dök bir daire şeklinde beyaz mumlar yak ve pala sento agacı yak tütsu olarak. pala sento agacının dumanı koruyucu ruhların yanına geçmesini sağlayan bir boyut açıyor ve güvende kalıyorsun. ama güvenliğini sağlamaz isen bedene girebiln varlıklar senin bedenini vessel olarak kullamabiliyor hatta seni öldürmeye bile çalışabiliyorlar. şah damarımın yanında 1cmlik bir kesik var ayna ile yapılmış olan. zar zor kurtardım kendimi yoksa gg oluyordum. aman dikkat . yattığın ve astral seyehat yaptğın yerlerde aynaların üstünü siyah bir örtü ile kapat ya da odanın dışına koy. kadim dostum selamlar lol mesaj kutuma editlenmemiş mesajın düşmüş böyle gördüm ne desem ki bi seksüelim bi seksüelim sorma diyecektimde noyzura erkeklerle sağlam dostlukları olur xbox oynar martial arts anatomi oyunları oynar, ama kadınlarla tamamen çıplak olanbilir sadece ;D selamlar kadim dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Soris said: Hindistana bende gitmek istiyom lan ama ben daha alçakgönüllüyüm yoga öğrenmek istiyorum sadece belki iyi öğrenirsem millete de öğretirim. yoga okulu istiyorsan çok sağlam sana içtenlikle agama yoga okulunu önerebilirim. Bir çok farklı yoga tekniğinin karması ve asanalarının üzerine odaklandığı gibi teorik bilgilerin de üzerine fazlaca duruyor. benim yoga eğitimi aldığım okul agama yoga. ana merkezleri tayland da ama hindistandada büyük bir merkezleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 beraber astral yapalim kadim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Valla bilmiyorum hiç duymadım araştırayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 lan kaç seferdir konuyu ruhsar koruma ve enerji yükseltme diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 acaba hande ataizi nerelerde napiyodur su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 incdarkness said: beraber astral yapalim kadim dostum ohh en sevdiğim. bazen astral yapacağım zamanlar yanımda sevdiğim insanların elini tutup çıkıyorum onlar dünyada kalsada ellerimi onlara bırakıp gitmek çok hoşuma gidiyor. Seninle de el ele tutuşabilir miyiz kadim dostum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6yt3ydzlT1ryhaceo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: incdarkness said: beraber astral yapalim kadim dostum ohh en sevdiğim. bazen astral yapacağım zamanlar yanımda sevdiğim insanların elini tutup çıkıyorum onlar dünyada kalsada ellerimi onlara bırakıp gitmek çok hoşuma gidiyor. Seninle de el ele tutuşabilir miyiz kadim dostum ? tutusuruz hatta beraber gideriz gitmeden de en sevdigim ani kendi vucutlarimiza bakar guleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar