dreamtime Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arkadasler iste size konu!!:)) en iyi gotik metal grubu kim size göre ben my dying bride ı beğeniyorum sizin fikirlerinizi alalım???
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 My Dying Bride ın gothicle alakası yok My Dying Bride - Doom Metalin devidir Eğer Gothic Metal devi istiosan o da Paradise Lost'dur nokta.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Berk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 dreamtime lütfen bir dha başlıkları düzgün yaz ki arma opsiyonunu kullanan insanlar da rahatça konulara ulaşsınlar
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sentenced derim ben. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
duende Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gothic nası 1 tarz bilmiyorum ama nedense gothic diyince bnm aklıma cure ve him geliyo ne alaka bilmiorm[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya beyler ne sentenced ı ne himi EYWAH Ya naaptınız :) beyler önce bi gothic dinleyin sonra tartışalım olmaz böle.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Jester Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 mortis haklı, sentenced doom metal, him de gay metaldir. gothic deyince akla paradise lost gelir, gelmelidir.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya yapmayin sentencedin yaptigi muzigin doomla ne ilgisi var yahu? :) sozleri tamam da.. ayrica paradise lost dinlememistim, hemen el atiyim bakiyim neymis gothic. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 06 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya ben size dinlemedim ama nedense aklıma him gelio dedim bide cure gothvmi oluyo bu durumda?[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sentenced başta doom death gibi bişey yapiodu şimdi ise işte rock yapiolar modern rock dier katatonia, lacrimas profundere gibi... Cure de gothic diil zatne cure metal diil :) cure herhangi bi alterno grubu eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
duende Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yaw herkes him diince laf solemiş ama cure'a solememiş bende oyuzdenn sordum :rock: bide 1 aralar pati olarak konser falan gitsek nası olur ? :rock:[signature][hline] Nothing on top but a bucket and a mop And an illustrated book about birds See a lot up there but don’t be scared Who needs action when you got words
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gelin Rotting christ konserine ben gidiorum bu cumartesi!! Rotting christ mesela tür olarak black metal başlamış şu an kednilerine Dark MEtal diolar onlar da mesela Gothic metal yapiolar, istiosanız dinleyin.. bakın nasılmış.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 karistirdim biraz ahan bu adamlar da sentenceda gothic diyolar... :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
duende Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şimdi siteden baktım alın size gothic listesi: -after forever -lacuna coil -paradise lost -penumbra -sentenced(walla sitede yazyo bakın isterseniz www.darkelucidation.com) -sirenia -the defaced -timo tolkki(bu ne be italyan popcuları gibi?) -within temptation[signature][hline] Nothing on top but a bucket and a mop And an illustrated book about birds See a lot up there but don’t be scared Who needs action when you got words
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: timo tolkki(bu ne be italyan popcuları gibi?) stratovariusun gitaristi bi ara solo albüm çıkarmıştı falan
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Theatre of Tragedy nin eski albümleri ve Therion eğer gotik sayılıyorsa bence en iyi örnekleri. Macbeth de çok sevdiğim bi grup. Ama sentenced mentenced işin içine girince kavram çatışması yaşadım ben gotik nedir ne değildir diye. Şimdi aklıma geldi, Tristania da çok güzel bir gruptur.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
obacan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Acıkcası bu turu bilmiyorum ama aklıma nightwish geliyo gothic diyince ama sanırım oda melodi metal yada daha farklı bişidi metal turlerini bilmiyorum ama birisi sorunca metal diyip geciyorum :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 var olmayan... :)[signature][hline]a.k.a Drunken
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 within temptation[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: EagleEye, 06 Aralık 2004 23:02 tarihinde demiş ki: said: timo tolkki(bu ne be italyan popcuları gibi?) stratovariusun gitaristi bi ara solo albüm çıkarmıştı falan Solo albümü mükemmeldir. Ama gotikle bi alakası yok.[signature][hline]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 her metal başlıklı konuda aynı tartışma , sıkıyo bi zaman sora Metal kardeşim işte yaf ala ala[signature][hline]Fire in the Darkness...
Lanthir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Valla türü ne olursa olsun The Kovenant ve King Diamond en iyileri...[signature][hline]"Sunset is in me!"
Natural Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 munsipel var.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 paradise lost tabikine..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 paradise lost[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar