Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Aman askerde "pati" diye hitap etmeyin de başımız belaya girmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bu hafta yetiştiremedim de haftaya son yoklamaya gidiyorum ben de. kasımda askeriz vesselam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Valla şubeler feci kalabalık, geçen Nisan celbinde son haftaya kalanlara kontenjan yetmedi diye kaydırma yaptılar, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gidin gidin rektefiye olur gelirsiniz. en tehlikelisi ust donem ergen askerdir dokkot edon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Rewendor said: Valla şubeler feci kalabalık, geçen Nisan celbinde son haftaya kalanlara kontenjan yetmedi diye kaydırma yaptılar, haberin olsun. abiii yapma :o yarın gideyim ben o zaman sabahtan ffs bütün hayatım alt üst olur yemin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Valla git bi an önce hallet derim, Kasım-Aralık genelde en kalabalık celp dönemidir. Nisan'dan sonra değişiklik olacak sakata gelmeyelim diye oraya hücum etmişti millet, o yüzden o celpte de sıkıntı olmuştu ahanda burada da dert yandılar hatta Nisan celbinde: http://forum.paticik.com/read.php?62,6749980,page=1#msg-6749980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 aramil said: bu hafta yetiştiremedim de haftaya son yoklamaya gidiyorum ben de. kasımda askeriz vesselam D: son yoklamayı yeni oluyorsan şubatta askersin. Ağustos 15 e kadar halletmen lazımdı o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dilekçeyi verdim 15 ağustostan önce. bu gideceğim son yoklama değil mi? adı mı farklı? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,7247664,7247664#msg-7247664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İlk açılan konu bu olduğuna göre forum kuralları gereği bi zahmet buraya oranın değil oraya buranın linkini koyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şafak kaç beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sayı ver sayıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben onlar adına dedim, benim camalokkoydu 9 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neyse söleyen çıkar belki ben çıkınca ATATÜRKÜMÜ ÖLDÜRDÜNÜZ OLM O KADAR GÜN YATILIR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.mebpersonel.com/yer-degistirme/universite-mezunlarinin-tecil-talepleri-kabul-gormeyecek-h98756.html#.Umfsj_VMeIs.facebook son sınıfında yüksek lisans yapan biri olarak bunu nasıl yorumlamam gerekiyo bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 MeSh said: toefl sonuçları yaklaşık 10 gün içinde açıklanıyormuş, ben 13 eylül'de bi toefl'a gircem, kasımda da askere gidiyorum. Şimdi eylül 30'a kadar şubeye belgelerimi vermem lazım. bu toefl sonucunun internet sitesindeki skorunu noterden falan onaylatıp şubeye verebilirim değil mi? kağıt olarak elime ulaşması ekim'i bulursa diye şey ediyorum. bilgisi olan varm ıdır? bu popomda patladı.. kabul etmiyolarmış sonucu resmi belge olmadan. belge de gelmedi yani.. hatta hala gelmedi elime 6 haftayı geçti heralde. bi de bunun üzerine yeminli tercümandan çevirtmen lazım falan dedi oradaki memur ne kadar geçerliliği var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi de saat kaçta açıklanıyor yerler? 24'ü 25'e bağlayan gece 12'den sonra falan mı nedir? kaçta haraslamaya başlayayım e-devlet'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 25.10.2013 11:00 am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kasım celbi kaldı mı ya? şubat var artık diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yeni geldi olm kaldı mı nedemek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 O değil de meslek kurası uzun dönem çıkarsa 25-28 arası birliğe teslim diyor. E arkadaş, sen zaten 25 ekimde gün ortası açıklıyorsun sonuçları, 26-27 ekim h.sonu, askerlik şubesi çalışmıyor. Bu adamlar 28'inde koşa koşa gidip sülusunu alıp sonra birliğe mi deparlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 salaklar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 MeSh said: bu popomda patladı.. kabul etmiyolarmış sonucu resmi belge olmadan. belge de gelmedi yani.. hatta hala gelmedi elime 6 haftayı geçti heralde. bi de bunun üzerine yeminli tercümandan çevirtmen lazım falan dedi oradaki memur ne kadar geçerliliği var bilmiyorum. Abi toefl'dan 107 almıştım, verdim gerekli belgeleri Sarıkamışta yaptım askerliği, ingilizcemi bir kere kullanmadım, kimse sallamadı zaten Boşver o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hiç bişey yapasım gelmiyor resmen.. bekliyorum mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar