_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 olmuyo boyle torrente transfer olucam o kadar saatimde bosa gitti be off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Vatan saolsun,Ilvuatar,olmassa al keyini birinden kargoyla falan alırsın..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 x68.fileplanet.com dan çekiyorumum 15lerde..... Freya sen hangisinden çekiyosun? (yannız kalma oralarda diye) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Kaa, 08 Kasım 2004 21:21 tarihinde demiş ki: 12 saatte 609 mbde çekilmeski.... buna orantı kurcak olursak 3 tane daha 12 saatim var:( abi sen yine şanslısın ben 24 saatte 150 mb çektim, çıldıracağım.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Walla ben doru seyi cekiomuyum bilmiyorum ama...areasweep.tkdan çekiyorum..Olmassa private serverlerde takilacam zati..Kafam girsin WoW a[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 YAAAA nerde bu betaya yaa amerika floridada saat 3 oldu be yuhhhh niye CA yi bekliyoruz hem allahalahhhh uyuz bisey burada fileplanettan oyunu yukluyeniniz oldu mu arkadaslar benimki corrupt ciktida haber veriyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kaa ordan denedim ben planet şifre acc istedi paralı mı cekiyorsun sen[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: zebani200, 08 Kasım 2004 22:09 tarihinde demiş ki: YAAAA nerde bu betaya yaa amerika floridada saat 3 oldu be yuhhhh niye CA yi bekliyoruz hem allahalahhhh uyuz bisey burada fileplanettan oyunu yukluyeniniz oldu mu arkadaslar benimki corrupt ciktida haber veriyim dedim sen repari etmeyi denesene bazen işe yarıyor[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 freya o sayfadaki yanlıs olabilir bishop 19. sayfada vardı ben sormustum bak ordan link vermisti bi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 walla repair etmekte hic aklima gelmemisti sagolasin :) Dalgami geciyon len sen benle alahalahhhh repair edebiliyo olsam niye etmeyi Jo_Jitsu kizdirma beni kamp atesinden odunu kaptigim gibi kafana geliyo yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Freya, 08 Kasım 2004 06:57 tarihinde demiş ki: http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=220686&sid=ebdedbb6ff0dc72b1c719c6e44c5c29c ...Zaman kısalıyor...Acele edin... hayır ücretsiz accle bu adresde açıklaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abi dur sakin ol yapma etme, nediye kouyosun beni sadece bir öneriydi, bak ben undead olacam ona göre bana ateş mateş deme, grrrr[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 beyler bana bi account alırsınız artık maalesef kampı terketmem gerekiyor:( iyi nöbetler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Walla artik o sayfadaki corrupt cikarsa private serverlerde takilir yada başkasından alirim orda da biter...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya deliricem fileplanetten indirmeye çalisiyorum oyunu free accountumu aldim sayfayi açiyorum ( http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=147067 ) ctrl+o yaparak menüyü açiyorum ... javascript:void(fileWindow('redir.aspx?fp=147141&mi=313&f=124257&url=http%3a%2f%2fx64.fileplanet.com%3a28900/102004%2fworldofwarcraftopenbeta.zip&premiumserver=http%3A//x64.fileplanet.com%3A28900/&blah=1&newtab=1', winName)); ... bunu pasteliyorum ok diyorum ama hiçbisey olmuyor ??[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya kampa C4 kuracam artık,WoW gibi senideee uğraştıran Blizzardı daaaa...Yada neyse....Bekleyelim...OB açılsın bakalım..Herkes bence biriyle anlassın biri uyusun o onun yerine OB ye baksın diğeri uyusun o OB ye baksin...Olabilir di mi...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu topic altında bi yerde bi arkadas kapadılar downloadları demişti ama kim hangi sayada dedi unuttum bi geriye bak istersen.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bazı arkadaşlarda dosya bozuk hatası vermiş bende de winzip aynı hatayı verdi ve sonra winzip winrar ne varsa kaldırdım makineden windowsun sıkıştırma hedesiyle açtım sonra sorunsuz. bi deneyin derim belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 FILEPLANETTAN CEKENLERIN DIKKATINE! arkadaslar dosyayi acamak icin winzip son versyonu lazim ben winrar kulanarak acmaya calisyodum corrupt gozukuyo o yuzden winzipin en yeni versyonunu cekip onla unzip edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Winzipin son sürümüyle deneyin bi de...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Edit:hahahaha [Bu mesaj Freya tarafından 08 Kasım 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: zebani200, 08 Kasım 2004 22:26 tarihinde demiş ki: FILEPLANETTAN CEKENLERIN DIKKATINE! arkadaslar dosyayi acamak icin winzip son versyonu lazim ben winrar kulanarak acmaya calisyodum corrupt gozukuyo o yuzden winzipin en yeni versyonunu cekip onla unzip edin :) Teşekkür ettim.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya biri proxy olayini anlatabilirmi?Yada ilgili bir link verebilirmi...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 winzip e gerek yok winxp nin icinde olan zip programi da acior onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 inior 10mbde :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende windowsunki acmadi... buarada fileplanettan cektigimiz surumden sonra ustune bi patch falan yapmamiz gerekicek mi cok heycanlandim yaaa 26 dakka kaldi ":) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar