Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, HTC One, Apple iPhone 5 seviyesinde telefonlardan bir tanesini almak istiyorum. Işığın az olduğu yerlerde daha az karlı, daha net fotoğraf ve video çekimi yapsın. HTC One'ın UltraPixel kamerası sayesinde iPhone 5 ve S4'ten daha iyi kalitede video çekimi yaptığı ve karanlık ortamlarda daha net görüntü verdiğini duydum. Ama bazı kamera testlerinde de HTC One en sonda yer alıyor. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 lumia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 lumia 1020 en iyisi gece için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ona bakayım o zaman ben teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Muhtemelen en iyi sonucu bu verecektir: http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxy-camera/EK-GC100ZKATUR-spec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 oha 720p de 60 fps kayit yapiyor ne guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Lumia'yı inceledim ama Windows Phone 8'i sevemedim. Ya Android olcak ya da iOS. Samsung Galaxy S4 Zoom'a baktım, merceği büyük olduğundan gece çekimleri için çok uygun, ama direk ultra compact kamera yapmışlar. Telefon olarak kullanmaya müsait değil. Apple'ın iPhone 5s'inde daha büyük sensör kullanmışlar, ışığa daha duyarlıymış. http://www.apple.com/iphone-5s/camera/ Bu kameranın gece çekimi nasıl olur merak ediyorum. Benzeri android cihazlarla kıyaslamalı gece çekim testine rastlarsanız, link verirseniz sevininir. Ona göre alıcağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 İstediğin bir telefon +el feneri işini görmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 xperia z1 lg g2 en son çıkan android teller bunlar, g2nin foto kalitesiin mlllet baya begenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu arada sony telefonlar için harici lens cıkardı arkasına takip cekiyorsun falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.redmondpie.com/iphone-5s-vs-lumia-1020-low-light-camera-comparison-photos/ http://gizmodo.com/iphone-5s-camera-battle-a-stand-up-camera-that-doesnt-1357856416 Testlere göre Lumia'nın kamerası daha iyi gözüküyor. Lumia 1020 kullananlar telefonlarından memnunlar mı? iPhone 5s'ye göre kaba ve hantalmış gibi geliyor sanki bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Lumia serisi zaten kalas.. 10.4 mm kalınlıkta telefon mu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 fotoğraf çekimi için lumiadan öte köy yok, bir tcell şubesinde falan gidip eline al telefonu. 925'de memnun olduğum şeylerin başında çekim kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Turkcell'de Lumia dokunup kullanabiliyor muyuz, bir bakayım oraya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gece hicbisi guzel cekmez. Slr bile getirsen sikinti tripodsuz yuksek asa imkanli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Instagramdan kiz kaldirmaya calisacaksan gunduz cek picshopta geceymis gibi editle filtre at falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Esh said: Gece hicbisi guzel cekmez. Slr bile getirsen sikinti tripodsuz yuksek asa imkanli degil Hoca zaten Canon 1D kalitesi beklemiyorum, ama şu yukardaki testlere bakarsan, lowlight koşullarında fark var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 S4 un gece cekimi iphonedan iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 5s gece cekimlerinde s4den daha iyi diye okudum. http://asia.cnet.com/smartphone-camera-shootout-apple-iphone-5s-vs-htc-one-vs-lg-g2-vs-samsung-galaxy-note-3-vs-sony-xperia-z1-62222509.htm aha burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bir türlü karar veremedim, aklımda iPhone 5s ve Lumia 1020 var. Lumia fotoğrafta keskinlik, renk ve karanlıkta çekim yönünde çok daha iyi gözüküyor. iPhone videoda çok daha başarılı, karanlık çekimlerde Lumia'dan daha temiz görüntülere sahip. Fotoğraf/video ağırlıklı kullanacağımdan Lumia düşünüyordum, ama çektiği videoların kesik kesik olduğunu, havada yırtılma gibi bir sallantıya sahip olduğunu gördüm. iPhone'da bu yok ve çok daha akıcı video çekiyor, 120fps modu da çok hoşuma gitti. iPhone 5s veya Lumia 1020 kullananlar varsa danışmak istiyorum, az ışıklı veya gece fotoğraf ve video çekimleri hakkında ne düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: Gece hicbisi guzel cekmez. Slr bile getirsen sikinti tripodsuz yuksek asa imkanli degil ben gece güzel çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 5S o kadar da iyi değil gece çekimi konusunda. Ha hiç yoktan iyi. Ama bence ortaya bakılası bir fotoğraf çıkmıyor. İlla cep telefonu tarzı bir cihazla çekicem dersen Sony QX100 öneririm, pozlama falan ayarlayabildiğn için gündüz gibi çekebiliyorsun gerekirse. http://www.sony.co.uk/hub/lens-style-camera Bende var, epey memnunum, ama telefonun yanında taşıdığın bi zımbırtı olduğu için yine telefon kadar şipşak bi çözüm değil. Lumia da tamam iyi hoş da WP8 hayatta kullanmam sırf iyi foto çekiyor diye. Seni QX100 paklar ki Türkiye'de yok. Good luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lumianın tek iyi olduğu alan foto olabilir, ama iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lumia cidden gece fotografi konusunda 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 QX100 anlamsız geldi, fotoğraf çekmek için ek fotoğraf makinesi taşımak gibi. Lumia'yı düşünüyorum daha çok, yine de merak ettim QX100'ler iPhone/iPad üstünde çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar