Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol ya yarılmaktayım şu anda.

olup bitenden habersiz paticikde gezinmekteydim. wow bölümüne gireyim dedim. öyle foruma bakarken open beta diye bir link gördüm. girdim world of warcraft sayfası açıldı. yeni kullanıcılar buraya yazısı vardı.

bastım, tüm bilgileri doğru şekilde doldurdum. tamam account'ınız açılmıştır hayırlı olsun dedi. eyvallah dedim indirmeye başladım.

demin bu konuyu gördüm de. yazık ya, 2 gün içinde 60 küsür sayfa olmuş. bütün gün uyumayıp uğraşanlar olmuş.. ben lay lay geldim girdim aldım account'ı. 10 saate de bitecek sanırım. yarın girerim artık. evdeyim de oh...[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
downloader icin p2p server kurmus blizzard, diger cekmeye calisanlardan cekiyorsun oyunu ve haliyle upload da yapiyorsun.
bi sinirlama yok uploadda bazen aziyor upload ve dl hizin dusuyor.
adamlar bandwithlerini harcamamak icin boyle bi sisteme basvurmuslar iste.

eger mecbursaniz wow dlerini kullanmaya netlimiter indirin, kurun ve programin upload hizini 1kb la sinirlayin bence.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
Kamp ekibine yazık sıfatı degil saygı sıfatı lazım.
Saygı duyulucak burda 30 saat boyunca uyumadan bekleyen adamlara. =)[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
beyler yeni clientmi eski clientmi oldugunu nasil anlayabilirim?

aldim yeni clent dedikleri cd yi kurdum yazdim sifreyi patch cekmeye basladi 0 12
bende var o zate ncd nin icinde o yuzden iptal ettim kurdum patchi bir daha girmeye calistim bu sefer sifre yalnis dedi
realmlisti degistirdim bu seferde game versiyon yalnis diyor.

kafayi yemek uzere degilim cunku yedim az once daha kotu ibr duruma gelmemem icin biri yardimci olabilirmi?

20mb lik bir patch varmis o 0.12 nin ustune mi kuruluyor oyle ise nerden cekiliyor ?
oyunu ac ceker demeyin cunku cekmiyor:([signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
abi blizzardin halti hepsi, adamlar sayili cdkey vercez cok az vercez diye delirtti bizi, saldirdik almak icin.
su hale bak lol[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
eee... kem küm... saygı da duyuyorum tabii de, acımadım değil. yani ben bütün gün beklemiş, uyumamış olsaydım; şimdi herkesin lay lay account aldığını görüp çıldırırdım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Oymakbeyi ben özel madalya istiyom. Open beta'ya girmeyeceğim halde nöbet tuttum arkadaşlarım için hatta account aldım olmayan olursa diye :P

İndirmek için eğer WoW downloaderı kullanıyorsanız boşuna netlimiter kasmayın, yemiyor. Tavsiyem PE Explorer kullanıp torrent linkini alıp Azureus gibi programlarla indirin.
Mesaj tarihi:
Oymak beyciim bende madalya istiyorum,arkadaşlara çok yararım dokunduğuna inanıyorum,birçok link verdim yardım ettim nöbet tuttum,ilk günden beri burdayım...Yane görevimi yerine getirdiimi inanıyorum..
Arkadaşada madalya verilsin... O da çok şey yaptı...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..

[Bu mesaj Freya tarafından 09 Kasım 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende fileplanetten download ediyorum 300mb kaldı şuan 18 ortalamayla dl ediyorum gece 1den sonra 26.6kb sabit hızla sabah 12ye kadar hiç düşmeden bu hızla dl ediyo ...... anlayamadıgım bi nedenden dolayı diger saat aralıgında 10-11kb aralıgında dl ediyo
Mesaj tarihi:
kolay gelsin size ama maksimum bir gün içinde girmiş olursunuz 256k adslle 1 gün surmustu benim cekmem torrent ile yani fazla buyutmeyin gozunuzde 4-5 gun oynıyacaksınız biraz pingler ucuk olsada idare ediyor serverlar[signature][hline]Tauren Warrior
Mesaj tarihi:
arkadaslar bu postu 1000 cevap a ulastirmalyiiz diyorum efsana bi post bu post :).hadi elele verelim ve bu psotu 1000 cevap a tasiyalim :9 sora da kilit yapilsin
Mesaj tarihi:
kampta herkes oyuna daldi, benim cadirda dl ruzgarlari..
ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
dl bitti simdi install edicektim tam
kurmadan once cpu un yetersiz dedi bi dumur oldum
1.7 intel centrino cpu var nasil yetersiz oluyorsa artik
su anda kuruyorum ama cok yavas install ediyor hatta bana takilmis gibi geldi
Mesaj tarihi:
said:
GEd, 10 Kasım 2004 06:08 tarihinde demiş ki:
dl bitti simdi install edicektim tam
kurmadan once cpu un yetersiz dedi bi dumur oldum
1.7 intel centrino cpu var nasil yetersiz oluyorsa artik
su anda kuruyorum ama cok yavas install ediyor hatta bana takilmis gibi geldi

Yok bende de sindire sindire install etti merak etme :) 2.6gb dile kolay :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
bende amd +2500 var bendede acaip yavaş intall etti şimdide patchleri kuruyorum http://www.0sanity.com/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=5 adresinden installu beklerken patchi dl edebilirsin başka bi dl edilcek bişe çıkarsa kafayı sıyırcam giremedik bi oyuna

[Bu mesaj Kaa tarafından 10 Kasım 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hakketen ilerliomus install
yavasda olsa simdi farkettim
su blizzarda bug buldum die mail mi atsama acaba
centrinoyu eklememissiniz cpu detectinize die :))
edit:kendisi baglanip auto patchlemiomu?

[Bu mesaj GEd tarafından 10 Kasım 2004 06:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim install simdi bitti. zip'i açmak tam işkence. laptop'tayım şu anda. ekran kartım 32mb s3savageddrpro diye rezalet bir kart. minimum config'de 32mb geforce2 ya da üstü demiş. sanırım ekran kartım yetmeyecek. ama diğer bütün istedikleri kat kat daha fazla. çalışmazsa üzülürüm valla.

şu an desktop'ta da internet yok. uğraşıp durcam çalışmazca... neyse bakalım ne olcak, zip açılana kadar zaten ohooo..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
mobla savasirken ona stick olabilcegi tarzda bi komut varmi?
yada birisi bana yararli komutlari bulabilecegim bi adres soyleyebilirmi
oyunda deneyerek tek bulabildigim /follow oldu
  • Yeni Oluştur...