Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar günü düğünüm var ve gözümde arpacık çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir iğne alıyosun limon sıkıyosun ucuna, sonra çakmağın mavi ateşiyle kor olana kadar yakıp buzlu badem ile soğutuyorsun, sonra da o iğneyi bir otobüs şöförünün kaba etine batırıyorsun.
Mesaj tarihi:
Çabuk çözümü var, ama baya sancılı.

Sarımsak sürüceksin gözünün alt tarafına, bendede her sene cıkan bişey, 1 - 1.5 hafta göz damlası ve gün içinde 2 kez çayla pansuman yaparak geçiriyodum. Lisedeki hocamızda sarımsakla olan şeyden yapıyodu 3. günde eser kalmıyodu. Benim yemiyodu tabi o acıyı cekmeye. Uzun ve rahat yoldan gidiyodum.
Mesaj tarihi:
En kısa çözüm sarımsak, ama acısıda çok fena olucak, göz kapağı en hassas yerlerden biri, yaraya tuz basmıs kadar olucaksın.

Allah kolaylık versin.
Mesaj tarihi:
Ben de böyle mal bi enfeksiyonla boğuşmuştum bi keresinde.

Pred forte, Vicine damlaları ve Augmentin Bid 1000 mg antibiyotiği kullanmıştım. Çok lanet bişey ya. İlaçlar için doktora bir görün ama...
Mesaj tarihi:
sarımsak gerçekten çok işe yarıyor, okadar da acımıyor ayrıca. bir sarımsak tanesinin ucunu bıçakla kes, arpacığın tam üzerine sür. bunu sık sık, aklına geldikçe yap. abartılacak bir acı kesinlikle yok ve bir kaç sürüşten sonra acı da duyulmuyor. yalnız her seferinde yeni bir sarımsak tanesi kullan. geçmiş olsun.
  • Yeni Oluştur...