Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar fazla alabilen bana yollayabilirmi lütfen özel mesajla[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla key alam varsa verepilirmi lütfem? (klavye pozuk)[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

[Bu mesaj zlorwf tarafından 09 Kasım 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben birtane doldurmayi basardim.
yanliz ilk formu doldurduktan sonra fileplanet'a uye ol falan filan dedi. eyi dedik ona da uye olduk sonra yine ayni wow beta formunu cikardi bidaha doldurdum bu sefer error verdi.
sonuc olarak bikere doldurup dogru duzgun submit edebilmis oldum yanliz emin olamiyorum gitti mi gitmedi mi.
sorum doldurmus olanlara.
ilk beta formunu doldurduktan sonra sizi nereye yolladi?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet fp durdurmuş kendi üzerinden beta acc alımını. Cnbc-e yüzünden kaçırdım galiba betayı eheh :) Var mıdır fazladan key alıp paylaşacak olan?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

The World of Warcraft® Open Beta through FilePlanet is now closed. However, there's still time to get in! For another chance to get into the open beta, please visit http://www.worldofwarcraft.com/.

gecmis olsun[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de proxysiz aldım. Hem de daha önceden adres olarak TR gösterdiğim gamespy idm ile aldım. Hatta formda TR yazdı kendiliğinden. Onları sildim, US adres girdim. Resim bölümünde kaynak kodlarını açın ve "http://net.gamespyid.com/securityimage" için aratın. Tamamını kopyalayıp yeni bir sayfaya açın, görebilirsiniz. Anlaşılmazsa kod urlnizi buraya yazın başkası anlayabilir belki..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...