yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Tıpkı ben ! İstediğim hayatı, hayallerimi yaşamıyorum. O zaman Coca-Cola içeyim de sıfırlayayım. Bi saniye ya, ne alakası var ? Ezehühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ablaya söyleyin call center'a geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yalnız Sinem Saniye'nin hiç call center'da çalıştığıyla ilgili bir bilgi göremedim asdf http://www.sinem.net/about/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Hem Reklam cekemiyon hem de yalanci ciktin CocaCola! Koca bir Sifirsin! #direncolaturka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zero cikmadan once obeziteye ve corn syrup iceren iceceklere karsi savas acildi, dolayisiyla kola firmalari buyuk bir engelle karsilasti. Zero, kutu koladan daha kucuk gibi yeni kola ureterek buna karsi onlem alarak bu engeli astilar. reklaminda mesaji bu saniyorum nasil koyduk cocuu gene dercesine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kolayla alakasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Esh said: Kola icip olmus iste ya. Yetenek mezari memleket. En yeteneklimiz cam bardak yiyen adam amk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 verte said: Zero cikmadan once obeziteye ve corn syrup iceren iceceklere karsi savas acildi, dolayisiyla kola firmalari buyuk bir engelle karsilasti. Zero, kutu koladan daha kucuk gibi yeni kola ureterek buna karsi onlem alarak bu engeli astilar. reklaminda mesaji bu saniyorum nasil koyduk cocuu gene dercesine :) tamamen erkeklerin ben diet icmem kari gibi kafasindan dolayi zero diye bisey cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tam noyzura'ya göre bir reklammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aquila said: tamamen erkeklerin ben diet icmem kari gibi kafasindan dolayi zero diye bisey cikardilar. bu. hatta coca coladan açıklama bile vardı bu sebepten diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 başarısız, hani lastik reklamına da itelersin son saniyesini değiştirip. kolayla bağdaşlaştırmaları çok zorlama olmuş, alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar