ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yarın gelse de yüklesem ya. onu bekliyorum ne zamnadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu ay release olur tahminim yeni iphonelarla birlikte yada 3-5 gun önce. GM release cikti cunku ios 7. O degilde ben galiba 5s alcam gibi yarinki etkinlige göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ben de S serilerini tercih ediyorum. 4Sden 5Se geçeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ekran buyuk olsa iyi olurdu, s3 kullaniom 4 aydir alistim ekrana. Gerci ergonomik degil lan, ona da alisiyo insan. Ama dedim ya daha öncede 4.3 falan olsaydi bari ekran tadindan yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 4s kullanıyorum dediğim gibi, ikinci telefon olarak 2 gündür S3 kullanmaya başladım. Cidden rahat değil ya kocaman ekran yani ergonomik değil. Alışmışım tek elle kullanmaya valla rahat edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ios7'deki air drop ile macbook'a/macbook'tan transfer yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ipad 5 ne zaman çıkar ki acep, çıksa da 4.nün fiyat inse biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 4" de cep telefonu icin iyi boyut aslında ama en/boy oranı tam bir facia iphone5'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 serjuhan said: 4s kullanıyorum dediğim gibi, ikinci telefon olarak 2 gündür S3 kullanmaya başladım. Cidden rahat değil ya kocaman ekran yani ergonomik değil. Alışmışım tek elle kullanmaya valla rahat edemedim. Ya alistim ben cift el kullanmaya, tek elle yapabildiklerin kisitlaniyo sadece. Ekran boyutu iyi bisey ama, kitap okuma, oyun film vs. keyifli. Ama stability dersen direk siciyo iphone'a göre alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Parmak izi kontrolü ekrandan olmaz yalnız, notebooklardaki gibi ufak bir alan koyarlar ona özel, zira dokunmatik ekrandan parmak izini algılamayı daha yeni geliştirdi bir Alman üniversitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Parmak izi kontrolü ekrandan olmaz yalnız, notebooklardaki gibi ufak bir alan koyarlar ona özel, zira dokunmatik ekrandan parmak izini algılamayı daha yeni geliştirdi bir Alman üniversitesi. bilim adamlari ispatladi o zaman dogrudur gibi olmus bu abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 parmak izi okuyucusu alt ortadaki hardware buttonda olacakmis.. mis mis.. mantiken en iyi yer zaten. ama bence olmayacak sanki parmak izi olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 3-5 seneye direk ekrandan tanır işte o dediğim üstün Alaman teknolojisiylen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Korax said: Bence gec kaldi. 6 seneye anca cikar. Ipi alan yurudu. Butun adamakilli aletler 4.5" ustu appke hala 4" devam. İyi bence ya pide kadar telefon olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bugün kaçta tanıtılması bekleniliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 tek ogrenmek istedigim islemcisinin cekirdek sayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 4 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 4s ile 5 arasındaki kadar fark olacak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ne işlem yapıyorsunuz da telefonda 4-8 çekirdek vs. arıyorsunuz ? Cidden merak ediyorum. Render falan mı alıyorsunuz telefondan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 5s 4s gibi çöp featurelarla para tuzağı resmen :) bizim insanımıza önce siri patladı , şimdide parmak izi patlar heh. boşa para.. 5c apple'ın yapması gereken ama geç kaldığı bir hamle. iphone 6 da 4.5 inç ustune çıkarlarsa fıstık olur. ben haswell minileri ve speclerini beklemekteyim. ortalama update suresini 40 gün geçmiş durumda. inş 5k rpmlik sikko hddyi atarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 inyormaynd said: Ne işlem yapıyorsunuz da telefonda 4-8 çekirdek vs. arıyorsunuz ? Cidden merak ediyorum. Render falan mı alıyorsunuz telefondan ? Cok cekirdek buyuk islem gucu icin degil, enerji tasarrufu icin, az enerjiyle hizli islem yapabilmek icin. Yoksa onu yapanlar da muhendis, "cok cekirdek koyalimda satislar cossun" kafasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 başladı tanıtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 link falan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar