Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3D HDTV'yi PC'ye Bağlamaca

df

Öne çıkan mesajlar

Bizimkiler 2-3 hafta yok diye salona taşınayım dedim büyük ekran için. hdmi ile bağladım masaüstü rahat kullanılıyor ama 60hz üstüne çıkartamadım bir türlü. 3d film açıp tv'yi 3d ye alınca altyazılar fln mal oluyor. pc 3d modda olduğunun farkında olmadığından fln. ondan sonra oyun için kullanmak istesem nasıl olacak.

kullanan varsa tip verebilir mi? verimli bir şekilde kullanmak için 3d monitor mü almak lazım illa.
Sosyal ağlarda paylaş

hdmi ile bağlayınca, pc'den normal yayından farklı bir sinyal geliyor. tv üreticileri kasmıyorlar bu sinyale uyumluluk için sanırım ekstra maliye olacağı için. o yüzden çözünürlüğe göre HZ düşük oluyor. genelde 720p'den sonrası hep 60Hz. 120Hz 3D monitörler de 1k'dan başlıyor. en temizi externalı atıp, varsa media playerını kullanmak yada PC'den media server dlna yazılımı yoluyla stream etmek eğer TV destekliyorsa.

TV active shutter 3D değilse, yazılımla 3D vermeyi dene belki altyazılar düzgün çıkar en azından ama gözler pert olur 60 Hz ile. active shuttersa zaten olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

film müzik için wife ile pc'ye bağlanıp açabiliyorum paylaşımlı klasörleri. önemli olan monitor gibi verimli kullanabilmek 3d'yi oyunda fln. filmi de arada bölüp internete fln gireceksem input değiştirmek gerekiyor fln pc'den açmayınca. ama monitor yerine olmuyor heralde yoksa 40" tv fiyatına 24-27" monitor satmazlardı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...