reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aynen bendede öyle bir izlenim bıraktı, ama 5c çıkınca contratlı 5 olmıcakmış piyasada işte, sadece unlockedlar ki onlarda fiyat olarak 5s civarı olur yine olmaz bence. polycarbon istediği kadar güzel dursun abi aliminyumun şıklığı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 5 yok ama artik, stok bitene kadar alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aktiftablet said: 5c yerine 5 almak daha mantıklı bence. kesinlikle katılmıyorum. neden böyle düşünüyorsunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 valla ben 5si sevdim zaten 5ide sevmiştimde ekran küçük diye almamıştım ulan bi 4,7 felan çıkarın abi tekel olun bitirin smartphone piyasasını ya. insallah 6 ya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 https://twitter.com/nokia_uk/status/377483408043036672 https://pbs.twimg.com/media/BT0XKN1CUAArIgd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 nokia gider ayak lafı koymuş za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Eki Batti balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yani adamlar nokia imitasyonu yapti ama ondan daha fazla satacaklar. aasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 dikkat komplo teorili analiz: 5'in üretimden kaldırılmasının sebebi bence aletlerin arıza geri dönüş, şikayet ve değişim oranının eski iphone'lara göre çok daha yüksek olması. tanıdığım tüm iphone 5 sahiplerinin telefonlarında ya yanlarda soyulma var, ya power tuşu sorunu var, ya home tuşu sorunu var, 2 sene dolmadan garantiye gönderip yeni telefon alan çok. dolayısıyla herifler 'hatalı' buldukları tasarımı değiştirip, eskisini tamamen çöpe attılar diye düşünüyorum. tasarımı deiştrip derken şeklini değil, malzemesini mesela. dikkat komplo teorili analiz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aslında ipod 4. nesil veya 5. nesil sanırım lumia serisinden eski, Lumia ordan arak bence daha çok. Nokia şu an innovatif olarak ilham alınacak en son firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 android 4.4 kitkat ile ilgili birşey yok herhalde daha ortada, onuda görmek lazım. moto x, nexus 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 5c tam teenager iphoneu olmuş biraz izledim de tanıtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 galaxy s5 çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu 64 bit olayi iphone 5 i nasil etkiliycek app ler acisindan? yeni cikan appler 64 bit e gore kodlandiysa calismiycak mi 5'te? oyleyse sardirayim iki tane 5S ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ios 7 gm çıktı. 4 te kullanıyorum şimdi. normal çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 5c kötü ayfon 5 fiyatına daha dandiği işte, kazıkla beni epil ve hala 16 gb hafızalı telefon üretmek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 microsofta orta acıldı yalnız burdan çok pis vurabilirler ios7de de wpye benzeyen kısımlar var nokiadan sonra renkli tlefonlar bide ohş gelsin reklamlar işte lumia serisi ilk cıktıgında epilin tek renkliliğinden vurup duruyordu hola, zaten nokia vurmaya baslamış bile, yeni gördüm twitterdan koydukları şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 "roket adam" said: dikkat komplo teorili analiz: 5'in üretimden kaldırılmasının sebebi bence aletlerin arıza geri dönüş, şikayet ve değişim oranının eski iphone'lara göre çok daha yüksek olması. tanıdığım tüm iphone 5 sahiplerinin telefonlarında ya yanlarda soyulma var, ya power tuşu sorunu var, ya home tuşu sorunu var, 2 sene dolmadan garantiye gönderip yeni telefon alan çok. dolayısıyla herifler 'hatalı' buldukları tasarımı değiştirip, eskisini tamamen çöpe attılar diye düşünüyorum. tasarımı deiştrip derken şeklini değil, malzemesini mesela. dikkat komplo teorili analiz: şahsen ben geçtiğimiz şubat ayında barcelona'dan aldığım 5'i üzerinden 2 hafta geçtikten sonra paris'te değiştirmek zorunda kaldım wi-fi problemleri yüzünden. oradaki abiyle yaptığımız görüşme sonrası arıza oranın epey bir yüksek olduğundan bahsetmişti, yakın zamanda da böyle bir şey okumuştum oran yüksek imiş. 5'inden kaldırılması beni de böyle düşünmeye itti biraz. ama şu fiyat politikası ile avrupa'dan telefon almanın esprisi iyice yitirildi, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Flassh said: ve hala 16 gb hafızalı telefon üretmek(td) şuna katılıyorum. hayır zaten ios 7 min. 3-4 gb götürüyor. çok kötü çok. min 32. lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 cabiria said: Flassh said: ve hala 16 gb hafızalı telefon üretmek(td) şuna katılıyorum. hayır zaten ios 7 min. 3-4 gb götürüyor. çok kötü çok. min 32. lazım artık İyi de Android tarafında durum daha vahim. Yanlışsam düzeltin SD kartın yoksa flash memory li 16gb tel bile yok sanırsam. 16 GB bencede çok az, hatta bana 32 gb bile yetmiyo. Nasıl oluyo abeee diye soranlara 11 gb foto galeri, mp3 ler, eh birazda video koy ki (dolu dolu değil o da) harbi yetmiyo. Min 32 GB olmalı, 64 olayı 5S için çok iyi ama fiyatını TR ne yapacak bakalım operatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 son dönem androidde durum daha vahim cunkufull hd o yüzden microsd olmayan tele burun kıvıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 O degilde mac pro bilmemne falan baska hicbisey göstermedilermi event'ta? Hani eylulde urun yagmuru olacak diyolladi? Sadece iphonelarmi tanitildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 telefonlara 64mb sd takardık şimdi 16 gb a burun kıvırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Korax said: O degilde mac pro bilmemne falan baska hicbisey göstermedilermi event'ta? Hani eylulde urun yagmuru olacak diyolladi? Sadece iphonelarmi tanitildi? Harbi yeni imac güncellemesi yok, macbook pro yok (hadi air ler haziranda güncellendi), OS X mavericks den bahsetmediler bile, yeni ipad vs yok e güncellenmiş apple tv de yok. Adamlar bildiğin Ağustos Böceği olmuşlar. Ki her zaman yeni iOS yeni cihazın tanıtıldığı gece güncelemeye sunulurdu. Ona bile 18 Sep dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 5c arka kapakla birlikte lumia 620ye benziyor lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar