oluyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Reaper of Souls / Genel Başlık - 1
2 saatte 50 yaptim chari
65 i 70 yaptım 1 saatte falan 2m 1 legendary 40 sarı fln almışım
düşük levellarda direkt 1 level falan veriyor, yaklaşık 6-7 dk sürüyor belki daha az
monku da böyle 70 lerim ben
69-70 arası her seferinde 2 bar veriyor
düşük levellarda direkt 1 level falan veriyor, yaklaşık 6-7 dk sürüyor belki daha az
monku da böyle 70 lerim ben
69-70 arası her seferinde 2 bar veriyor
70 olmak için ros'u satın almak gereklimi
eet
3 kere yaptım 62 oldu barbarım nerdeyse. akşama 70 yapam bari :D
şöyle birşey var 2 saatte 1-60 level vaad ediyor. sanırım 100k gold veriyormuş akşama gidip denicem bakalım.
bu hala oluyor mu ?
Şaka gibi oluyor abi hem de, daha SALI aldım lan oyunu, 2 seneye yakındır kapalıydı acc. Tuna geldi ABİLİK BOOST yaptı üstüne paragon 12 bile oldum zaten.
Monk'dan sıkıldım da önerebileceğiniz op class hangisi? Bir tane wh var 50 küsür level ona mı devam etsem?
şöyle birşey var 2 saatte 1-60 level vaad ediyor. sanırım 100k gold veriyormuş akşama gidip denicem bakalım.
Sanıyorum fikslemişler. Bonusu aldığımda checkpoint atıyor ve bir daha girdiğimde wretched motherlar 3/3 gözüküyor.
Sanıyorum fikslemişler. Bonusu aldığımda checkpoint atıyor ve bir daha girdiğimde wretched motherlar 3/3 gözüküyor.
hala çalışıyor. resetlerken rumford at the gates questini seçmemişsindir.
dun denedim hala vardi
I promised Marko I'd protect him, and now he's dead. :( :( :(
ADASDASDASD
gençler ros paketini en ucuza nereden bulabiliriz, sadece ucuz key satan yer fln yok mu?
dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı level alma tekniğini biliyorum. bu char kasma işinden para kazanılıyor mu ya?
hayır ama rep kazanabilirsin forumda
2 saatte 60 olunuyor zaten kim neden para versin asd
2 saatte 60 olunuyor zaten kim neden para versin asd
Logout dedikten sonra tekrar normal açıp 2 mother kesip tekrar mı login olucaz? :S
logout değil lavuk, leave game.
çantasının bi köşesinde flawless square ruby ve topaz ı olanlar varmıdır? talibim hepiciğine.
Yutupu açamıyorum nasıl oluyor bi özet çaksanız :)?
Öne çıkan mesajlar