bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 önümüzdeki günlerde taşınıcam, malum iki tane kedi var, nasıl yapmalı diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla iki tane seçenek var, biri yanına alıyorsun kabine (taşıdığın zımbırtı ile 6 kiloyu geçmemesi gerekiyormuş), kız arkadaşım birini ben birini alabilirim. bu durumda uyuşturmak gerekiyor mu hayvanları? damla falan dedi veteriner, sakinleştiriyormuş. zaten benim kızlardan biri çok fena, deli gibi bağırır :( bir diğeri kargo tarafına veriliyormuş, biraz tırsıyorum, çok hunharca davranıyolar var mı önceden veren, nedir ne değildir? bir de kedilerin karnelerini bulamıyorum, bu ciddi bir sorun mudur? kabine sanırım aşılarını kontrol etmeden almıyorlarmış, kargo tarafı içinde geçerli midir bu? teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.turkishairlines.com/tr-tr/seyahat-bilgileri/bagaj/evcil-hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ya abi haberlere çıkıyori, yok kargoda donarak öldüler falan.ne yap et yanına al.uyuşuversinler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yurtdışına çıkıyorsan karnesiz zaten almazlar o ülkeye. yurtiçi ise bilmiyorum. ama yani çok duydum ölen kedi köpek kargo bölümünde. ben heralde mümkün değil vermem oraya, zorunda kalmadıkça. gerekirse otobüsle arabayla falan giderim yurtiçi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 benim de duyduğum kadarıyla kargo sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 1 kere taşıcan kıy paraya bi koltuk daha al. birini yere koyarsın ötekini koltuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 öyle düşünüyorum zaten, 2 kişi olsak 3 koltuk alırım diye. ama karne işini nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 excelden bi tablo yap çıkar yazıcıdan aha karne de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 köpeği almadan evvel (bodrum'dan geliyordu) THY'ye sormuştum. en az 2 aylık olması gerek ve karnesinin olması gerek demişti.Kargo bölümü için. muhtemelen kedi içinde aynı prosedür geçerlidir. bildiğim atlas jet galiba yanında taşımana izin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 karnesiz tasıyamazsın, kargo bolumude dahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 karnesiz olmadığı gibi aşılarının da tam ve tarihi geçmemiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kedilerinin ölmesini istemiyorsan kargoya verme, yanına al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 pugla avustralyaya taşınılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar