Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 işte hiç vakit kaybetmeden gidersen zamanında kaçabiliyorsun her seferinde biraz daha erken çıkmayı dene sıradan.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 saol :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bombali bolumde bekleyin hoca patlasin o sirada sersemlio cekiosun ama birz sora kendine gelio dikkat :D[signature][hline]
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 gerisi geyik bölümler zaten hehe. geçmesi kolay ama eğlendirici :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ahah bpmbalı kolay eet :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 nie sonu böle ya :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 day 10 dayim sonuncu kac?[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 10 deilmi 10 olması lazm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ay çok geyik ama eğlenceli heh en çok da 3. bölüm zorladı diğerlerini max 2 kere de bitirdim hep. ama 3. bölüm en az 10 kere denemişimdir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bence en güzeli Die In Style. Yerlere yattım gülmekten.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sevmedim. zor bisi.. zaden stealthing actionlari hiç sevmem deus ex gibi.. en iyisi saldir ögretmene öldür parçala kes..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 olmuo geçemiorm hala çekiorm kaçarken yaalıo delircem sabah sabah[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Die In Style diyorum.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ahahah süperdi bitti[signature][hline]
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hakkaten aşmıştı bomba bölümü ahuha seslendirmeler süper[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ahaah hele abi sonu matrix usülü manyak olmuş yaa süferdi :-)[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become
n0body Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 mhuaha bitti süper ya şok son[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Çok güzel oyun. Bitirdim.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya 3. bölümde ülser oldum valla, sıkıldım kapadım nası geçtiniz ya?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 deniyelim bakalim...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kopya oyunu güzelmiş ama stick fight ler daha güzel açıkçası :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Şu Xio Xio gibi birisi var onun ilk yaptığı animasyon hani avi olan onu yapan benim arkadaşımdı esası sonra üzeirne kondu şirrefsiz zio zio[signature][hline]
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: BlaCk_DmC, 08 Nisan 2004 21:32 tarihinde demiş ki: ya 3. bölümde ülser oldum valla, sıkıldım kapadım nası geçtiniz ya? Söyle bana hangisi o ben söliim sana nasıl geçileceğini. Çocuğun camdan atlamasımı?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Öne çıkan mesajlar