bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Warhero said: Kız mı? evet kız denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 copry said: Tam ' ne güzel bir konuya değinmişsin ,helal' derken... ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Makaryos said: suç olsun ya da yasaklansın diye bir istediğim yok. isteyen istediği gibi yaşar. olay her şeye ses çıkaran feministlerin iş medyatik kişiler olunca sus pus olması ayrıca bu kadınlarında bunu gayet kabuledilebilir bir durum olarak algılaması. yoksa bana ne isterse harem kursunlar. feminism in a nutshell: http://forum.paticik.com/thumbnails/b28/b9c/242/af1/4bc/7ae/967/591/ccf/006/43_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 elalemin uçkuruna karışmayın evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bence resmi nikah bile serbest olabilir çok eşlilikde. banane. ha ben tek eşlilikten yanayım o ayrı. tercih. çok eşlilik derken sadece erkek için söylemiyorum bu arada serbest olsun diye. bi kadının üç kocası olabilsin mesela dört kişide razıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Warhero said: bingildak said: kocasının sevgilisi olduğunu bile bile sesini çıkarmayan ve evli kalana "kadın" denir mi? ne kadınlık vasfı varmış onun? Çok salakça bir laf olmuş. Koca baskısı görüp boşanamayana, çocuğu düşünerek görmezden gelene veya bosaninca maddi sıkıntıya düşecek herkese "kadın değil orospu" imasi bulunmussun. öff hiç anlamayıp salakça diye rörörö etmen baya malca olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Tori said: Makaryos said: suç olsun ya da yasaklansın diye bir istediğim yok. isteyen istediği gibi yaşar. olay her şeye ses çıkaran feministlerin iş medyatik kişiler olunca sus pus olması ayrıca bu kadınlarında bunu gayet kabuledilebilir bir durum olarak algılaması. yoksa bana ne isterse harem kursunlar. feminism in a nutshell: http://forum.paticik.com/thumbnails/b28/b9c/242/af1/4bc/7ae/967/591/ccf/006/43_450xNULL.jpg Pheeeeeeeeeeew~ http://i.imgur.com/77hhACi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 copry said: Tam ' ne güzel bir konuya değinmişsin ,helal' derken... http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/06/c9X6n.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Lyv said: öff hiç anlamayıp salakça diye rörörö etmen baya malca olmuş Damdan düşermiş gibi gelip rörörö eden sen olmuşsun. Bıngıldak ile benim aramda mevzuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Garpicta orgy dönüyor dediydilerde inanmadiydim. Bugünleri de gorecekmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi erkeğin doğasında var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ünlüysen ya da zenginsen ister evli 8 çocuklu herif ol karılar yine yanaşıyordur ya. bu nedenle hak veriyorum ben adamlara. bi yerden sonra diren diren nereye kadar. en sonunda vurucan kırbacı elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 birbirinize ilkokul çocuğu gibi aptal salak dememeniz gerekiyor ama bunu benim demem gerekmiyor bebişler. SINIF BAŞKANI mıyım ulan ben? bir de forum burası, ikili atışmaya kaynayanlara laf söyleyemezsiniz bu nedenle. kimse karışmasın istiyorsanız ömden yürüyeceksiniz, forumda attığım en gereksiz mesaj bu sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Warhero said: Lyv said: öff hiç anlamayıp salakça diye rörörö etmen baya malca olmuş Damdan düşermiş gibi gelip rörörö eden sen olmuşsun. Bıngıldak ile benim aramda mevzuydu. "aramda" >> özel mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar