pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Af getirip 2 yıl sonra kaldıran hükümet varken bese falan girmeyin aman. Seneye çıkar biz iyi biliriz diyip devlet katkısını yalan eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bitcoin dememisler hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 3 ay sorna çıkmak istediğimde ne koyduysam geri alabiliyor muyum BES den? Devlet katkı payı umurumda değil. Bu olayı başlatıyorum TR de ama kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yemek yiyorum, vaktinde uyuyorum, güclü oluyuorum, herkezi dövüyorum, bölece daha cok yemeğim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 o kadar okul okuduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Masakari said: Valla bir bank job yapasım var ama hadi hayırlısı bakıcaz artık count me in. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 GEd said: 3 ay sorna çıkmak istediğimde ne koyduysam geri alabiliyor muyum BES den? Devlet katkı payı umurumda değil. Bu olayı başlatıyorum TR de ama kararsızım. Almanyada degilmiydin sen? Birde almanyada isen Turk vatandasimisin? Aok iyidir ya ne gerek var turkiyede. Sayet turkiyede isen yukarida yazdiklarimi es gec :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 en güzekl memur işi yatırım emeklilik ödemek her ay kredi kartından çekiyolar seve seve ödüyposun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Dragonfire said: GEd said: 3 ay sorna çıkmak istediğimde ne koyduysam geri alabiliyor muyum BES den? Devlet katkı payı umurumda değil. Bu olayı başlatıyorum TR de ama kararsızım. Almanyada degilmiydin sen? Birde almanyada isen Turk vatandasimisin? Aok iyidir ya ne gerek var turkiyede. Sayet turkiyede isen yukarida yazdiklarimi es gec :) Yurtdışındayım ama TR de üçbeş bişiler yapıyorum. Kürkçü dükkanı misali buraya geri dönücez. Şimdi de köyüm İzmir'e tatile geldim gelmişken böyle abuk sabuk şeylere bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hairlisi diyeyim o zaman. Almanyada iken bizde yaptik oyle seyler ama guvendigin duzgun birisi olmayinca husran kacinilmaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 en güzel yatırımı sola yatıran arkadaş yapmış. şu anda inişte ama.. en geç iki seçim sonra kalkışa geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar