barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ordaki askerlere sormadan atlamayın görevlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ama vizite çavuşu hep rahattır. viziteci olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 akıllı adam her şekilde yolunu bulur ya, iq seviyesi genelde 48 falan olduğu için manipülasyon çok basit oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim haftada 5 kere çarşıya çıktığım falan olmuştu fotokopi çektiricem diye, adam bedavaya getiriyordu, eli mi yoruluyor izin kağıdına imza atarken (para vermiyordu fotokopi çektir diye - ben hallederim yoluna gidince asdasd). günlük 3 tl'e izin daha ne olsun asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ulan bi ben öğrenemedim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ulan hatay serinyol cıkyı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 belki de sistem seni bu yıkıntıdan kurtarmaya çalışıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahah yine iyi ya künefeye dadanırım çarşı izinlerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hangi çarşı izninde dostum ? hatay'da çarşı izni yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hatay çok güzel yer zaten işin şakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mokoko said: hangi çarşı izninde dostum ? hatay'da çarşı izni yok :) kantinde satmıyolarmıdır künefe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 adsasdasd "hacım tost var mı?" "ekmek kalmadı gardeş kusura kalma..." 150 gün gelmedi o ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 trathias said: mokoko said: hangi çarşı izninde dostum ? hatay'da çarşı izni yok :) kantinde satmıyolarmıdır künefe :P yok hacı ama eğer istersen kantinde yarı pişmiş tavuk döner satıyolardı. tabi 35 dakika sıra beklemeyi göze alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sistem çökülmüş. Hala giremedim. Askerlik şubesinden öğrendim de doğrulamak için kendim girip görmek istiyorum. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 olm ben 3 kere daha girdim, sende sorun var :D mamak için iyi şeyler konuşmuyorlar ha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Valla ne mobil ne net girmiyo. Sinirlendim :D Okudum yazılanları ben de, hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rewendor sende mi Mamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 samaella said: mamak için iyi şeyler konuşmuyorlar ha ^^ valla ne diyolar bilmiyorum ama benim gideceğim hatay serinyol için şu laf dolanıyo baya: serinyola düşeceğine kötüyola düş kısa donemlerin keyfi fena değilmiş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 olm yemekhane - yatakhane arası 1.5 kilometremi neymiş eskiden. Günde 10 km sadece yemek yemek için kasıyomuşsun :D Şimdi 300 mt indirmişler ama hava -5 derece falan https://eksisozluk.com/28-mekanize-piyade-tugayi--1631078?p=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Rewendor sende mi Mamak? valla resmi bir şey yok, hala siteye giremedim de, ask. şubesi öyle dedi, barış gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahah 1.5 km ne lan yemem daha iyi valla. internet cafe varmış bizim birlikte ama hic sıra gelmiyomuş sıra beklerken askerlik bitiyo falan diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rewendor said: fixmen said: Rewendor sende mi Mamak? valla resmi bir şey yok, hala siteye giremedim de, ask. şubesi öyle dedi, barış gücü. https://mobil.turkiye.gov.tr/mobil/#/mobil/modules/default/welcome.php Surdan dene aciliyor. Bir kac kere refresh yap hata verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yakın bi arkadaşım erzincan a düşmüş.nasıldır gidip gören yada askerliğini orda yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Rewendor said: fixmen said: Rewendor sende mi Mamak? valla resmi bir şey yok, hala siteye giremedim de, ask. şubesi öyle dedi, barış gücü. https://mobil.turkiye.gov.tr/mobil/#/mobil/modules/default/welcome.php Surdan dene aciliyor. Bir kac kere refresh yap hata verirse. Ara ara deniyorum orayı da. Ama şu ana kadar başarılı olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 uzun giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar