HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sacma sapan populous tablet oyunu falan cikaracaklar onun icin IP'nin ismini hatirlatmak adina bundle'a eklediler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Dungeon Keeper'i rezil etmişler, Populous'a da f2p dandik bir oyun yaparlar işte. Farmville gibi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bf3 fazladan varsa pmlerinizi esirgemeyin ağalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ananı avradını populous varmış alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Populous The Beginning olaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ra3 eklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 beginning olsa direkt açar oynardım da benle nerdeyse yaşıt oyunu açıp bakamam şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 the beginning değil mi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 yükledim kurdum ben the beginning? adını yanlış yazmışlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ilk oyunu veriyo abi 89 çıkışlı olan, beginning 98'de çıkan 3. oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key B4CL-L3K3-7FCX-HYN2-PZAZ Populous Origin Key 6W6E-UERB-7MWG-X5W4-P72D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 populous the beginning icin arkadaslari soyle alalim: http://popre.net/downloads.php adamlar hala competitive atiyorlarmis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bf3 olan varmı fazla pm den atacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 BF3 ve Dead Space 3 e adrese teslim reçel gönderiyorum.Hak geçmesin pls (bizim üretimden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 olm herkes sims için mi aldı yok mu simsi giveaway veren? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 romslayer said: populous the beginning icin arkadaslari soyle alalim: http://popre.net/downloads.php adamlar hala competitive atiyorlarmis burda. poponu yaladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 BF3 Keyi verebilirim isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 arkadaslar simsi origine redeem etmeyle ilgili bir sorun yasayan varmı kendi orginden redeem etmiyor sitesindede ea hesabıma girdigimde "opps" la baslayan bi hata veriyor caresini bulabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bazı saatlerde Origin "şu sıralar key redeem sistemi çalışmamaktadır" diye uyarı veriyor, ondan olsa gerek. Humble Bunde sayfasında Sims sitesine yönlendirme yapıyor, Sims keyleri redeem etmek için Origin felan değil direk o sayfadan yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bf3 isteyen varsa mesaj kutuma mum diksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Suark said: Suark said: hohohoho ek 2 oyun geldi oh mis populous steam e yok ama evet beyler elimde dead space burnout dead space 3 crysis 2 MOH mirrors edge ra3 ve populous origin keyler var kim ne istiyor özelden çakın bakim SERU first geri kalanı pati rep olarak dağıtıcam hihihi hala devam edıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 alan yoksa mirrors edge gonder reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Warhero said: Bazı saatlerde Origin "şu sıralar key redeem sistemi çalışmamaktadır" diye uyarı veriyor, ondan olsa gerek. Humble Bunde sayfasında Sims sitesine yönlendirme yapıyor, Sims keyleri redeem etmek için Origin felan değil direk o sayfadan yapmak lazım. simsin sitesinede origin hesabıyla girdigimizde "oppss" la baslayan bir hata alıyorum o yüzden sormuştum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar