Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gaza getirmek istemem ama birşeyler oluyor sanırsam serverlara 9dk sonra restart atılacak tetikde olun ne olur ne olmaz[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 heyecanlandırmayın ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bide bisey sorcam simdi bizim sectigimiz proxylerde anonymous transparent bide high anonimity var hangisi tercih etmek lazım? birde portlar onemlimi? bi tavsiye verin baride onla yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Proxy nası yapıcaz yaaa!Yardım edin ben hiç düşünmedim...:([signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ve serverlar down[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet ben de farkettim[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla ben proksi mroksi kullanmadim 4 gundur cayir cayir oynuyorum kayit olurkende turkum dogruyum supermenin ogluyum dedim 8$ i da odedim sıkıysa oynatmasın ibneler[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: _ILuVaTaR_, 08 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki: bide bisey sorcam simdi bizim sectigimiz proxylerde anonymous transparent bide high anonimity var hangisi tercih etmek lazım? birde portlar onemlimi? bi tavsiye verin baride onla yapayım gizlilik sırası şöyle: high anon. > anon. > transparent en yüksek gizlilik en iyisi ama belki de en yavaşı..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu sırada serverlar açıldı tekrardan[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://www.worldofwarcraft.com/ çok yavaşladı bendenmi kaynaklanıyo yoksa millet abanmayamı başladı şimdiden völe olcaksa başlayınca napıacz bide proxylerle......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dünden beri böyle, arasıra dünya çapında yükleniyor millet anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 diger sayfalardaki hiçbir openbeta download calışmıyor[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sizde Güvenlik Bilgileri seklinde bi kutu cıkmaya basladımı Evet hayır olayı olan..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 beyler olayı takip edemeyen arkdaşlar içinde bir defa daha kayıt olmak dışında neler gerekli bu wow open betayı oynayabilmek için bir daha bi deyinseniz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dün akşamdan beri burda kamp kurduk..Eğer o beta bu günde başlamassa kafam girsin blizzarda...Takarım wowa oynamam yaza kadar..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bendede cıkmıyor guvenlik hedesi ama sayfa yawas abanıyo heralde millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bendede çıkmiyor[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben demin login oldum acc ile o yüzden cıkıyo olabilir..önemli degil neyse..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yanliz bu dlnin hizlanacagi yok 8k la fln dl edio torrent daha hizliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 beyler olayı takip edemeyen arkdaşlar içinde bir defa daha kayıt olmak dışında neler gerekli bu wow open betayı oynayabilmek için bir daha bi deyinseniz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu kadar yazidan sora olayi takip etmeyen arkadaslarin bu sefer takip edeceklerini sanmadigim icin bende bir kez daha tekrarlamicam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yemek:Open Beta Malzemeler:Bir adet Stress Test client yaklaşık 2gb boyutunda,bir adet patch 1.0.1 e geçmek için,bir adet u/n p/w oyuna girebilmek için...Ve çoğumuz şu an clienti çekmek için kıvranıyoruz...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 vet yaklasık 100 saat kaldı bitmesine eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu sayfa simdiden bukadar yavaslıyorsa, signuplar acıldıgı zaman zaten uber yavas olan proxylerimizle biz acc almaya ugrasırkene adamlar keyleri bitiricekmis gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar