Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 https://www.humblebundle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, Dead Space, and Mirror's Edge. Pay more than the average and you'll get The Sims 3 (plus 2 DLC packs from The Sims 3 Starter Pack) and Battlefield 3! Yeni origin hesabı açıp direk koyacam oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 oha hemen alıyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hep your credit card s been declined yedim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/322/981/db2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yardım şeyini sömürüyoruz gibi oldu ama 10 dolar da yetiyor demekki heriflere abanın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 4,74 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sömürün abi bir kere de biz sömürelim, EA'den beklenmeyecek hareketler bunlar, alın 3'er 5'er tane eşe dosta dağıtırsınız asfhdfjhsgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bokunu çıkartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben telefondan baktıydım da yanlış görmüşüm ahaha :d 1 dolara da alabiliyorsun ama bf3 ve sims vermiyomuş o zaman sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 charityi de fulleyin para kazanmasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 haha bende öyle yaptım 5 dölar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Oyunlar tas devri abi. Mirrors edge ne ya , yazmasan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ulan zten yuzde almiyo ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Oyunlar tas devri abi. Mirrors edge ne ya , yazmasan daha iyi. mirror's edge dediğin oyunu alabileceğin en düşük para 2.75 falan steam'da. bi de 2'si olunca bundle mundle düşmezdi fiyatı. iyi olmuş her oyun güzel, steam'da dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi maksat gömücülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 5 USD'ye aldım , ben oynamasam oynayan arkadaş çıkar :) 2 USD'sini Humble'a verdim , hepsini vericektim de neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Oyunlar tas devri abi. Mirrors edge ne ya , yazmasan daha iyi. oynamadıysan baya güzel oyun mirrors edge bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 5 sene onceki kiz arkadasima almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 şu esh'in artistlik yapmadığı bir konu bulun, gelin pipimi kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 eaden kanserden ettiğimden daha çok nefret edyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sabonis said: şu esh'in artistlik yapmadığı bir konu bulun, gelin pipimi kesin lan tam aynı şeyi düşünüyodum lol sakız parasına oyunları da beğendiremedik adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Origin'e aşırı yüklenme oldu sanırım, feci yavaş sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Cons said: rivaldo yine topun gerisinde. rivaldo. rivaldo. GAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 7 dolar verdim. Bi 5 daha verecem. 3m dolar kaldırmışlar so far. İyi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar