Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Kasım 2013 Celp Dönemi

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

sdf ankara abidinpaşa asker almaya gittim bu sabah 9'da. sıramı aldım çankaya şube - yüz bilmem kaç. girdik saat 9.30'da çankaya şubeye. sistem çöktü. zaten önceki gün de çökmüştü, yenimahalle şubeye kaydırdılar herkesi. göt kadar yer içeride var 250 kişi... her tarafta ayrı bir şeyin sırası. muayene almadılar, kaçaklarla ilgilenmediler, sadece sevk (sülüs) evrağını verdiler. öğleden önce halloldu neyseki... ankara istanbul yolculuk için de 65.37 TL verdiler, kuruşu kuruşuna :D velhasılı kelam 6 kasım saat 10:00 teslim saati. güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaş sabah gidip akşam 4'te çıktı bugün. İstanbul K.Çekmece'ye gitmiş.

Ben 28 Ekim'de halletmiştim. Sabah 7'de 91. sıradan girip öğlen 12:40'ta çıkmıştım şubeden.

Bugün de işten iznimi aldım, yarın askerlik ıvır zıvırını alıp 6sına kadar gezmece. Dönünce de mayıs ortası tekrar işe başlıyorum, 2 hafta kafa dinlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

...anitkabirde, saray onlerinde falan saatlerce kipirdamadan bekleyen, topuktan igneyi yiyenler, artik onlardan birisin.

şu nasıl bir şehir efsanesidir ya. Her gün farklı farklı binlerce kişi soruyodu taa 7-8 sene önce "gomutanım bu askerlere topuktan iğne yapıyollaamış?" Hala devam ediyomuş efsane :D yok öyle bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene aralık ayında bir protokol imzalanmıştı, mehmetçiklerin uçak biletleri msb tarafından karşılanıyordu. o mevzu devam mı? bütün siteler kopyala pasta haber yapmış birbirinden başka bir şey bulamadım. yarın msb arayacağım da bilen var mı bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

geçen sene aralık ayında bir protokol imzalanmıştı, mehmetçiklerin uçak biletleri msb tarafından karşılanıyordu. o mevzu devam mı? bütün siteler kopyala pasta haber yapmış birbirinden başka bir şey bulamadım. yarın msb arayacağım da bilen var mı bunu?

Aynen devam. KTM'yi kaldirma derdindeler. Askerligin ciktigi yerle ikamet yeri arasindaki mesafe'ye gore yol hakki aliyorsun.
Ben karstaydim nufusta aydinda 3 gun yol alip milletten 1 gun once cikabilmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Erken sevk için

Diploma ve fotokopisi 3 tane
Vesikalık foto
Nüfus cüzdanı onların fotokopisi filan

Belge dediğim onlar yani önemli bir şey değil.

Şu Kasım celp i gitsin de öyle gidecem ben yoğunluk azalır belki biraz.

yok bende gitcemde aynı iş için elimde liste olsun
Sosyal ağlarda paylaş

1 saattir cebelleşiyorum, öyle bir şey var evet dedi msb, ama kim ilgileniyor kimse bilmiyor sdfds 8. kez aktarılıyorum uçak bileti ile ilgili...

Evet 11. denemede yetkiliye ulaşabildim, doğunun belli bölgeleri için geçerli dendi. ankara istanbul yok öyle bir şey diyerek mevzuyu noktaladı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

Soris said:

Erken sevk için

Vesikalık foto

şubat için bunlar di mi 15 kasım sonmuş başvuru için.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

elesso said:

Soris said:

Erken sevk için

Vesikalık foto

şubat için bunlar di mi 15 kasım sonmuş başvuru için.

evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...