Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 manga'daki eren, anime'dekinden 5 kat falan daha iyi ve daha az gerizekali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 53'de çıkmış. http://imgur.com/a/v6k6D Chapter 53 Eren, Titan2ken babasını mı yemiş acep. Birde sondaki Armin ahahsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aahahhahahahahahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 53'ün özeti: erenin sertleşme problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sdfgjdjla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 54 bütün odak kaydı şimdi, hadi bakalım. kralı da gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kral dedik mangakanın sakallı hali çıktı top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ahahaha merak edip baktım adam kendini kral yapmış aflkahsfj birde ben aydan aya okumaya alışamadım ya.hep unutuyorum ne olduğunu mecbur önceki bölümü tekrar okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 karakter durum raporu http://i.imgur.com/0k0JHLS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 55 55 duvarın içindeki ilk insanlar memory wipe yemiş demek. Historia'da kraliçe çıktı. Duvarların içindeki teknolojinin gelimemesini de güzel açıkladı. Fazla aksiyon yoktu ama iyi bölümdü yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 55 lol wh40k gibi oldu bu yeni haberlerle biraz, teknoloji gelişmiyor, varolan devam ettiriliyor filan ehu. aptal adamlar ama, halbuki titanlara karşı kullansanız ya. bu devrim olayı daha 20-30 chapter gider ama ya, titan odağı dağılacak yeni saldırı filan olmazsa. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 55 titanlar'dan çok uzaklaştı harbi bence de hikaye. Devrim olayıda hoş da. Battle of Trost, Female Titan, Utgarde Keep fln daha bi ilgi çekiciydi. Arada öbürlerinin nereye gittiklerini gösterse bari. O Reinerların dediği köyü fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hahahahahahaha fakin evsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 doktor bu ne 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ahah ben de o_o oldum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 I knew it ! http://www.youtube.com/watch?v=g27PRKj799g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ya bu mangadan zevk alamıyorum ben okurken her karakter birbirine benziyo arminle historia, erenle levi yazmasa falan anlamıcam baya sıkıcı bide aylardır :( gief anime back gerçi aksiyon başlıyo gibi ya hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 manga çok kötü ya hiç okunmuyor.anime çıkana kadar okunmaz ama bu hızla giderse 1-2 yıla çıkmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 politikaya girdi çünkü ben çok seviyorum mesela şuank halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 56 Captain Ackerman, Levi'nin babası fln mı acep. Birde Mikasa'da ackerman değil miydi? http://i.imgur.com/WkfwHCz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lafımı geri aldım aşırı yavaşladı, aksiyonu için seviyoruz bu seriyi çok ağırlaştı 1 ay bekle sonra nineni yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mangabee'de sayfa eksik sanki http://www.batoto.net/read/_/242454/shingeki-no-kyojin_ch57_by_anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar