aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sdf ankara abidinpaşa asker almaya gittim bu sabah 9'da. sıramı aldım çankaya şube - yüz bilmem kaç. girdik saat 9.30'da çankaya şubeye. sistem çöktü. zaten önceki gün de çökmüştü, yenimahalle şubeye kaydırdılar herkesi. göt kadar yer içeride var 250 kişi... her tarafta ayrı bir şeyin sırası. muayene almadılar, kaçaklarla ilgilenmediler, sadece sevk (sülüs) evrağını verdiler. öğleden önce halloldu neyseki... ankara istanbul yolculuk için de 65.37 TL verdiler, kuruşu kuruşuna :D velhasılı kelam 6 kasım saat 10:00 teslim saati. güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bizim arkadaş sabah gidip akşam 4'te çıktı bugün. İstanbul K.Çekmece'ye gitmiş. Ben 28 Ekim'de halletmiştim. Sabah 7'de 91. sıradan girip öğlen 12:40'ta çıkmıştım şubeden. Bugün de işten iznimi aldım, yarın askerlik ıvır zıvırını alıp 6sına kadar gezmece. Dönünce de mayıs ortası tekrar işe başlıyorum, 2 hafta kafa dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Aramil bende oradaydım ya çürüdüm resmen sevk belgesini alana kadar. Dün gittim vermiyoruz dediler bugün sistem bozuk gerçekten çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Soris said: Bu sabah gittim çok yoğundu 5 inden sonra gel nasılsa 15 ine kadar vaktin var dediler bende öyle yapacam. Belgelerim hazır. ne belgeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Erken sevk için Diploma ve fotokopisi 3 tane Vesikalık foto Nüfus cüzdanı onların fotokopisi filan Belge dediğim onlar yani önemli bir şey değil. Şu Kasım celp i gitsin de öyle gidecem ben yoğunluk azalır belki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Abi çıkarken asker dadandı bana nereye çıktı vs diye sonra abi bişiler atta yolumuzu Bulak falan dedi ahahha vermedim bişi sigara ver falan dedi bende kullanmıyorum dedim. Baya komiğime gitti kapıya pusu kurması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sigaranin da istenmesiyle senin askerlik resmen baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 zaidral said: ...anitkabirde, saray onlerinde falan saatlerce kipirdamadan bekleyen, topuktan igneyi yiyenler, artik onlardan birisin. şu nasıl bir şehir efsanesidir ya. Her gün farklı farklı binlerce kişi soruyodu taa 7-8 sene önce "gomutanım bu askerlere topuktan iğne yapıyollaamış?" Hala devam ediyomuş efsane :D yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 geçen sene aralık ayında bir protokol imzalanmıştı, mehmetçiklerin uçak biletleri msb tarafından karşılanıyordu. o mevzu devam mı? bütün siteler kopyala pasta haber yapmış birbirinden başka bir şey bulamadım. yarın msb arayacağım da bilen var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aramil said: geçen sene aralık ayında bir protokol imzalanmıştı, mehmetçiklerin uçak biletleri msb tarafından karşılanıyordu. o mevzu devam mı? bütün siteler kopyala pasta haber yapmış birbirinden başka bir şey bulamadım. yarın msb arayacağım da bilen var mı bunu? Aynen devam. KTM'yi kaldirma derdindeler. Askerligin ciktigi yerle ikamet yeri arasindaki mesafe'ye gore yol hakki aliyorsun. Ben karstaydim nufusta aydinda 3 gun yol alip milletten 1 gun once cikabilmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Soris said: Erken sevk için Diploma ve fotokopisi 3 tane Vesikalık foto Nüfus cüzdanı onların fotokopisi filan Belge dediğim onlar yani önemli bir şey değil. Şu Kasım celp i gitsin de öyle gidecem ben yoğunluk azalır belki biraz. yok bende gitcemde aynı iş için elimde liste olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 1 saattir cebelleşiyorum, öyle bir şey var evet dedi msb, ama kim ilgileniyor kimse bilmiyor sdfds 8. kez aktarılıyorum uçak bileti ile ilgili... Evet 11. denemede yetkiliye ulaşabildim, doğunun belli bölgeleri için geçerli dendi. ankara istanbul yok öyle bir şey diyerek mevzuyu noktaladı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Heyecan başladı mı gençler? Yaptınız mı alışverişleri? Vatkalar pudralar alındı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 elesso said: Soris said: Erken sevk için Diploma ve fotokopisi 3 tane Vesikalık foto Nüfus cüzdanı onların fotokopisi filan Belge dediğim onlar yani önemli bir şey değil. Şu Kasım celp i gitsin de öyle gidecem ben yoğunluk azalır belki biraz. yok bende gitcemde aynı iş için elimde liste olsun şubat için bunlar di mi 15 kasım sonmuş başvuru için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE 6 kasım saat 10:00 en geç dediler ama yetişemiycem muhtemelen. sıkıntı çıkarmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Diskoda vodka ısmarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Krusty said: 4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE 6 kasım saat 10:00 en geç dediler ama yetişemiycem muhtemelen. sıkıntı çıkarmazlar umarım. geç kaldıgın gün kadar terhisin kıcına ekliyorlar arkadaşların giderken sen cay içiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yok ya geç kalıcam derken 1-2 saat geç kalıcam o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 MrLevie said: elesso said: Soris said: Erken sevk için Diploma ve fotokopisi 3 tane Vesikalık foto Nüfus cüzdanı onların fotokopisi filan Belge dediğim onlar yani önemli bir şey değil. Şu Kasım celp i gitsin de öyle gidecem ben yoğunluk azalır belki biraz. yok bende gitcemde aynı iş için elimde liste olsun şubat için bunlar di mi 15 kasım sonmuş başvuru için. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tekrar muayene istiyorsaniz 3 nufus cuzdani fotokopisi ve 15 de foto istiyolar aklinizda olsun. biyerde yazmiyordu, bende patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 mesai saatine kadar geç kalın ya nolcak. en fazla bi çarşı kitlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bedelli çıkarıyorlarmış: http://www.aksam.com.tr/siyaset/bedelli-askerlikte-flas-gelisme/haber-258186 Lan bak şimdi.. Töbe tööbeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 subat icin son basvuru 15 kasim mi simdi. yandik o zaman ya nasi basvuruoz ne goturuoz. tek bildigim haliciogluna gidiceim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Rewendor said: tekrar muayene istiyorsaniz 3 nufus cuzdani fotokopisi ve 15 de foto istiyolar aklinizda olsun. biyerde yazmiyordu, bende patladi. zarfta yazıyodu aile hekimine götürdüğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar