Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.pbmexpress.nl/WebRoot/Store/Shops/PBMExpress/53A2/DBA1/F1C9/6788/8B3E/3E94/AA7A/0F9B/NECA44677.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 2.1 ptr indirilebiliyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 greater rift güzel olmuş baya loot derdiyle uğraşmamak baya rahatlatıyor. ayrıca bir lvl'ı tamamladığınızda diğer lvl'ın keystone u düşüyor böylece istediğiniz zaman girip yapabiliyorsunuz, devam etmek zorunda değilsiniz. bosslar da legendary atıyor, genelde 2 tane falan düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ptr indirirken oyunu bastan mi kuruyor yoksa sadece patch mi yapiyor baska bir klasore ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 patch yapar gibi yapıyor ama boyutu büyük baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Nasıl indirdiniz ben dün gece epey baktım da bir link filan göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bnet launcher'da diablo'yu seçtiğinde, ekranın solunda dropdown bi' menu var. Ordan PTR'yi seçmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 µh said: greater rift güzel olmuş baya loot derdiyle uğraşmamak baya rahatlatıyor. ayrıca bir lvl'ı tamamladığınızda diğer lvl'ın keystone u düşüyor böylece istediğiniz zaman girip yapabiliyorsunuz, devam etmek zorunda değilsiniz. bosslar da legendary atıyor, genelde 2 tane falan düşüyor. herhangi mobu kesince item düşüyor onlar health globe gibi yuvarlak bişide üstünden geçince alıyorsun en son bossta düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 karatan said: Nasıl indirdiniz ben dün gece epey baktım da bir link filan göremedim. Link devri kapandı artık launcher sistemi var ordan dl edebilirsin region kısmından ptr seciceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Teşekkürler arkadaşlar 40 yıl baksam orası aklıma gelmezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 en son bossta rasgele item düşmüyo yani kestiklerini topluyosun onda düşüyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ptr serverine Eu'daki karakterlerimizi geçirmenin bir yolu var mı yoksa baştan mı kasacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 karakter açtıktan sora eu'yu seçip copy diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 WD'yle oynarken hand crossbow düştü, "ne alaka lan" dedim,aldım calamity çıktı, şansa bak arkadaş, 500 saat oynayıp düşüremeyen dhler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Baska class itemlari cok nadir düşüyor ama benim gördüğüm hep iyi rollemis oluyor falan. Yani boyle hem çöp hem de baska class itemi cok nadir gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 smartloot olayında ufak bir boşluk bırakmışlar bilerek arada oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Bu arada Kadala'dan Mask of Jeram kovalıyorum 5000 bloodshard harcadım 1 tane bile vermedi allahsız, halbuki o kadar da nadir bir item değil, ama çok lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 13K ile yüzüğü düşürdüğüm için anlayışla karşılıyorum seni :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Blizzarddan press release gelmiş diablo+ros toplamda 20 milyon sattı diye. http://i.imgur.com/OSxV29Q.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 WoW'un Subs'ı 7milyona düştü diye üzülenler sevinebilir, kayıp bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bir iki güne alacağım da, kesin o kadar çok şey değişmiştir ki sıfır oyun gibi gelecek bana. Şu yukarıda konuşulanları da anlamadım misal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 amazondan al, promosyon var 17 Euro http://www.amazon.es/gp/product/B00H7GTFBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Olm bu Kongor Twitch yayınında bariz exploit yapıyor ve who cares diyor. Bu nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 exploit ne ki izliyorum bisey olmadı daha? ben eve gidene kadar fixlerler zaten mobu tagleyip base e donunce noluyoki normal durup kesmekten farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar