Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 FAK dün çıkmaya başladı, akşam hemen krem aldım antibiyotikli terramycin mi nedir ondan. ama hala devam edio. NAPAYIM PATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Düğün öncesi gözde arpacık çıkması, karşı tarafın evlenmeyi istemediğine işaretmiş. Düğünü iptal ediceksiniz panpa başka şansın yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bir iğne alıyosun limon sıkıyosun ucuna, sonra çakmağın mavi ateşiyle kor olana kadar yakıp buzlu badem ile soğutuyorsun, sonra da o iğneyi bir otobüs şöförünün kaba etine batırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bu terramicini gözün içine sürmüoz dimi lan kapağın içine? dışına sürüom ben hep şaka yapmayın olm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Civic al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya geçirmek için çok etkili bi ilaç var ama düğünden önce kullanmak ister misin emin değilim. Fitil olarak alıyorsun ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.fatwallet.com/static/attachments/18179_eyepatch_51as35p9crl__ss500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 pazar günü mersinde bu arada baltazar gelebilcen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Mersinde niye düğünün var senin? Ayrıca pazar istanbulda eğitimdeyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hanım mersinli çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ulan herkes bi mersinli ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Çabuk çözümü var, ama baya sancılı. Sarımsak sürüceksin gözünün alt tarafına, bendede her sene cıkan bişey, 1 - 1.5 hafta göz damlası ve gün içinde 2 kez çayla pansuman yaparak geçiriyodum. Lisedeki hocamızda sarımsakla olan şeyden yapıyodu 3. günde eser kalmıyodu. Benim yemiyodu tabi o acıyı cekmeye. Uzun ve rahat yoldan gidiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sarımsağı kes arpacığın üstüne iyice sür.gerçi ilaç da almışsın pazara kadar geçmesi lazım. son taktik olarak patlatabilirsin canın yanar uğraştırır ama geçiyor çabucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 güzel bir düğün anısı olarak kalsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Oha nasıl bi hataya düşmüşsün, mersinden kız mı alınır =(( Bence bu arpacığı bahane ederek düğünü iptal edebilirsin. Fırsatı değerlendir derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hanım görüyo olm paticiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bence hiç dokunma güzel bi anı olabilir ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 En kısa çözüm sarımsak, ama acısıda çok fena olucak, göz kapağı en hassas yerlerden biri, yaraya tuz basmıs kadar olucaksın. Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ben de böyle mal bi enfeksiyonla boğuşmuştum bi keresinde. Pred forte, Vicine damlaları ve Augmentin Bid 1000 mg antibiyotiği kullanmıştım. Çok lanet bişey ya. İlaçlar için doktora bir görün ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sarımsak gerçekten çok işe yarıyor, okadar da acımıyor ayrıca. bir sarımsak tanesinin ucunu bıçakla kes, arpacığın tam üzerine sür. bunu sık sık, aklına geldikçe yap. abartılacak bir acı kesinlikle yok ve bir kaç sürüşten sonra acı da duyulmuyor. yalnız her seferinde yeni bir sarımsak tanesi kullan. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 eyepatch mantıklı bence, coni dep portakalda vitaminken biz korsandık dersin ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar