µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 sağ tarafta update now seçeneği var, ona tıklarsan 30-40 dakkaya yenilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu arada public gameler hep boş neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 community'den adam buluyor artık herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 abi kaç defa yaptım olmuyor, hatta üyelik falan da yaptım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oyunu komple kapatıp refresh yapmayı dene olması lazım ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 vanilla d3 en ucuz nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kingkongor denen çocukla uğraşmak için baya kasıyor birileri http://www.twitch.tv/kingkongor_goatfulltime fake hesap almışlar bir tane viewerbotla 20k izleyici basmışlar video izletiyorlar haaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 muhtemelen kingkongor'dan daha liseli olan başka bir streamerın fanları yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Kadalaya geçen hafta bu haftada riftlere ninja nerf yapmışlar diyo millet ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Regalya said: Kadalaya geçen hafta bu haftada riftlere ninja nerf yapmışlar diyo millet ne iş? Kadala zaten kesinlikle belli nerflendiği ama rifti bilemicem bi bakıyosun 2 riftte eline 1 leg geçiyor sonraki riftte 8 tane leg düşüyor pek anlayamıyorum riftteki leg şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kadala da aynı şekilde 1000 shardda 1 tane leg atmadıgı da oluyor 500 shardda 3 tane attıgı da oluyor. genel olarak ben de biraz kıllandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Rift akıyor da, kadala çölde su aramak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ben kadaladan jade setin aradığım son 2 parçasını düşürdüm. O nedenle bu hanımefendi hakkında ileri geri konuşulmasına pek sıcak bakmıyorum. Aklınızı başınıza alın. http://eu.battle.net/d3/en/profile/NicholaiHel-2445/hero/14583789 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 2.0.6 http://us.battle.net/d3/en/blog/14397824/patch-206-now-live-6-10-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 said: Legendary crafting recipes have received several changes: Philosophy Legendary crafted items are meant to be both a stepping stone into end game items and a good place to spend crafting materials at the end game. While we like the fantasy of having the unique crafting materials, obtaining them was either keeping too many people from being able to complete the recipes in a timely manner or encouraging game flipping and similar less than ideal patterns of play in order to acquire them. As such, we are removing the requirement for unique items when crafting Legendaries. Unique crafting materials are no longer required Legendary crafting materials will no longer drop Existing Legendary crafting materials will now be grey and have had their sell prices increased Level 70 crafted sets and Legendary items with unique properties now require additional Death's Breath Level 70 crafted Legendary items without unique properties have had their Death's Breath costs removed Death's Breath is no longer required for most Artisan training costs The Mystic no longer requires any Death's Breath to train The Blacksmith and the Jeweler now only require 1 each to learn the first rank of level 11 oh ben geri donerim cok sıkılmıstım 3 item craftlıycam diye dusmeyen matları farmlamaktan simdi adam gibi itemları craftlayıp agız tadıyla oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 drop rate kötü degildi yüksek tormentte ama mobları her zaman bulamamak sıkıcıydı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 WD petlerini akıllandıracaz, gargantuan bossun yanında hiç vurmadan mal gibi beklemicek üzerinde çalışıyoruz diyorlardı. Hani nerde. http://static.fjcdn.com/gifs/Fuu+u+u+u+u+u+u.+Fuu+u+u_ca3fe7_3669339.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Aluriel said: drop rate kötü degildi yüksek tormentte ama mobları her zaman bulamamak sıkıcıydı baya ama bounty sayesinde varlıklarından haberdar olduğun için kolaydı yine de. oyun açıp kapıyordum işte çıkana kadar. bir mantık hatası vardı. sonuçta bu itemlar en çok yeni karakterlere lazım. onların da yüksek tormentte farmlaması mümkün değil. clanda biz yardımlaşıyorduk, öyle hallediyorduk da solo oynayanları da düşünmek zorunda blizzort. tam bir sürü mat farmlamıştım. şöyle güzel bir gold refund versinler minimum 200k each :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 50k'dan 5m gold geldi. şaka gibi. bari imperial gem verseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 2.1 ile legendary gemler gelecekmis. Su gem konusu zaten çok bayik. Silaha yeşil, cheste pantolona classa gore koy gitsin. Hic çeşitlilik yaratilamiyor. Umarim bu yeni gemler farklilik yaratir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Runeleri geri getirirler diye bir umut bekledim ama yalan oldu. D2de ne güzel runeword yapmak için kasıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Überlere her classa özel passive veren amulet getireceklermiş. Keywarden yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Runelar gelecek de herhalde yeni expansiona nasip olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 2.1.0 ile alaklı biraz bilgilendirme vermiş Blizz resmi olarak. Geç oldu, güç oldu ama oyunu olması gerektiği gibi yaptılar, hala da geliştiriyorlar. http://us.battle.net/d3/en/blog/14244559/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Aşağıda bi başlığa da yazdım, burada da bulunsun. İndirimli almak isteyen alırsa ulaşsın pls. http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,7641313,page=30#msg-7641313 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar