Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bingildak said: MeSh said: yani usta birliğim belli değil.. hmmm. tüh. havacı olarak nereye çıkabilirim peki her yer eşit olasılık mı yine? yoksa belli noktalara mı atıyorlar.. araştırmak lazım. abi havacı olarak nereye çıktığın önemli değil, kafan rahat olsun afyon boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BEN Mİ GİDEYİM BEN Mİ TUTAYIM NÖBETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ısparta dag komando tugayi cikan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 öffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 İstanbul Eyüp usta da acemi de. Offff nasıl güzel oldu var ya :D muhabere, kısa dönem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahah iyi gelmiş MEBS telefon başında geçer askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çok güzel oldu, yarim de istanbulda zaten, asker dönüşü de istanbula yerleşiyorum bu kadar olurdu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kastamonu jandarma eğitim - acemilik Edirna jandarma komutanlığı - usta. Kaçak telefon isteyen varsa öm atsın asdaadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 herkes istanbul lan ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 28. MKNZ.P.TUG BARIŞ GÜCÜ ANKARA / MAMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Lem girmedigim yer kalmadi nereden goruyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ankaraya giden arkadaşlar ayna karşısında esas duruşta saatler geçirme antremanlarına başlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hatay üstünden bingöl'e geçecek olan jandarma varsa bana ulaşsın bilgi veririm durumlarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Balima acilir gibi oldu onda da bir sonuca ulasilamadi yazdi. Bu sadece Kasim donemi di mi yani Subata sarkmis ise onu simdi aciklamiyorlar sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ER mi tıklıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://i43.tinypic.com/2hhkagw.jpg ZMA ne lo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://savunmavestrateji.blogcu.com/fnss-zirhli-muharebe-araclari/480712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim iki arkadaş istanbul biri ankara şu an full batı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sorgulamayı bunla yapıyodum ha :D http://www.youtube.com/watch?v=C14uPHg--vE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sevk Bitiş: 07/11/2013 Eğitim Birliği: K.K.LOJ.K.LIĞI ULŞ.K.LIĞI ULŞ.AĞ.OTO A.KH. VE KH.TK. / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA Esas Birliği: K.K.LOJ.K.LIĞI ULAŞTIRMA K.LIĞI ULŞ.YNT.MRK. 1 İNCİ ULŞ. OTO TB.KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL Statü: KISA_DÖNEM ER Sınıf: ULAŞTIRMA sdfsdd ikamet de istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 olm amma bal var lan millette. Mamak neresi onu bile bilmiyom aq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bingildak said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?13,7110756,7252513#msg-7252513 cicibeybe said: MeSh said: bu popomda patladı.. kabul etmiyolarmış sonucu resmi belge olmadan. belge de gelmedi yani.. hatta hala gelmedi elime 6 haftayı geçti heralde. bi de bunun üzerine yeminli tercümandan çevirtmen lazım falan dedi oradaki memur ne kadar geçerliliği var bilmiyorum. Abi toefl'dan 107 almıştım, verdim gerekli belgeleri Sarıkamışta yaptım askerliği, ingilizcemi bir kere kullanmadım, kimse sallamadı zaten Boşver o yüzden hahahaha "KOMUTANIM BU TOEFL GÖNDERMİŞ..." "HAHAHAH SARIKAMIŞA VERİN SALAĞIIII, GÖRSÜN TOEFL'İ TERSTEN" Aynen böyle oldu James Joyce okuyorum ing. BU NEY LAN BEN BUNU ANLAYAMIYOM SİYASİ FLN OLABİLÜ OKUYAMAN dedi komtanlar Sonra kuddusi gelip bana askerlik çok yararlı bişy diye savunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi bizim birlikte ingilizce bilenleri ayırdılar, eğitim versin diye. ben dahil herkes atladı tabii ki de. aklımızda olan şey er dersanesi gibi eğitime girmemek, spora girmemek, memur gibi sivil olarak öğretmenlik yapmak. neyse seçildik abi öğretmenliğe, komutanlar çağırdı falan işte şöyle yapacaksınız böyle yapacaksınız, komutanların hanımları falan görev alıyor eğitimde çocuklara eğitim verildiği için yakından ilgi gösteriliyor kısaca, neyse konuşuldu edildi falan. ne deseler beğenirsin, sabah kalkıyorsun, spor + bütün gün eğitim sonrasında milletin istirahat ettiği saatte eğitime gidiyorsun, yazıcıya bilgi veriliyor sana sadece 11'den nöbet yazılıyor hahaha. bütün ameleliği yapıyorsun, herkesin dinlediği istirahat ettiği saatte eğitime gidiyorsun üstünü değiştirip, sonra bir daha birliğe dönüyorsun tekrar kamo giyip nöbete gidiyorsun gece ahuıdsasduhasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 because TSK, that is why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar