Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yeni smart phone. lg nin en basarili aleti ve belkide piyasadaki an icin en iyi alet. tek bir tus yok onde yanda sadece arkada tam ortada. bunun kullanisligi tartisilir. ilgi cekici bir alet. http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/08/lg-g2-announced/gsmarena_001.jpg specs http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php s4 den cok az buyuk 5.2 inch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 herkez s4 htc one lara yüklenince moto-x gölgede kaldı oda çıktı geçtiğimiz günlerde ben epey beyendim buda fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 moto x yalan ya, hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 lg kivirdi telefon isini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 of hala 16gb versiyon sunuyorlar ya, sonra alıyorsun 8gb kalıyor sana fullhd ekran + ıvırzıvırlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 keşke tuş sistemi geri gelse olmuyo bu dokunmatik olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 32 gb alet arti mcsd. (yanlis bilmiyorsam) aletin tanitim videosunu izledimde oldukca basarili. ucan kacan bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yazılımı kötü gibi sanki. Verge'te biraz baktım. AOSP'un cok ilerisine gidememiş. Samsung gibi. Kamerada FPS yerlerleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 malesef ona dikkat ettim simdi. pek kotu yazilim. ha nedir miui gibi custom romla eklentilerle playstoredan launcherla goturuyorsun zaten. hepsi boktan. sanirim bi htc ve sony bir seyler becerebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 HTC'nin Sense 5 sürümü çok iyi. Sony'yi bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 google edition versiyonu gelir msi gibi olur o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yalnız arka tuş çok mantıklı değil mi ya? niye daha önce kimsenin aklına gelmemiş. telefonumu elime alıp arkasında tuş varmış gibi şaaaptım da baya kullanışlı olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 masaya koyunca da basar agirligiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ona bi çözüm bulmuşlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Video recording 1080p@ 60fps.. first Double tap ile lock unlock ekrandan.. n9 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 LG'ye guvenemiyorum ben. Nexus 4 bile fos cikmisti. Adamlar uretim asamasinda sorunlu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Nexus 4 on numara telefon ya bende s3 var bundan cok daha iyi. Dokunmatik telefon diyip fiziksel power tusu vs. Koymayan lg'ye tesekkurler. Double tap open on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Nexus 4 bomba tel neden foslattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982.php review .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yeni chipsetler baya iyi ya ama tegra 4 nerde yıl bitti tegra5 çıkıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 tegra 4 u cindeki firmada gordum gecen. miui nin yaratici xiaomi. http://hothardware.com/News/Xiaomi-Mi3-Is-The-First-NVIDIA-Tegra-4-Powered-Android-Superphone/ aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ne güzelmiş fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 16 GB'lık modeli: 1599 32 GB'lık modeli: 1799 Bence gayet iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 LG telefonları Maximum 1 ay sonra 500 TL uçuşuyor genelde. Bu da öyle olursa alınır hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar