Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Şu ne? "The Apple iPhone 5s has back-up power so the device never completely shuts down" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi orada diyo ki, "istersen android al, sonra nefret edip illa ki iphone alirsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 toggie said: kaynak? http://nationalreport.net/apple-iphone-5s-fingerprint-database/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Telefon kapalı olsa da konumu bulunabiliyor. Bundan bahsediyor sanırım. Saati ve tarihi de hafızasında tutabilmesi icin ihtiyacı olan kucuk kaynak olabilir. Bios pili gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 peki bu fingerprint zorunlu mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 No Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o zaman "hehe ilk haftalarda bir sürü suçlu yakalayacağız" gibi saçma sapan açıklama nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: Şu ne? "The Apple iPhone 5s has back-up power so the device never completely shuts down" Bunu cp etmeye gelmiştim, gaddem federaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 telefon dinlemeler için de süper ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bizim kuru götümüzü kimse dinlemez arkadaşlar boşuna tedirgin olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 normalde pili çıkarmadığın sürece kapalı bile olsa yer tespidi, hatta mikrofonu uzaktan açıp ses kaydı falan yapmak mümkün ordu polis vb kullanıyor zaten senelerdir bunları, pil takılı olması lazım ama. bu olay buna gerek bırakmıyor doğruysa hoho zaten akıllı telefon dediğin işte bonus olarak annenlede konuşabildiğin yer tespit ve dinleme aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sadece 2849! çok ucuz 8-) http://www.morhipo.com/kampanya/liste/19383/iphone-5s#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ALLAHIM HEMEN ALMAYIM1!!! ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 2300 lere felan iner o zaman o gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 2300'e inerse hiç kaçırmayın , aynı telefona her sene milyarlar verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Aralık mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bende senin gibiyim androidden baydim.. 5s almayacaksan 5c=5 zaten fyi.. ben sanirim iphone 5 alacagim. hani iphone 5s icinde bir tek ilgimi ceken gym icin olan donanim, ama onuda daha kaliteli bir sekilde ekstra donanimla (nike vs) cozerim diye dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bugün gaztede 3200tl fiyat vermişler ön siparişte. çok net söylüyorum eğer zengin değilsen maaşın belliyse ve 5s'i alıyorsan çok safi malsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Maaşından yüksek fiyatlı telefon alman mallık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://sociorocketnewsen.files.wordpress.com/2013/09/iphone5sg16ebay1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 "Ucuz" diye pazarlanan 5C'nin TR fiyatı 1900 liraymış. Bi telefona yurtdışı fiyatının 2 katını verince sınıf atladığını sanan mallar atlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 O kafa ile bakarsan yabancı arabaların da yurtiçi fiyatı x2 o zaman araba alanlar da mal sence? Biz sadece halk olarak insanların insanca fiyatlara kullandığı şeyleri kullanabilmek için onlardan daha fazla ödemek zorundayız genel olarak. Ha gelirimiz de onlardan düşük olunca o malın bize ve yabancılar maliyeti arası fark 4 5 kata kadar çıkıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 6 ayda bir "Aha yeni modeli çıkmış" deyip araba değiştiren görmedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar