Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

notebook önerisi

Chastor

Öne çıkan mesajlar

http://www.teknosa.com/urunler/125032473/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s07tr-notebook ve http://m.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z500-59-366657-notebook-fiyati,64146.html arasında kaldım.Samsungun tasarımı güzel teknik desteği fazla mat ekran z500 den tek eksik yönü gt645m daha iyi bir ekran kartı. Linkler temsili fiyat olarak yakınlar.Sizce hangisini almalıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmayıp buradan devam ediyorum:

aşağı yukarı 2000-2500 arası bir bütçem var. sağlamından bir notebook arıyorum. 2 senedir kullandığım LG A520-P.AC7BT 330 ml kolayı tersten emmiş olmasına rağmen yarı yolda bırakmadı bir kere bile, mümkünse teknik servisle falan uğraşmayı gerektirmeyecek bir marka olması tercihim.

gördüğüm kadarıyla şu an intel 3630qm ve nvidia gtx 6XX standart olmuş, bunlara ek olarak ram ve hdd için sonradan ekleme imkanı olması güzel olur. flat keyboard olması öncelikli tercihim, diğerlerinde acı çekiyorum yazmak için.

bir de tabi aklımı kurcalayan bi haswell hikayesi var. 1 ay dayanıp diyorum acaba monster falan mı düşünsem? gerçi benchmark çok da süfer bir fark çıkarmamış gibi.

hp'nin bir modeli, sanırım dv6 gibi bir şey, aklıma yattı biraz. msi gt60 mıdır işte gaming laptop olan o mantıklı geldi bir de asus'un n serisinde güzel şeyler olduğunu gördüm.

genellikle yazılım ile ilgili projelerde kullanılacak olsa da bol miktarda oyunum var ve cayır cayır oynayabilmeliyim diye düşünüyorum.

şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lenovonun tek kötü yanı 16gb ssd işte 32-40 olsa süper olurdu mmo oynanmaz mesela adam gibi
Bide cd/dvd roomu yok sanırım 2.ekran kartı var o bölmede bu ay sonu sipariş edicem lenovoyu stok bitirmeyin

Msi çok ısınıyor ya :/ i5 i7 kullandım ge gx serisinden memnun değilim
Sosyal ağlarda paylaş

görünen o ki benzer şeyleri düşünmüşüz çoğu kişiyle, asus ve msi örneklerindeki gibi.

lenovo güzelmiş cidden, hatta 1tb hdd olanı daha da iyiymiş. gidip bi yerinde görmek denemek istiyorum klavyeyi falan.

ısınma ile ilgili bir şey yazmadım özellikle, zira kullandığım lg kola öncesinde 70-80 gibi çalışırken (i7 2630qm, gtx 540, 8 ram olan bir alet) kola sonrası 97'de sabit çalışmaya başladı. ısı ile ilgili bir sorunum kalmadı o günden sonra. hatta soğuk bir kış gününde RAGE'i bitirdim, hem ısındım hem eğlendim o derece. tabi yine 97 olmasını istemem ama 'ay çok ısınıyo buuu' gibi bir derdim de olacağını sanmıyorum.

yarın en güzeli gidip mediamarkt ya da vatan'da falan bulayım da şu lenovo'yu bi yakından göreyim. gitmişken diğerlerini de kurcalar birini seçerim artık.

haswell hakkında fikri olan? o konuda kimse bir şey dememiş gibi sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...