Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet alma

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Sagolun.

Son bir sey daha sorayim. Bu Hyundai ile calismamin direksiyon sinavi icin zarari olur mu? Bendeki otomatik, sinavdaki analog diyorsaniz?

Bir de iyi midir bu araba? Gidip secmedik, is iliskileri araciliyla geldi biraz da. ix20, 1.6, benzin diyor. 1.6 ne demek bilmiyorum ama 1.4'u varmis bir de.

Otomatik arabada alıştırma yapma sınavda dur kalkları yapamazsın. Debriyaj kavrama olayı anahtar rol oynuyor çünkü. Manual vitese gözü kapalı alışman lazım. Bir de sınava nerede gireceksin bilmiyorum ama eğer sınava gireceğin yolda bayır varsa emin ol durdurup kaldırıyorlar o bayırdan. Çok uzun falan olmasına gerek de yok. Velası kelam otomatik vitesli araçta alıştırma yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

sınavda park ettirme,duvara paralel geri geri arabayı yanaştırma,rampada arabayı durdurup kaldırtma gibi şeyler yaptırdılar bize,en çok dikkat ettikleri daha önce de söylenmiş zaten emniyet kemer,koltuk ayna ayarları.

bi de kalkışta,dönüşlerde,dur kalk yaparken vs sinyal vermeyi sakın unutma,sinyallere çok dikkat ediyorlar.bana klimanın üzerindeki tuşların ne işe yaradığını sormuşlardı mesela,sileceği çalıştırtıyorlar,tabelaların önünde durdurtmaya çalışıyorlar vs

bi de evet sistem değişmiş,benim sıram gelene kadar diğer sürücü kurslarından 3 aday yolda sepetlendi,adayı direk yolda minibüs durağına bırakıyorlar sen evine dön diye.
Sosyal ağlarda paylaş

baya değişmiş sınav. Bizim kursta direksiyon için gittiğim ilk gün adam sen zaten biliyorsun sen gelme artık demişti lol. Derslere bile gitmemiştim 1 gün gittim okadar. Çok saçmaydı lan eskiden sistem haha. Direksiyon sınavında da gönüllüleri alıyorlardı ilk ben hemen atlamıştım en önden. 10dk sürmedi zaten benim sınav. Şimdi baya kastırıyorlar demek. İyi güzel, adam gibi yapsınlar. Bana koymazdı gene eskiden de öyle olsa ama o gün oradakilerin hiç biri geçemezdi direksiyon sınavını bugünkü şartlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...