Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gaza gelip competitive oynadım. aylar yıllar sonra ilk maçımda 35 kill falan aldım baya iyi maç oldu yendik. az önce bi maç daha attım ağzımızı burnumuzu kırdılar. galiba hayatında ilk kez eline mouse alan biri vardı takımda.
Mesaj tarihi:
takımlar çok mal oluyo evet.

2 maç önce rank almamışken bi eleman vardı karşıda, aimbot şerefsiz.

eagle mı e çıktı herif maçtan sonra baktım.

boyle bi aim yok yani, tek başında 40 fragle oyunu aldı
Mesaj tarihi:
bazı lavuklar fena ya. hile mi değil mi bilmiyorum artık. ama inanılmaz rahatsız edici. adamı önce görüyorum tek tek saydırıyorum, gevşek 180 derece dönüp hs atıp yoluna devam ediyor. bal demekten sıkıdlım arttık epey yeto kaldım
Mesaj tarihi:
haftasonu bizim yurtdışı çıkışları gene patladı heralde. 150 max ping'e ayarlı 5 türk 20 dk boyunca maç bulamadım 7k kişinin maç aradığı oyunda. ben 120 ms ile oynadım bazı mapleri. 70 ms'le oynadığım serverlarda da mermi gitmiyordu.

ne zaman türklerle girsem sıçtık bu haftasonu. 10 ms vs 90 ms olmuyor.
Mesaj tarihi:
hack çok yok ya en azından kartal altı ranklerde, ama hack sanılan çok var. 2 saçma hs yese direkt spamliyo hok hok hok diye millet

2 round üstüste şöyle öldü mesela geçende bi gerizekalı, tabii tüm maç reportladım seni kahrolası hekkar spami dinledik

http://www.youtube.com/watch?v=cFp8yFQFjKg&hd=1

ha instaban yapmayan, aylar sonra banlayan dandik anticheatini yıllardır geliştirememiş valve'un da suçu yok mu var tabii. adam gibi anticheat olsa hem hacker azalcak hem de suçlamalar.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

haftasonu bizim yurtdışı çıkışları gene patladı heralde. 150 max ping'e ayarlı 5 türk 20 dk boyunca maç bulamadım 7k kişinin maç aradığı oyunda. ben 120 ms ile oynadım bazı mapleri. 70 ms'le oynadığım serverlarda da mermi gitmiyordu.

ne zaman türklerle girsem sıçtık bu haftasonu. 10 ms vs 90 ms olmuyor.

ben dün çok ezildim çaktırma sdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...