Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 insan çok akıllı varya dün yine sivri sinek vardı. battaniyeyi kapattım kafama nefes alacak kadar açıklık bıraktım. tamam ısıramıyorlar ama battaniyenin altında deri nerde açıkta biliyolar. öyle olunca kafamın üstünde vızır vızır dolaşıyolar kulağımın dibinde. bende battaniyenin altından indirdim eşofmanı açtım götümü. bi daha kafamın üstüne gelmediler götümün üstünde dolaştılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ohoo..alem bile yapmislardir o ortunun icinde merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 yok püf noktası o işte giremiyor battaniyenin içine ama sensörler battaniyenin üstünden deriye en yakın noktayı seçip oraların üstünde gezmelerini sağlıyor. kafanın üstünde gezince vızıltıdan uyuyamıyosun. götüne yönlendirince götüm sesten rahatsız olmadığı için sorun ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kumbarayı bozdurdun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Kestaneyi açacağına kalkıp ilaç sıksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 adam kimyasal silah kullanmis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://i.hizliresim.com/RY972Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 hayir gotu niye actin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 adam bir de oturup cizmis ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 senin bence götü açasın varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sivrisinek bahane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 https://i.ytimg.com/vi/s8BIEspBAz4/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 En mantıklısını yapmışsın mal, sonuçta kim olsa götü açardı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 açmadımki battaniye var. doğada benzer zekaya sahip birde kargalar var. mesela cevizi asfalta atıyor üstünden araba geçsin diye bekliyor. geçen gördüm bi karga koyunun üstüne binmiş. bildiğin koyunun üstünde duruyor koyunda farkında değil otluyor. çobana baktım oda şaşırmış görünyodu. neden biner karga koyunun üstüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bildiğimden değil bilmediğimden soruyorum. bisikletle yokuş yukarı çıkıyodum üşendim durup sormaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 la fontaine de görmüş aynısını. iyi sallamış Kartal süzülüp koyun sürüsüne dalmış. Bir koyunu kapıp havalanmış. Bu durumu gören karga, kartala özenmiş. “Bunu ben de yapabilirim.” diye düşünmüş. Kanatlarını açmış, pençelerini germiş. Kartal gibi süzülerek bir koyunun sırtına konmuş. Koyunu kaldırmak istemiş, başaramamış. Çabaladıkça pençeleri koyunun yünlerine dolanmış.Karga ayaklarını kurtarmak istemiş, fakat kurtaramamış. Durumu gören çoban, kargayı yakalamış, ama bırakmamış. Evine götürüp kafese koymuş. Çoluk çocuğa göstermiş. Kartala özenen zavallı karga, hem özgürlüğünü yitirmiş hem de gülünecek duruma düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mal said: insan çok akıllı varya dün yine sivri sinek vardı. battaniyeyi kapattım kafama nefes alacak kadar açıklık bıraktım. tamam ısıramıyorlar ama battaniyenin altında deri nerde açıkta biliyolar. öyle olunca kafamın üstünde vızır vızır dolaşıyolar kulağımın dibinde. bende battaniyenin altından indirdim eşofmanı açtım götümü. bi daha kafamın üstüne gelmediler götümün üstünde dolaştılar heralde. battaniyeyi kafama çekmiştim ben de ama nefessiz kalıp açmıştım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sinek geliyor. telefonun flaşını açıyorum. yatağımın kenarında konabileceği yerlere bakıyorum. yüzde 90 oralarda oluyor. çat vuruyorum kafasına temiz uyku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben yine gotu niye actiginda kaldim abi..coraplarinla yatmiyorsan ayaklarindaki acik deri de yeterdi sanirim sinekleri cezbetmeye, kendini sunmana gerek yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yildirimokur said: Kova yap sineğe doğru üfle. jakhfkjdafdaldjhadalkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 dana22 said: ben yine gotu niye actiginda kaldim abi..coraplarinla yatmiyorsan ayaklarindaki acik deri de yeterdi sanirim sinekleri cezbetmeye, akşama kadar bekledim. çözemedin mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar