AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sadece doymak için mi yersiniz yoksa yemek yemek bir zevk midir? bence bizim insanımız sadece doymak için yiyor, yoksa etrafta bu kadar kötü lokanta /restaurant/cafe şu bu barınamazdı.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Şu an rejimdeyim ve fiziksel acı çekiyorum.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 onu bende çekiyorum da çektiğim en büyük acı 10/10/10 puanlı restaurantların aslında 10/10/4 olması.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben de doymak için yiyorum. hele yalnızken ışık hızıyla yiyorum. bunun sebebi bende yemeğe ayırıcak sabırın olmaması hazırlayıp sunup yiyip toplicam zamanı başka şeylere tercih etmem vs bok püsür
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dynun said: ben de doymak için yiyorum. hele yalnızken ışık hızıyla yiyorum. bunun sebebi bende yemeğe ayırıcak sabırın olmaması hazırlayıp sunup yiyip toplicam zamanı başka şeylere tercih etmem vs bok püsür dışarda yerken
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 nadir yerim dışarda bi istatistik yapamicam
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bi sonraki öğünde ne yesem diye düşünerek yiyorum doymak için yemiyorum. O yemek sepeti x/x/10 en büyük yalan
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 resmen yemek için yaşıyorum, karnım tok olsa bile yemek anlatırken ağzım sulanıyor. Gecenin bi vakti feci karnım acıktı!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 25 yıllık ömrümde 1 kere dominostan pizza söyledim sadece.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hatta osmanbey den beşiktaşa taşınınca en sevindiğim şey upercrustın servis alanı içinde olmam oldu tekrardan :0
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sparkcaster said: 25 yıllık ömrümde 1 kere dominostan pizza söyledim sadece. fakir misin
coco Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben bazen şöyle bir cümle kurarım acıktığımda, ağırlıklı pub çıkışı ya da ev sakisi modunda olduğumda: canım pis birşey yemek istiyor' derim. ve yerim. kokoreçi, midyesi beyaz bulamaça kondurulmuş skatat çorbası vs. ama yemek yemek de yapmak da bir zevk işidir. sanattır hatta.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 doymak için yerim, ama damak zevkim baya iyidir. önce karnım doysun mantığım var, öyle gittiğim her restoranda 'jö mapelle mmm bu yemek olmamış kuzum' havalarına girmem. izmirli anneanne sağolsun, ege yemekleri hiç eksik olmuyor soframızdan.
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 götünüz büyükse seviyosunuz demektir.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 seri başı olarak gruplara katılıyor kesinlikle
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 -Deno- said: doymak için yerim, ama damak zevkim baya iyidir. önce karnım doysun mantığım var, öyle gittiğim her restoranda 'jö mapelle mmm bu yemek olmamış kuzum' havalarına girmem. izmirli anneanne sağolsun, ege yemekleri hiç eksik olmuyor soframızdan. tam olarak bahsettiğim şey "mösyö bu kuzu olmamış gtunuze gırsın değil" atıyorum karşıda kiloyla köfteci var ve o köftelerin kötü olduğu 500 metre öteden belli yani. ısrarla buraya gider misin? ikinci bir seçenek. A pizzacısına gittin. 30 cm pizza veriyorlar, 10 cm ı hamur ama çok büyük gözüküyor, peynir berbat falan. pizza 25 tl B pizzacısına gittin 15 cm pizza, 1. sınıf peynir malzeme filan süper. fiyat 25 tl.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Pingu said: Sparkcaster said: 25 yıllık ömrümde 1 kere dominostan pizza söyledim sadece. fakir misin eve yemek söyleyecek kadar yeto değilim.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hobi doyma diye bir his zaten yok bende ergenlikten beri
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 AtlaraFisildayan said: -Deno- said: doymak için yerim, ama damak zevkim baya iyidir. önce karnım doysun mantığım var, öyle gittiğim her restoranda 'jö mapelle mmm bu yemek olmamış kuzum' havalarına girmem. izmirli anneanne sağolsun, ege yemekleri hiç eksik olmuyor soframızdan. tam olarak bahsettiğim şey "mösyö bu kuzu olmamış gtunuze gırsın değil" atıyorum karşıda kiloyla köfteci var ve o köftelerin kötü olduğu 500 metre öteden belli yani. ısrarla buraya gider misin? ikinci bir seçenek. A pizzacısına gittin. 30 cm pizza veriyorlar, 24 cm ı hamur ama çok büyük gözüküyor, peynir berbat falan. pizza 25 tl B pizzacısına gittin 15 cm pizza, 1. sınıf peynir malzeme filan süper. fiyat 25 tl. o kadar da ödün vermem tabi ki. mümkün olduğunca kaliteli doymasını tercih ederim tabi ki midemin. sporla uğraşasan biri olduğum için zaten yediğim yemekler belli. çok dışına çıkmıyorum yemek skalamın. çıktığım zamanda zaten orda burda pizza yemediğim için atıyorum, yediğim pizza her türlü güzel geliyor.
Öne çıkan mesajlar