Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-0ne445xtr-core-i53230m-8gb-500gb-gt635m-2gb-156-freedos/p_45426/ şu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bu fiyat civarında başka ne alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 spec olarak bu fiyata pek fazla ürün yok msi'in kasa kalitesi kötü, desktop gibi kullanıcam diyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bin liraya bundan iyisi $amda alienware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Masaüstü var ana bilgisayar olarak değilde tatilde okulda işimi görsün diye alicam en fazla lol dota falan oynarım oyun olarak. Arastirdimda biraz gt635 m le gt630m aynı diyolar. Gt 630 lu daha uygun bir modeli almak dahami mantıklı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Lenovo-Z500-59-366657-Notebook-pmu266622.html şöyle bir secenek daha buldum ekran kartı gt645m ama lenovo iyi bir markami acaba güvenebilir miyim? Fiyat farkı msi yla çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yukardaki lenovo nun bir üst modelini arkadaşa almıştık 1 seneyi geçti raid li wow da sorun yok, fiyat performans ürünleri var o markanın bence tavsiye ederim elbette daha iyileri vardır, servis konusunda ise hiç bilgim yok nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://www.teknosa.com/urunler/125032473/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s07tr-notebook ve http://m.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z500-59-366657-notebook-fiyati,64146.html arasında kaldım.Samsungun tasarımı güzel teknik desteği fazla mat ekran z500 den tek eksik yönü gt645m daha iyi bir ekran kartı. Linkler temsili fiyat olarak yakınlar.Sizce hangisini almalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Lenovo varken SAmsung demen ayip. Samsung'lar 2-3 yil sonra cok sorun cikarmaya basliyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 lenovo ibm'in diye biliyorum edik: pardon lenovo çin markasıymış ibm'in bilgisayar bölümünü alıp büyümüşler çinde bir numaraymışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Lenovonunda teknik desteği azmis birde ekranı parlak ekran film falan çok izlediğimden yansimayi sevmiyorum. Ekranı ve tasarımı güzel olan bu civarlarda donanımı olan bir notebook varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 photographer said: lenovo ibm'in diye biliyorum edik: pardon lenovo çin markasıymış ibm'in bilgisayar bölümünü alıp büyümüşler çinde bir numaraymışlar Bu yorum 9 agustos 2013 te yapildi, kayitlara gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yeni konu açmayıp buradan devam ediyorum: aşağı yukarı 2000-2500 arası bir bütçem var. sağlamından bir notebook arıyorum. 2 senedir kullandığım LG A520-P.AC7BT 330 ml kolayı tersten emmiş olmasına rağmen yarı yolda bırakmadı bir kere bile, mümkünse teknik servisle falan uğraşmayı gerektirmeyecek bir marka olması tercihim. gördüğüm kadarıyla şu an intel 3630qm ve nvidia gtx 6XX standart olmuş, bunlara ek olarak ram ve hdd için sonradan ekleme imkanı olması güzel olur. flat keyboard olması öncelikli tercihim, diğerlerinde acı çekiyorum yazmak için. bir de tabi aklımı kurcalayan bi haswell hikayesi var. 1 ay dayanıp diyorum acaba monster falan mı düşünsem? gerçi benchmark çok da süfer bir fark çıkarmamış gibi. hp'nin bir modeli, sanırım dv6 gibi bir şey, aklıma yattı biraz. msi gt60 mıdır işte gaming laptop olan o mantıklı geldi bir de asus'un n serisinde güzel şeyler olduğunu gördüm. genellikle yazılım ile ilgili projelerde kullanılacak olsa da bol miktarda oyunum var ve cayır cayır oynayabilmeliyim diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 http://www.sanalmarketim.com/lenovo-y500-59367293-core-i73630qm-8gb-16gb-ssd+500gb-gt650m-2gb-156-win-8-+-logitech-g330-gaming-kulaklik-ve-g100-gaming-mouse/p_49223/?ref=akakce&v=1.40.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 MSI GE60 Core i7-3630QM 8GB 750GB GTX660M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 güzelmiş lenovo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Lenovonun tek kötü yanı 16gb ssd işte 32-40 olsa süper olurdu mmo oynanmaz mesela adam gibi Bide cd/dvd roomu yok sanırım 2.ekran kartı var o bölmede bu ay sonu sipariş edicem lenovoyu stok bitirmeyin Msi çok ısınıyor ya :/ i5 i7 kullandım ge gx serisinden memnun değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi windows 8 cok kotu, dun 13" macbook air caktim ben cpu ve memory upgrade'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ey vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 gaming laptop ısınmaması mümkün değilki i3 gt520 li setup bile baya ısınıyor oyunda, çok iyi bi suğutucu şart heleki gtx6xx i7 varsa sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 asusn56vz 12 gb ram olan modeli, 10 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 görünen o ki benzer şeyleri düşünmüşüz çoğu kişiyle, asus ve msi örneklerindeki gibi. lenovo güzelmiş cidden, hatta 1tb hdd olanı daha da iyiymiş. gidip bi yerinde görmek denemek istiyorum klavyeyi falan. ısınma ile ilgili bir şey yazmadım özellikle, zira kullandığım lg kola öncesinde 70-80 gibi çalışırken (i7 2630qm, gtx 540, 8 ram olan bir alet) kola sonrası 97'de sabit çalışmaya başladı. ısı ile ilgili bir sorunum kalmadı o günden sonra. hatta soğuk bir kış gününde RAGE'i bitirdim, hem ısındım hem eğlendim o derece. tabi yine 97 olmasını istemem ama 'ay çok ısınıyo buuu' gibi bir derdim de olacağını sanmıyorum. yarın en güzeli gidip mediamarkt ya da vatan'da falan bulayım da şu lenovo'yu bi yakından göreyim. gitmişken diğerlerini de kurcalar birini seçerim artık. haswell hakkında fikri olan? o konuda kimse bir şey dememiş gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Lenovoyu vatandan alma haftasonu bile 2.2k Sahibinden alınca 2k + mouse ve headset veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar