LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ben oyunda sadece tek haritayı seviyorum, shadow raid, oyunu açınca sadece onu oynuyorum. Yeni birşey öğrendim, oyunda aynı haritayı oynarsan sürekli aldığın Exp. yüzdesini düşürüyor. Şuan bende -%75 miş. Yeni farkettim. hayvan gibi 110.000 exp alacakken kuş gibi exp alınca farkettim. Bu iğrenç özellikten ötürü oyundan soğudum ve oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tiaraci lar yuzunden yapmis olabilirler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 evet tiara yüzünden geldiydi o update asdf. 15sn'de bittiği için öyle bi çözüm buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ulan bütün görevleri yaladık yuttuk bıktım ya. ne kadar az content çıkıyor oyuna. coddan beter 4 tane silah skinini 5 dolara satıp DLC diye satıyor şerefsizler. resmen gtleri kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 şu %50 kuponunu atsanıza kullanmayacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Çok geç mi satın aldım oyunu? Bitti mi hevesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 crimefest ortasında geldin hype tekrar tavan şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Öyle de, ne yaptığını bilen adam bulmak çok zor. Bulduklarım da levelım düşük diye atıyor oyundan. Paticikte beraber level ve para kasabileceğim biri var mı onun merakı içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Beraber oynamak isteyen beni ekleyebilir. Steam id: Nwalka lvl III-82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kaç tane ek paketi var oyunun ? ek paketsiz gideri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 4-5 adet silah, maske ve silah modifikasyonu icin var 2 adet heist dlc var. Dlc sahibi olmasanizda dlc heistlara katilabiliyorsunuz. Diger dlc ler bi avantaj saglamiyor ama kolaylik sagliyor. Must degil. Sadece sniper paketi biraz guclu sayilir, loud oynamayi planlayanlar onu almak isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 çok ucuzmuş dlc'ler, must olan varsa alayım bari. 50 kuruşa falan dlc var öyle diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Bence Sniper pack The big bank ( host da varsa gerek degil host edilcekse gerekli) Gage courier Alinir. Geri kalan baya opsiyonel oyunu oynamadan fikir sahibi olmasi zor seyler. Eksik kalani xmas da alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 %75ten fazla indirim almaz kanımca. Ben hepsini aldım direk 25 dolara geldi. steam id: ballisticgel oynamak isteyen olursa eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Psn daha iyi ya bu oyun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ne açıdan? PCde matchmaking gayet başarılı geldi bana. Dün akşam Nwalka'la takıldık biraz, varsa daha gelmek isteyen akşamları takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Türkler yüzünden oyundan soğudum yemin ederim. Niye bu kadar rezil bir milletiz anlamadım. Tam oyun biter bütün paketleri toplamış olursun adam herkesi oyundan atar, elin boş oyundan atılmış olursun. Kendi hata yapar suçluyu başkası ilan eder oyundan atar. Küfür, saçma sapan dalga geçmeler falan cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 random türklerle oyun oynamaktansa öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Aktif oynayan bir grup bulsam sırf onlarla takılacam da oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 valla son V-100 yapınca bi soğuma geldi yeni infamousları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Silphatos said: random türklerle oyun oynamaktansa öl bu. hele paydayi random biriyle nası oynayabilirsin hiç aklım almadı. biz 3-4 kişi giriyoruz sürekli biri sıçıyo. hoşgörünün olmadığı ortamda oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 mastermind inspire build ile giriyosun pub'a kimse sıçamıyo profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Loud yaparsan öylede asıl keyif stealth te. tiLi said: Silphatos said: random türklerle oyun oynamaktansa öl bu. hele paydayi random biriyle nası oynayabilirsin hiç aklım almadı. biz 3-4 kişi giriyoruz sürekli biri sıçıyo. hoşgörünün olmadığı ortamda oynanmaz Mecbur kalınca oynanıyor. Öyle böyle level 83 olmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 4pack'e girecek var mı? yada daha ucuza nereden olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar