Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

14 milyondan fazla satış sadece D2 adı ile yapıldı diyorsun yani.

Bu mantıkla RoS 100bin bile satmayacak. Çünkü D3 rezil bir oyundu, alan herkes pişman ve mucizevi bir şekilde kimse kimseye haber vermemiş, herkes gidip diğerlerinden habersiz almış oyunu. Şimdi herkes bu rezaleti gördü, ROS ölü doğacak. Bunu mu demeye çalışıyorsun.

Harbiden haterlığınız bu noktaya ulaştımı ya. ROS ile 10 milyonu zaten geçecekler, üstüne şuan D4 duyursalar, 3-5 seneye çıkarsalar gene aynı rakamları satacaklar. Vay be ne diablo 2 imiş arkadaş, kendisi 4 milyon ancak satmış ama devam oyunana 14 milyon sattırmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben D2 yi çok sevmedim ilk başlarda, sonra LoD gelince oyun bir anda bambaşka bir hal aldı, kafamda o zaman için ne kadar eksi gördüğüm yönü varsa hepsi düzeldi. Yıllarca zevkle oynadım. Hatta bu olay nerdeyse bütün Blizzard oyunları içinde geçerlidir benim için.

D3 geldiğinde gene çok sevemedim, geldiği ilk 3-4 ay oynadım baya sonra bir daha açmadım bile, şimdi RoS gelince oyundan kopmama sebep olan hemen her sorunu aşacaklarını ve gene beni bağımlı yapacaklarına nerdeyse eminim, bir Blizzard klasiği çünkü bu durum benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Skill sistemini değiştirdiniz stat vermeyi kaldırdınız tamam insanlar hata yapıyor emekleri boşa gidiyordu, ama o droplar nedir abi ya 60- seviyeli bi ton item var ama seviye atlarken düşmüyor, düşende seviyenin arkasında kalıyor. PS3tede oynadım aynı oyunu aşırı keyif aldım. Droplar çok güzel, oyun daha akıcı. O seviyeye çekerlerse adam olur oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

14 milyondan fazla satış sadece D2 adı ile yapıldı diyorsun yani.

Bu mantıkla RoS 100bin bile satmayacak. Çünkü D3 rezil bir oyundu, alan herkes pişman ve mucizevi bir şekilde kimse kimseye haber vermemiş, herkes gidip diğerlerinden habersiz almış oyunu. Şimdi herkes bu rezaleti gördü, ROS ölü doğacak. Bunu mu demeye çalışıyorsun.

Harbiden haterlığınız bu noktaya ulaştımı ya. ROS ile 10 milyonu zaten geçecekler, üstüne şuan D4 duyursalar, 3-5 seneye çıkarsalar gene aynı rakamları satacaklar. Vay be ne diablo 2 imiş arkadaş, kendisi 4 milyon ancak satmış ama devam oyunana 14 milyon sattırmış.

blizzard hissedarı mısın
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo3 gerçekten de tırt ve firma isminden kazanan kolpa bir ürün.

Ama işte yukarda da söylenmiş, d2 de lod olmadan gayet dull birşeydi.

Bir de combatın akıcılığı-gameplay physics falan olarak aşırı başarılıydı diğer konularda ne kadar dandik olsa da. Torchlight magicka hede hödö oynayamadım ben diablo3den sonra bu ne be vurdum mu vurmadım mı belli değil diye diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkar gene 1 ay oynarız, tamam işte. Daha ne istiyosunuz? Kalmadı eskisi gibi aylarca kendini oynayatan bir oyun piyasası. RoS D3'ü bayağı düzeltecek ama artık oyunlar eskisi gibi değil. Oyuncular da artık eskisi gibi değil zaten. Kimse oturup da "aman en az 2-3 ay bunu oynarım" demiyor.

O kadar abartılan (ki ben de seviyorum oyunu) PoE (H'nS olduğu için bunu yazdım) bile burada parlatılıp parlatılıp 2 haftada sönüyor 2 senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Çok farklı. Seviye atlarken legendary daha çok düşüyor.

ya mesela legendarynın fazla dusmesı olmadıki hiçbi zaman yalnız.

düşmesin abi
40 yılda 1 düşsün. ama tam düşsün.

nalet olsuny a, hell de legendary shield düştü lvl 51 ken

lvl 53 oldum daha iyisi mavi düştü.

böle bi saçmalık varmı yahu.

d2 de, lvl 33 ken taktığım sorc asasunı lvl 78 dede kullanıorm ben
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu sorunlar loot 2.0 da düzeltilmeye çalışılıyor ki hala geliştiriyorlar. Şuan beta da leg drop aşırı fazla ama amaçlanan şey insanların bunları denemesi ve abuse gibi durumların baştan yok edilmesi. Örnek shrine glove nerflendi. Oyunun aman aman iddası yok zaten. d3V şuan düzeltiliyor. Eskiye oranla daha az sarı düşüyor ama leg eskiye göre biraz daha çok düşüyor. Ha bu düşenlerin hepsi işe yarar şeyler mi tabiki de değil ama olasılıklara bağlı bir oyunda çokta şey beklememek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...