Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ginaly said: Sequo said: Oha lan ben platinium amexe 450$ veriyorum. 3 senedirde ocak 1 de 450$ ı çekiyorlar 1 dk sonra geri yatırıyorlar:) Yatırmasalarda pek umrumda değil. Daha 2 gün önce Çeşme Marakech de 2.750 tl hesap geldi Amexle ödedim. 800 TL indirim verdiler. Misal. amex her türlü parasını çıkarıyor hakkaten. yeşil düzü var gerçi bende, fakirlik :/ Kesinlikle. Kafasına göre indirimde yapiyor. Hatta çakallık yaparsan 10 numara kazanç bile sağlıyor:) Alaçatında bi mekana gittik italyan restoranı. toplamda 8 kişiyiz. Hesap geldi baktım millet alman hesabı bölmeye toplamaya calışıyor verin ben ödeyim dedim. Olurmu falan filan nakitleri koydular toplamda 3.500 tl hesap gelmiş. Amexle ödedim hıyarlar 3000 tl nakit koydular. Amex 700 tl indirim yaptı 2800 çekti benim karttan ahsudhasd hem hesabı beleşe getirdim hem para kazandım 2 dk de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 adios premium basvurusu yapmistim reddetmisler, bugun aldim mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 iste boyle zengin olunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 O nasil kartlan ^^ hangi banka veriyor. Amex - american express mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ginaly said: arcane said: ginaly said: Fin said: Yılda 50 liraya bık bık yapcaksanız kullanmayın kart bankacı mısınız sequo mu. 50 liraya muhtaç olun emi. mesela birisi dolmuşa bindi diyelim. dolmuşçuya "kardeş nasolsa topkapıya kadar gidiyon, bak zaten para da kazanıyon diğer yolculardan, benden para almayıver, 2 liraya mı tenezzül edecen" dese mantıklı mı? dolmuşçuyla banka kıyaslayarak beni benden aldın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 seni senden alma sebebini detaylıca söylersen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kredi kartı ücreti almayan bankalardan var analar ağlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Masticore said: O nasil kartlan ^^ hangi banka veriyor. Amex - american express mi ? http://www2.americanexpress.com.tr/pages2/the_platinum_card.htm Türkiyede garanti veriyor. Bide şu veriyonu var; http://www.sibaritissimo.com/wp-content/uploads/2008/11/centurion_black_card_kit.jpg Centurion halk arasında black olarak geçiyor. Çok toşaklı bir kart dünyanın heryerinde sınırsız limiti olan bir prestij. Platinium kartı olup aylık 500.000$ üzeri harcama yapan (herkese değil) ve amex tarafından özel olarak nitelendirilen müşterilere posta yolu ile gidiyor sadece. Ve sınırsız hizmet veriyor. Örneğin black kartınız var ve Türkiyede masur kaldınız çok hızlı bir şekilde amerikaya dönmek istiyorsunuz. Bir telefon ile en geç 30 dk içeirsinde bir helikopterle bulunduğunuz yerden alınıp anlaşmalı hava limanında sadece size özel bir jet ile dilediğiniz yere anında havalanabiliyorsunuz. Tabi bunlar size exktre borcu olarak geri dönüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bi bug mi buldun yine nedir ^^ yoksa sirket gideri fln mi gosteriyorsun ^^ o para her ay nasil harcanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bsşvurayım dedim seçmiş olduğunuz kartın ücreti 250$ dır onaylıyor musunuz dedi Yok dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sequoda centurion olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Platin var demis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ferrarii kredi kartıyla alıyordur gelsin bonuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ginaly said: sequoda centurion olamaz. Keşke olsa aylık 5.000$ üzeri harcamam var abd vatandaşlığıda var ahahah belki verirler aushauhsuah hayallerle yaşamak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 wastyrx said: dworgian nerede? Ona laflar hazırladım :D late summon :D yok abi konuşmuyorum bu konuda. bildiğin loop a bağladı olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Sequo said: ginaly said: sequoda centurion olamaz. Keşke olsa aylık 5.000$ üzeri harcamam var abd vatandaşlığıda var ahahah belki verirler aushauhsuah hayallerle yaşamak:) vay hemserim, nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Karttan t.şak akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 lara crofta lazım centaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Yuh aylık 500bin dolaşmış, ben bonus tan farklı günlerde 4 kere 75 tl alışveriş yapayım 50 TL kazandım diye kalıyorum, adam tek seferde 700 tl indirim almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 la 3.500TL 'lik hesabı tek başına ödemek ne demek, 2.700TL hesap ödemek ne demek ya ? benim kredi kartımın limiti 750TL anasını satiyim NAPTIN HAYRETTİN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hangi tek kredi kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kredi kartı tagını algılayınca koşmuş sekko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 eh ya teb bonus öğrenci kartım vardı şimdi ekstrede gördüm 1 Ekim 2013'den itibaren Bonus Card asıl kart ücretiniz 62 TL, ek kart ücretiniz 30 TL olarak güncellenecektir. napim ben şimdi bunu arayıp söveyim mi otomatik ödeme mi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kullanmıyorsan iptal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar