Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ay release olur tahminim yeni iphonelarla birlikte yada 3-5 gun önce. GM release cikti cunku ios 7. O degilde ben galiba 5s alcam gibi yarinki etkinlige göre
Mesaj tarihi:
Ekran buyuk olsa iyi olurdu, s3 kullaniom 4 aydir alistim ekrana. Gerci ergonomik degil lan, ona da alisiyo insan. Ama dedim ya daha öncede 4.3 falan olsaydi bari ekran tadindan yenmezdi
Mesaj tarihi:
4s kullanıyorum dediğim gibi, ikinci telefon olarak 2 gündür S3 kullanmaya başladım. Cidden rahat değil ya kocaman ekran yani ergonomik değil. Alışmışım tek elle kullanmaya valla rahat edemedim.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

4s kullanıyorum dediğim gibi, ikinci telefon olarak 2 gündür S3 kullanmaya başladım. Cidden rahat değil ya kocaman ekran yani ergonomik değil. Alışmışım tek elle kullanmaya valla rahat edemedim.

Ya alistim ben cift el kullanmaya, tek elle yapabildiklerin kisitlaniyo sadece. Ekran boyutu iyi bisey ama, kitap okuma, oyun film vs. keyifli. Ama stability dersen direk siciyo iphone'a göre alet.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Parmak izi kontrolü ekrandan olmaz yalnız, notebooklardaki gibi ufak bir alan koyarlar ona özel, zira dokunmatik ekrandan parmak izini algılamayı daha yeni geliştirdi bir Alman üniversitesi.

bilim adamlari ispatladi o zaman dogrudur gibi olmus bu abi sdf
Mesaj tarihi:
5s 4s gibi çöp featurelarla para tuzağı resmen :) bizim insanımıza önce siri patladı , şimdide parmak izi patlar heh. boşa para..
5c apple'ın yapması gereken ama geç kaldığı bir hamle.
iphone 6 da 4.5 inç ustune çıkarlarsa fıstık olur.

ben haswell minileri ve speclerini beklemekteyim. ortalama update suresini 40 gün geçmiş durumda. inş 5k rpmlik sikko hddyi atarlar artık.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Ne işlem yapıyorsunuz da telefonda 4-8 çekirdek vs. arıyorsunuz ? Cidden merak ediyorum. Render falan mı alıyorsunuz telefondan ?

Cok cekirdek buyuk islem gucu icin degil, enerji tasarrufu icin, az enerjiyle hizli islem yapabilmek icin. Yoksa onu yapanlar da muhendis, "cok cekirdek koyalimda satislar cossun" kafasi degil.
  • Yeni Oluştur...