cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 10 eylül tanıtım. 20 eylül satış başlangıcı. 5s de 5 gibi 650 dolar olur heralde. 5c kaç olur var mı tahminler? 450 olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 5S'in özellikleri açıklanmadı hala değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 5C nin son resimleri. ios7nin neden bu kadar renkli olduğuda ortaya çıkmış oldu. 5C donanımıyla ios7 çok uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://cdn.yazete.com/store/img/iphone-5cnin-teknik-ozellikleri-ortaya-cikti-1337369-465x309.jpg abaaav bu renk oje süren kadınlar tarafından 100 milyon tane alınır bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 cabiria said: 10 eylül tanıtım. 20 eylül satış başlangıcı. 5s de 5 gibi 650 dolar olur heralde. 5c kaç olur var mı tahminler? 450 olmaz heralde? 100 dolares dusuk olcak diye okumustum biyerde sanki. O degilde allah bu ekrani bi turlu buyutmeyen apple'in belasini versin. Ulan yetmiyo iste 4.3" falan yapsalardi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 seneye büyük yenilik olarak sunarlar büyük ekranı nepe ha bide telefonu büyütmeden ekranı büyüttük diye reklam yaparlar büyük başarıymış gibi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 5c renkleri çok hoş ama o kasa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ipodtouch5 i elinize aldınız mı bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir his veriyor. ince, kullanılan malzeme çok hoş. renkler zaten iyi. bence çok başarılı olacak 5c bir de ekran boyutunun neresi yetmiyor yahu? ben çok memnunum 4inch ekrandan. büyümez daha fazla umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 S3-S4 kullan bi sure, sonra oyncak gibi geliyo ayfonun ekrani yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 olm mongolistan cumhurbaşkanı beni aradi lan.. ank ya geliyomus senle gorusememis. dedim o hayvan salla sen onu ayfon kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ciksin artik debug yapacam diye milletin telefonlarini calmaktan biktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Anama s4 aldim bugun, bu kadar karisik ui olmaz olsun ya. Samsungun aplikasyonlari ayri android ayri amk kayboldum icinde lan. Bi tek bizim sikko memlekette bu kadar fiyat farki var heralde aletler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 10 eylül event kesinleşti. http://9to5mac.files.wordpress.com/2013/09/e6a12691-3d77-40dd-b8f7-8630969be3ac_02_large_verge_medium_landscape.jpg 5C'nin yeni fotoğrafları. sdfsdf http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/73/01/714760/resimler/2013_03/17202146_5b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Esh said: Anama s4 aldim bugun, bu kadar karisik ui olmaz olsun ya. moto x i beklemen lzmdi, stok ui uzerine baya bir minimal modifikasyon yapilmis. Sanirim su ana kadar ki en iyi ve en rahati. Ama hala bir ios degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 cabiria said: 5C'nin yeni fotoğrafları. sdfsdf http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/73/01/714760/resimler/2013_03/17202146_5b.jpg abi of asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 O 5b abi, yalan soylemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 KHaRoN said: Esh said: Anama s4 aldim bugun, bu kadar karisik ui olmaz olsun ya. moto x i beklemen lzmdi, stok ui uzerine baya bir minimal modifikasyon yapilmis. Sanirim su ana kadar ki en iyi ve en rahati. Ama hala bir ios degil. Kadinin telefonu gitti ya, o yuzden aldim. Yoksa o para etmez yani cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ui karışık geliyorsa easy ui deneyin derim; my device altında home screen mode'dan seçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Korax said: cabiria said: 10 eylül tanıtım. 20 eylül satış başlangıcı. 5s de 5 gibi 650 dolar olur heralde. 5c kaç olur var mı tahminler? 450 olmaz heralde? 100 dolares dusuk olcak diye okumustum biyerde sanki. O degilde allah bu ekrani bi turlu buyutmeyen apple'in belasini versin. Ulan yetmiyo iste 4.3" falan yapsalardi bari Apple şuanda büyük ekran iPhone prototiplerini test ediyormuş. Tahmin edilen iPhone 6'nın büyük ekran olacağı. Bence Apple yelpazeyi genişletecek oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bence gec kaldi. 6 seneye anca cikar. Ipi alan yurudu. Butun adamakilli aletler 4.5" ustu appke hala 4" devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 5i cikardilarinda en buyuk reklamlari icon list 1 adet daha uzadi müthiş! falan gibiydi. ekran 15" olsada bundan oteye gecemez su haliyle bence. bariz değişiklikler getirmedikleri surece ipad den farki olmayacaktir cikan aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Esh said: KHaRoN said: Esh said: Anama s4 aldim bugun, bu kadar karisik ui olmaz olsun ya. moto x i beklemen lzmdi, stok ui uzerine baya bir minimal modifikasyon yapilmis. Sanirim su ana kadar ki en iyi ve en rahati. Ama hala bir ios degil. Kadinin telefonu gitti ya, o yuzden aldim. Yoksa o para etmez yani cok net çinlilerin miui var, onu yükle ios benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ui karışık geliyosa 3310 alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 apple ı cok seviyorum abi ya. yine bi devrim yapsalar keşke parmak izi okuyucusu getirsinler de her uygulamayı yüklerken iki saat şifre girmekle ığraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 iphone 5c 5s gene iphone 5 ile ayni.. dagilabilirim gene ayni garip ekran olcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar