LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Antik Roma’da çok sade bir şekilde yaşayan, parasız ve geçim kaygısı güden 3 kafadarın yaşamını üzerine kurulu. Marcus, Stylax ve köleleri Grumio’nun kötü ve bir o kadar da amaçsız bir hayat sürdürüyorlar. Bir sevgili bulma hayalleriyle daldan dala konan Marcus ve Stylax daima başarısız oluyor ve umutsuzluğa kapılıyor. Yeni komşuları Cynthia ve Metella ile de işleri yolunda gitmeyince birbirinden farklı yollar deniyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=ziiSyQJP-jE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bunun ilk bölümünü izlemiştim ben. Komik değil. Konusu falan da dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vermiş ağzının payını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 memintolar çok tombikto harika bir dizi herkese tavsiye ederim aileyle birlikte izlemek için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sex var mı ? rome dizisi ya ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 İlk bölümün sonunda orgye gidiyorlar ama bir aksiyon görünmüyor. adı var, kendi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kiz negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Abi bu dizi inanılmaz başarılı birşey ya. Yıllardır "niye şöyle birşey yapmıyorlar" dediğiniz şey. Romanın bütün o kanlı manlı havasını unutun, "arrested development roma zamanında geçseydi nasıl olurdu" katın, üstüne ingiliz mizahı koyun. Dizimaga eklemişler, sadece ilk bölümün ilk 30 saniyesini o club sahnesini izleyin yeter. http://www.youtube.com/watch?v=XCc5E25LdW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mc_Lovin said: Bunun ilk bölümünü izlemiştim ben. Komik değil. Konusu falan da dandik. mc lovin diye birinin beğenmemesi çok normal. komedi anlayışın kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Diziyi savunacak mesaj atamayınca karşı görüş bildirene ismi üzerinden laf sokmaya çalışmak. Kenar mahalle tier zevkini karşına al ve onunla dalga geç. Zaten islediğin dizi geldiğin yeri belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 diziyi niye savunayım? izleyen izler. ama sen baya içerlemişsin, üzüldüm. mc lovin harika bir nick ahaha, yıkıldım. çok iyi düşünülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 mclovin nickinde problem yok birincisi, ikincisi de superbad baya da komik bir filmdir. eğer sana komik gelmediyse kendi espri anlayışını bir gözden geçir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Eski romada sevgili bulma hayali ne lan? Tuttuğunu götürmüyor muydu milelt orada? EN kötü orduya yazılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 köle olan eleman biraz katlanılabilir yapıyor; ama bildiğiniz çöp bu dizi. bir kere bile izlemeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 4. sezon başladı 7 bölüm geçti ve gerçekten eski sezonlara oranla çok çok çok çok kötü. yeni karakterler berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar