S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 GERGE said: Sınava çalışma olarak filan soruyorum bir de. sınava çalışmaya girek yok,sorulara bi bak zaten ne demek istediğimi anlarsın SeaGle said: Sınav esnasında kilitli bu arada o pedallar. Hoca müdahale edemiyor. değil gayet edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 GERGE said: Sagolun. Son bir sey daha sorayim. Bu Hyundai ile calismamin direksiyon sinavi icin zarari olur mu? Bendeki otomatik, sinavdaki analog diyorsaniz? Bir de iyi midir bu araba? Gidip secmedik, is iliskileri araciliyla geldi biraz da. ix20, 1.6, benzin diyor. 1.6 ne demek bilmiyorum ama 1.4'u varmis bir de. Otomatik arabada alıştırma yapma sınavda dur kalkları yapamazsın. Debriyaj kavrama olayı anahtar rol oynuyor çünkü. Manual vitese gözü kapalı alışman lazım. Bir de sınava nerede gireceksin bilmiyorum ama eğer sınava gireceğin yolda bayır varsa emin ol durdurup kaldırıyorlar o bayırdan. Çok uzun falan olmasına gerek de yok. Velası kelam otomatik vitesli araçta alıştırma yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sınavda park ettirme,duvara paralel geri geri arabayı yanaştırma,rampada arabayı durdurup kaldırtma gibi şeyler yaptırdılar bize,en çok dikkat ettikleri daha önce de söylenmiş zaten emniyet kemer,koltuk ayna ayarları. bi de kalkışta,dönüşlerde,dur kalk yaparken vs sinyal vermeyi sakın unutma,sinyallere çok dikkat ediyorlar.bana klimanın üzerindeki tuşların ne işe yaradığını sormuşlardı mesela,sileceği çalıştırtıyorlar,tabelaların önünde durdurtmaya çalışıyorlar vs bi de evet sistem değişmiş,benim sıram gelene kadar diğer sürücü kurslarından 3 aday yolda sepetlendi,adayı direk yolda minibüs durağına bırakıyorlar sen evine dön diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bende park etme yada duvara paralel yanaşma yaptırmadılar. Gerçi sınava girdiğin yerdeki kalabalığa göre çok değişiyor bu olay. 10 kurs mu ne vardı ben girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yeni düzenlemede yarım saat gezmek zorunlu galiba,kalabalıkla alakası yok çünkü oradaki meb görevlileri gerekirse 3-4 haftaya sarkabilir dedi,hatta benim yarım saat dolsun diye 2 kere 5dk'lığına park ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Olabilir. Ben sonuncu eski sistem ile almış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 işte en son yapılan sınav ilk yeni sistemdi,öncekiler eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 baya değişmiş sınav. Bizim kursta direksiyon için gittiğim ilk gün adam sen zaten biliyorsun sen gelme artık demişti lol. Derslere bile gitmemiştim 1 gün gittim okadar. Çok saçmaydı lan eskiden sistem haha. Direksiyon sınavında da gönüllüleri alıyorlardı ilk ben hemen atlamıştım en önden. 10dk sürmedi zaten benim sınav. Şimdi baya kastırıyorlar demek. İyi güzel, adam gibi yapsınlar. Bana koymazdı gene eskiden de öyle olsa ama o gün oradakilerin hiç biri geçemezdi direksiyon sınavını bugünkü şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ahaha ben de balçova migrosun etrafında bir tur atmıştım bitmişti. ehliyeti aldıktan sonra yokuşta falan kaldıramıyodum zaten aldıktan sonra öğrendim onları sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar