yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Demişler.Baktım harbi harbi geliyor lan. Direk atayım linki bakarsınız siz..; http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/7656/Civilization-Online-Its-Real-and-Its-Happening.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 age of empires online ile aynı mantıkta mı olacak acaba öyleyse tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Sanmıyorum. Okuduğuma göre baya ayrıntılı. Strateji oyunu değil hani baya baya mmorpg olacak gibi. A Tale in the Desert gibi devir devir işleyecekmiş filan. Şurayı okuyun sadece anlarsınız ne demek istediğimi..; In Civilization Online you will play as a humble citizen. You begin as just one person in the culture or faction you choose to join. You’ll be involved with all of the other players in your faction against the other three cultures in the game. So, from a gameplay aspect Civ Online is all about your single person in this great big world. Jake explained that you will be able to explore, craft, make discoveries, and yes, go to war against your fellow players. The entire game will be taking place in a massive real-time map. Because of this design, they wanted to drop the turn-based systems and go with an open, ever changing world. Bu sadece bir kısmı o attığım linkteki yazıyı mutlaka okuyun. Ya bilmiyorum her okuduğuma kanmakta istemiyorum ama eğer dedikleri gibi yapacaklarsa oyunu çok çok çok çok iyi birşey gibi duruyor. Sabah biraz araştıracam bakalım illaki birkaç sitede daha röportajları vardır. Daha Everquest Next'i hypelayamadan bu çıktı ve daha bir hoşuma gitti anlattıkları featurelar valla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Xenocide said: age of empires online ile aynı mantıkta mı olacak acaba öyleyse tırt. Gayet başarılıydı Age Of Online, ben çok az bakabildim ama fikir olarak gayet olması gerektigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Bu arada oyun CryEngine 3 kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 degilmis, koylu olucakmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Xenocide said: age of empires online ile aynı mantıkta mı olacak acaba öyleyse tırt. Gayet başarılıydı Age Of Online, ben çok az bakabildim ama fikir olarak gayet olması gerektigi gibi. şöyle ki, eğlenceli ama beklediğim şey değildi. Şimdi aynısının Civ versiyonu olursa gereksiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Ben Civ oynamadım. PLOT TWIST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 beceremezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Sick bait brah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bugun iyi degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Olur öyle. Fındık ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 neden çizgi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Civilization Online is developed by South Korea-based XL Games in partnership with 2K, and will be available first in Korea. No release date has been set. There are no plans for a North American release at this time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 gelismis atitd.. olabilirse oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 isim kullanarak bir şeyler yapmaya çalışacak galiba adamlar. mmorpg ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MSL7cX8pBeo#t=2846 wtf.. bu ne be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 eycuf onlayn gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tam kore isi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 neresi civ lan bunun abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 civilization online bu, sid meyerin civi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 alayının abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 albion'dan bi x20 daha güzel duruyor sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 off albion en kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar