Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Gençler 6 Ağustos giriş ve 9 ağustos çıkış olmak üzere bana sarımsaklı tarafında ev yada otel önerebilirmisiniz?Fiyatı da mümkünse makul olsun.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bizim yazlığı kiralıyım sana ? ama ananem de orda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi ben,kız arkadaşım ve kız arkadaşımın ablası olacak olmaz ki öyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 evi bırak da kiralık sivrisinek kovucu bulalım sana onun içine yerleşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Asriel said: Gençler 6 Ağustos giriş ve 9 ağustos çıkış olmak üzere bana sarımsaklı tarafında ev yada otel önerebilirmisiniz?Fiyatı da mümkünse makul olsun.Teşekkürler... Ferahi Evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 apart var studyo daire gibi günlüğü 100 civarıydı 90 felanda olabilir tam bilmiyorum. numarasını veriyim istersen. yada ben görüşüyüm. sarımsaklıda sahile 30 metre arada bi sokak var. bahçeden giriliyor yan yana 5-6 tane apart böyle. birde normal apartman dairesi var. denize 300 m. onun fiyatındanda emin değilim. boş mu şu an onuda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Asriel said: Abi ben,kız arkadaşım ve kız arkadaşımın ablası olacak olmaz ki öyle:) abi ananem kapar gözlerini nolucak yiaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bu arada 6 sı sabahı gitsek orda bulabilirmiyiz güzel bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 -Deno- said: Asriel said: Abi ben,kız arkadaşım ve kız arkadaşımın ablası olacak olmaz ki öyle:) abi ananem kapar gözlerini nolucak yiaaaa Yada 2 günlüğüne anneannen komşuda kalabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 öm gönderdim. sabah inincede bulursunuz sarımsaklıda çok yer var kiralık. ablası bi yerde oturur çay içer eşyalarla. siz dolaşır 1 saatte bulursunuz. merkezdeki göbeğe hemen varmadan sola dönüp ilerleyin ara sokaklara girin. sahile paralel 2 yada 3 sokakak üstü oluyor. emlakçılarda var zaten oralarda. bakkalların camında bile ilan görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar